Goede kwaliteit en keurig geleverd!

Prijs kwaliteit helaas niet in verhouding

Koop hier al jaren wat hout, maar laatste keer waren de latten niet maatvast en de prijs is ook niet meer zo laag als voorheen. Nog steeds vriendelijk personeel en bestellen en leveren gaat wel super, maar grote bestellingen ga ik toch ergens anders halen.

Zeer goede service

Zeer goede service

alles op tijd en correct geleverd .

vlotte bestelling en levering , werd door chauffeur netjes afgezet op aangewezen plaats .

Zoals je zou mogen verwachten

Hele goede ervaring. Website is duidelijk, eenvoudig en overzichtelijk. Communicatie met transporteur was fijn en afspraken worden nagekomen. Levering volgens afspraak. Op al het hout zit ietsje overlengte, zodat je deze netjes af kan werken. Kleine verbeterpuntjes: Het naar beneden bijstellen van aantallen in je winkelmandje is niet mogelijk/ handig. Enkele balken hadden een kleine beschadiging, maar het blijft natuurlijk ook een natuur product. 1 serie balken zat net onder de maat vierkant 14.5 ipv 15. Al met al super tevreden!!

Netjes

Ook bij leveringen wordt er contact gezocht waar beste te lossen. Dus in overleg

Goede kwaliteit en komen afspraken na

Goede kwaliteit en komen afspraken na

Super service, mooi product en goede prijs! Top!!

Ik schuif het niet onder stoelen en banken dat ik happy ben met Douglas hout als vaste leverancier voor al het Douglas hout dat ik gebruik. Fijne communicatie, mooi product en altijd op tijd geleverd! Tot snel!

Alles prima op de aangegeven maat gezaagd en klaargezet.

Alles prima en snel geregeld.

Goede en vriendelijke afhandeling

Goede en vriendelijke afhandeling

bestelling

was iets niet goed gegaan met de bestelling maar top op gelost

Alles netjes geregeld.

Netjes geholpen ook bij het beladen. Top.

In 1 woord "top!"

Transport ook netjes geleverd. Goede communicatie.

Prima bedrijf

Zoowel bestellen als afhalen is prima geregeld

Levering is goed

Ze doen wat ze beloven

Prachtig houten balken

Van bestel tot levering alles was top! Het hout is prachtig, dat was de vorige keer ook en daarom wederom hier besteld.

Goed hout en geleverd volgens afspraak!

Het gewenste hout is gemakkelijk online te bestellen. Ruime keuze aan maatvoering en gemakkelijk een gewenste leverdatum selecteren. In de avond voor levering werd ik gebeld met een tijdsindicatie. Goede ervaringen dus!

aan te bevelen

prima kwaliteit, snelle levering, prima op maat en vriendelijke mensen.

zeer tevreden

Ik heb het hout voor een houthok besteld. De online bestelling is eenvoudig en intuïtief. Het afhalen ging super. De bestelling werd met een voorheftruck naast mijn aanhanger gezet zodat ik gemakkelijk zonder lopen alles kon overladen. Bij montage bleek dat de paalhouders net iets krapper zijn of iets taps toelopen waardoor de palen soms na bijschaven pas pasten. Daarentegen waren de planken en latten net iets meer dan 2 of 3 meter waardoor ik zaagverlies kon opvangen aangezien ik stukken van precies 1 meter nodig had. Dat compenseert de paalhouders ruimschoots.

Kwaliteit en op tijd geleverd

Partij Douglas hout besteld, Goede kwaliteit en op tijd geleverd

Goed geholpen en keurig materiaal

Toppers zijn het!!!

Altijd op tijd klaar met de bestellingen. Altijd willen helpen. Altijd een glimlach! Kortom, mooie producten en super medewerkers!

Zeer goed bedrijf

Goede voorraad en kwaliteit van het douglas hout

Dwarsweg 8

6716 BJ Ede

Over Douglas Hout

Douglas-Hout.nl maakt sinds 2012 het verschil met een compleet assortiment hout en accessoires, een grote voorraad én snelle levering. Vanuit het centraal gelegen Ede bedienen we particulieren, tuinspecialisten en groothandels in binnen- en buitenland. Wij leveren zowel standaard maten (2-6 meter) als maatwerk.