Uitstekende service

Toen we offertes gingen zoeken was Opper de enige dienstverlener die reageerde. De prijs viel ook binnen ons budget en toen begon de communicatie. Het proces was heel gemakkelijk en snel tot de definitieve installatie. Ze zijn erg professioneel.

• Welke werkzaamheden heeft OPPER voor u uitgevoerd? Zonnepanelen geïnstalleerd

Fijne service van het begin tot het einde! Ook kregen we per e-mail alles netjes uitgelegd inclusief handige instructies. Afspraken werden altijd nagekomen. De mannen die de installatie hebben uitgevoerd hebben netjes en snel gewerkt. Alles was erna netjes opgeruimd. Zeker een aanrader!

• Welke werkzaamheden heeft OPPER voor u uitgevoerd? Zonnepanelen geïnstalleerd, Groepenkast vernieuwd

Snel en vakkundig gewerkt.

Het team van Opper (3 man sterk) heeft snel en vakkundig gewerkt. Alles is netjes afgewerkt en achtergelaten. Zeer vriendelijke monteurs. Goede informatie en de communicatie met hoofdkantoor was zeer prettig.

• Welke werkzaamheden heeft OPPER voor u uitgevoerd? Zonnepanelen geïnstalleerd

Betrouwbare leverancier die goede kwaliteit van materialen en installatie

In de offerte fase kreeg ik een goed inzicht in de fabricaten/materialen die Opper levert. Hoewel Opper niet de goedkoopste is heb ik toch voor hun gekozen vanwege de hoogstaande kwaliteit en de garantieperiode van de te leveren apparatuur. Bij de installatiewerkzaamheden werkte men volgens de huidige veiligheidsnormen. Er werd veel aandacht besteed aan de montage, het recht leggen van de panelen was vanwege mijn dak niet echt eenvoudig. Na montage en aansluiten werkten de zonnepanelen meteen!

• Welke werkzaamheden heeft OPPER voor u uitgevoerd? Zonnepanelen geïnstalleerd

Prettige samenwerking en duidelijke offerte en goed gehouden.aan leveringsdatum. Top!!

Opper houdt zich prima aan alle afspraken. Komt deze allemaal na.

Correct, prettig en netjes

Zie boven

Erg goed bedrijf

Vandaag de zonnepanelen geplaatst. Zeer vakkundige mensen en leuk in de omgang en erg vriendelijk. Alles keurig netjes achtergelaten. Niets op aan te merken Bedankt hiervoor team 3. Opper kan ik iedereen aanraden. Vanaf de offerte tot plaatsing van de panelen wordt men erg goed begeleid. Nogmaals een compliment.

Toppie

Super tevreden en zeker alle lof voor de vakmensen die ze bij mij hebben geplaats

Een kwalitatief totaalpakket zonnestroomsysteem

Van aanvraag offerte tot plaatsing(3 maanden wachttijd) van de panelen en vervanging van groepenkast 7-polig uitstekend. Hoogwaardig product zowel panelen als omvormer. Vakkundige electro monteur in 1 uur tijd complete groepenkast vervangen en vernieuwd en omvormer geplaatst op zolder. 2 Monteurs voor opbouw/plaatsing steigers en panelen in 2 uurtjes klaar en opgeruimd, ongelooflijk snel en bekwaam,zeer fijne jongens die ik bij deze nogmaals wil bedanken voor hun werkzaamheden. Ben zeer tevreden, en met de App van de omvormer fijn te monitoren. Opper Maasbracht zeker een aanrader voor Zonnepanelen.

Vriendelijke mensen en netjes gewerkt

Van begin tot eind goed begeleid, vriendelijk en netjes afgeleverd. Zeker een aanrader.

Goede ervaring

Goede contacten. Saba altijd open en duidelijk bij vragen. Alleen planning liep even fout. Niet doorgegeven dat ze planning verzet hadden. Maar monteurs heel vriendelijk en beleefd en stonden ook open voor al mijn vragen

Dik tevreden

Afspraak gemaakt en goed advies gekregen . Duidelijke offerte ontvangen en ook nog vrij snel geleverd . Meterkast ook volledig vernieuwd , keurige installatie. Compliment voor monteurs kundig vriendelijk en werken veilig . Nu nog zon ☀️☀️

Prettige en professionele begeleiding

Vanaf de offerte, tot en met de nazorg prima geregeld.

• Welke werkzaamheden heeft OPPER voor u uitgevoerd? Zonnepanelen geïnstalleerd

Vakundige monteurs welke prima werk leveren.

Firma Opper komt hun afspraken na en hun monteurs zijn vriendelijk en leveren prima werk waarbij de veiligheid in acht word genomen. Ze hebben de laatste nieuwe panelen gemonteerd 405 W welke in de offerte nog 395 W was opgenomen. Ook de offerte was duidelijk en uitgebreid met alle benodigde gegevens.

• Welke werkzaamheden heeft OPPER voor u uitgevoerd? Zonnepanelen geïnstalleerd

Duidelijke offerte, prima contact, goede leverafspraken en professionele uitvoering

Offerte traject was snel en duidelijk. Geen bezoek aan huis, maar wel een goede vragenlijst waardoor er van beide kanten goed inzicht was. Sales afdeling reageert adequaat. Na acceptatie van de offerte direct een afspraak voor levering, die ook correct werd aangehouden ( 3 maanden levering, echter dat was vanaf het begin duidelijk) Plaatsing, montage en Electra aansluiting verliep professioneel en uitstekend . Van belang is om in je eigen huis ( met name Electra) goed voorbereid te zijn.

• Welke werkzaamheden heeft OPPER voor u uitgevoerd? Zonnepanelen geïnstalleerd

Van advies tot plaatsing goed

Goed en duidelijk advies hoeveel zonnepanelen voor ons t beste is. Plaatsing ook goed geregeld, vriendelijke en nette jongens die hun zware werk prima doen en alles netjes achterlaten en electricien die alles in orde had op t moment dat enexis moest komen. Voor ons een prima bedrijf

Aanrader

Alles volgens afspraak en zeer netjes werk geleverd

Prima werk afgeleverd

De werkzaamheden zijn prima uitgevoerd. Alles werkt naar behoren.

Snel en netjes gewerkt

Werkzaamheden gaan in overleg. Duidelijk rekening gehouden met veilig werk. Gebeurd met kennis van zaken. Helaas verkeerde Dongen erbij, zal nog worden gewisseld. Wij zijn tevreden.

• Welke werkzaamheden heeft OPPER voor u uitgevoerd? Zonnepanelen geïnstalleerd

Leveren goed werk zeer kundig in wat ze doen.

Vriendelijk en goed werk geleverd

top bedrijf met goed advies, service en vakbekwaamheid

Mijn ervaring met dit bedrijf is zeker het aanbevelen waard

• Welke werkzaamheden heeft OPPER voor u uitgevoerd? Zonnepanelen geïnstalleerd, Laadpaal geïnstalleerd

Snelle levering en vakkundige en klantvriendelijke medewerkers.

Voor de bestelling kregen we van Opper bruikbare en belangrijke adviezen. De zonnepanelen werden verrassend snel geleverd en geplaatst door kundige en snel werkende monteurs. Het plaatsen van de groepenkast en de installatie gebeurde door een deskundige en klantvriendelijke installateur. Het systeem heeft soepel gefunctioneerd vanaf het begin.

Perfecte levering en service

Perfecte en snelle levering en vakkundige montage. De monteur wisten wat ze deden en waren bovendien ook heel netjes en belegd, dat is erg prettig. Ook de nazorg is erg goed.

Alles volgens afspraak

Van A tot Z een prettige ervaring met OPPER. Gesprek aan huis voelde goed, waarna er binnen enkele weken de plaatsing werd gepland. Installateurs waren mooi op tijd, en hebben netjes gewerkt.

• Welke werkzaamheden heeft OPPER voor u uitgevoerd? Zonnepanelen geïnstalleerd

Von Anfang bis Ende alles perfekt gewesen.

Vom ersten Gespräch vor Ort, Erstellung Offerte, bis zum Einbau wurden wir perfekt begleitet. Der Einbau wurde schnell vollzogen. Alle Menschen waren freundlich und zuvorkommend. Danke an alle.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • k.A.

De Hanze 8

6049 HZ Herten

Over Opper B.V.

OPPER is dé aanbieder en installateur van zonnestroomsystemen voor particulieren en zakelijke klanten voor verduurzaming van uw woning of pand. Zekerheid van persoonlijk deskundig advies, hoogwaardig productaanbod & vakkundige monteurs.