Klantvriendelijk bedrijf met veel expertise goede monteurs

Wij hebben zonnepanelen besteld en geleverd gekregen via Opper BV. Zowel in de aanvraagfase (contact met sales) had ik meteen een goed gevoel met zeer klantvriendelijke medewerkers en goed advies. Bij plaatsen van de zonnepanelen was er een team wat zeer kundig was maar bovendien ook zeer klantvriendelijk. Er is overleg geweest waar nodig met duidelijk advies, uitleg en na de werkzaamheden was alles netjes opgeruimd. Top gewoon!

Vakbekwaam en correcte uitvoering

Na aanvraag zeer duidelijke en uitvoerige offerte ontvangen. Prijs zeer aantrekkelijk. Na gegeven opdracht een datum voor installatie ontvangen. Op de aangegeven datum en tijd waren de installateurs aanwezig. Na zich te hebben voorgesteld direct aan het werk gegaan. Geen overlast gehad bij de installatie. Installatie correct uitgevoerd. Uitvoerig uitleg gegeven over de installatie van de panelen. Geen vraag te veel. Opper beschikt over vriendelijk en vakbekwaam personeel. Is een aanrader.

• Welke werkzaamheden heeft OPPER voor u uitgevoerd? Zonnepanelen geïnstalleerd

Met Opper, het zonnetje in huis gehaald.

De mannen van Opper stonden op tijd voor de deur en het werk was zo gepiept. De werkplek is schoon achtergelaten en de werkzaamheden zijn perfect uitgevoerd. Er werd goed meegedacht. Ook de monteur van Enexis, door Opper geregeld om de meterkast te verzwaren, stond volgens afspraak op de stoep en werkte goed samen met de monteurs van Opper. Een dag na installatie zijn de panelen, na een update, geactiveerd en vanaf dat moment werd er stroom opgewekt.

• Welke werkzaamheden heeft OPPER voor u uitgevoerd? Zonnepanelen geïnstalleerd

Van begin tot het einde hele goede begeleiding van kantoor personeel en monteurs ! Vriendelijk en bekwaam personeel! In een woord SUPER

• Welke werkzaamheden heeft OPPER voor u uitgevoerd? Zonnepanelen geïnstalleerd, Groepenkast vernieuwd

keurig en degelijk werk

Op tijd cfm offerte vakkundig netjes snelle werkers

Aanrader.

Een paar maanden geleden een offerte aangevraagd voor zonnepanelen. Na deskundig advies akkoord gegaan, en de panelen zijn 24-5 geplaatst. Alles ging precies volgens afspraak. De monteurs waren ruim op tijd bij ons, en binnen 1, 5 uur waren de panelen ( 5 stuks) geplaatst en de veranderingen in de meterkast gebeurd. Vriendelijk en vakkundig personeel.

Opper neemt je serieus

Ben erg tevreden over hoe Opper mij heeft begeleidt tijdens het aankoopproces en na de keuze voor Opper. Ben vandaag nog gebeld, heb de indruk dat Opper wil leren van klantervaring en.

• Welke werkzaamheden heeft OPPER voor u uitgevoerd? Zonnepanelen geïnstalleerd

Zeer goede en snelle service

Vakkundig bedrijf.

Tijdens de offertebespreking zijn we correct en duidelijk geholpen. Nadat de offerte opdracht was werd gelijk een mail gestuurd met de montage datum. Op die datum kwamen de monteurs conform de afgesproken tijd monteren. Wat een fijne ploeg vakmensen en zeer beleefd. Alles nettjes gemonteerd en afgewerkt. Enkele dagen later volgens afspraak de panelen aangesloten op het net. Ook weer fijne mensen en vakkundig. We zijn zeer tevreden over dit bedrijf en wij adviseren ieder om hier zaken mee te doen. Opper heel veel succes.

• Welke werkzaamheden heeft OPPER voor u uitgevoerd? Zonnepanelen geïnstalleerd

Goed werk geleverd en netjes afgeleverd

Mooi werk geleverd en vlug klaar

• Welke werkzaamheden heeft OPPER voor u uitgevoerd? Zonnepanelen geïnstalleerd

Zeer nette behulpzamen en vriendelijk werkers

Alles verliep op een heel rustige ingewerkt en op elkaar ingespeeld personeel. Binnen 2 uur lagen hier 15 zonnepanelen op het dak, incl. het kastje voor de stroom. Bedankt voor het goeie afwerken en afhandelen en regelen van energie bedrijf.

Zeer positief

Van eerste contact met Opper t/m oplevering van het systeem en ingebruikname zeer positieve ervaring. Alle vragen steeds keurig beantwoord en er werd goed meegedacht bij en tijdens de uitvoering van het installatieproces. M.i. een scherpe prijs (in relatie tot uitvoering) en een correcte administratieve afwikkeling van zaken. Dus (T)Opper!

• Welke werkzaamheden heeft OPPER voor u uitgevoerd? Zonnepanelen geïnstalleerd

Prima geholpen; van offerte tot inspectie en montage. Ook de hulp achteraf is heel waardevol.

2 jaar terug al panelen laten leggen door Opper. Nu nog een paar panelen extra laten leggen. Ook deze keer weer vriendelijk en professioneel personeel en duidelijke communicatie. Dit is geen cowboy bedrijf zoals ze nu overal opduiken maar een gerenommeerd electrabedrijf met hele concurrerende prijzen. Niet twijfelen, gewoon contact opnemen.

Complete ervaring en levering

De communicatie met opper is van hoog niveau. Ze reageren snel en hun prijzen lijken mij marktconform. Ook de installatie gebeurde aan een razendsnel tempo (toch sneller dan ik had verwacht) en alles is netjes achter gelaten. Het personeel is stuk voor stuk vriendelijk en behulpzaam. Vraag wel zeker om een schouwing om niet voor verrassingen te komen te staan en te zorgen dat de werkmannen vlotjes door kunnen.

Betrouwbaar, netjes gewerkt

Na de aanvraag offerte snelle reactie. Toen we iets aangepast wilde hebben gebeurde dit direct. Netjes ingepland en kwamen afspraken na. Nette benadering door vriendelijk personeel dat panelen kwam plaatsen en aansluiten

Prima afhandeling volgens afspraak.

Opper dacht mee over aantallen en waar te plaatsen. Op plaatsingsdag waren de 14 panelen in een paar uur geplaatst inclusief een nieuwe meterkast. Alles volgens afspraak geregeld, top!

Vakkundig werk afgeleverd. Afspraken goed nagekomen. Helemaal tevreden.

• Welke werkzaamheden heeft OPPER voor u uitgevoerd? Zonnepanelen geïnstalleerd

Alles verliep naar wens en zeer vriendelijke monteurs die verstand van zaken hebben. Goede informatie vooraf. Hele goede nazorg.

uitstekend

Van te voren gebeld wanneer men kwam. Volgende dag op tijd aanwezig. en goeie taak verdeling tussen het personeel. Goede communicatie op vragen en men zegt hoe alles verder wordt uitgevoerd. Electricien verteld hoe alles werkt en legt het goed uit.

• Welke werkzaamheden heeft OPPER voor u uitgevoerd? Zonnepanelen geïnstalleerd

Zeer tevreden over de vakkundigheid

Duidelijke offerte met goede prijs. Tijdens de installatie werd ik nauw betrokken bij de werkzaamheden. Alles werd uitgevoerd zoals afgesproken. Het personeel werkte netjes en vakkundig. Beknopte uitleg bij de omvormer.

• Welke werkzaamheden heeft OPPER voor u uitgevoerd? Zonnepanelen geïnstalleerd

Ik ben zeer tevreden overzonnepanelen installatie van topper zeer goed afwerk groetjes Piet Barten

Geweldig in alles

Na de aanvraag voor zonnepanelen werd ik gelijk geadviseerd over de mogelijkheden via overheidsmaatregelen in mijn situatie . Top persoonlijk advies per tel en per mail, alle regelingen van de overheid optimaal gebruikt na hun advies, vorige week werden ze al geplaatst, gratis geoptimaliseerd naar de laatste versie. Geweldig team op mijn dak en aan de meterkast, vooral de afwerking Is geweldig ,kabel zie je niet bijna achter de regenafvoer, hoe ze zo de aansluiting naar de meterkast onzichtbaar hebben gemaakt was perfect. Zeer vriendelijk en en enthousiast team, echte toppers ook Hun buitenlandse nieuwe medewerkers verdienen hun lof over hun inzet, worden super begeleid door vakkundige mensen. Ik zal zeggen,,, de beste leverancier in onze regio!!! Ik ook op Advies van drie familieleden die ze al eerder hadden voorzien van panelen !

• Welke werkzaamheden heeft OPPER voor u uitgevoerd? Zonnepanelen geïnstalleerd

Super service met duidelijke uitleg en toelichting

Prettig bedrijf qua communicatie. Legt makkelijk en goed alles uit en heeft goed geholpen tijdens het gehele proces. Afwerking en plaatsing ook netjes volbracht.

• Welke werkzaamheden heeft OPPER voor u uitgevoerd? Zonnepanelen geïnstalleerd

Vakkundig, snel en duidelijk.

Zeer professioneel bedrijf, met vakmensen in dienst. Vriendelijke monteurs die kundig en snel werken. Duidelijk alles uitgelegd en draaien maar. Top.

De Hanze 8

6049 HZ Herten

Over Opper B.V.

OPPER is dé aanbieder en installateur van zonnestroomsystemen voor particulieren en zakelijke klanten voor verduurzaming van uw woning of pand. Zekerheid van persoonlijk deskundig advies, hoogwaardig productaanbod & vakkundige monteurs.