Duidelijke website klantvriendelijke hulp

Nadat er via de website besteld is werd duidelijk en eerlijk gecomuniseerd wat de kosten waren zonder kleine lettertjes. Eind product was zoals beloofd op de site

Fijn bedrijf

Makkelijk bestellen Fijne service Goed bereikbaar

Goede ervaring komen vaker terug

Fijne service fijn personeel goede prijs

Douglas Hout Ede

Al meerdere keren douglas hout gekocht bij Douglas hout Ede. Voor een overkapping in de tuin, voor plantentrolleys en voor een tuintafel. Ben hierover zeer tevreden. Betreft heel mooi hout.

Snel geholpen

Na melden in het gebouw krijg je order mee en wordt je snel geholpen

Goede communicatie over bestelling

De site is overzichtelijk de email,s zijn duidelijk Het ophalen is goed geregeld, met hulp bij het laden Hout goed op maat

Mooi hout

Mooi recht hout. Bestelling snel klaargezet. Behulpzame medewerker bij het op- en inladen

Vriendelijk, meewerkend en kwalitatief goed!

Bij het afhalen van je bestelling word je vriendelijk geholpen, als er tijd is helpen ze een handje mee. Geen problemen met de kwaliteit, voor een volgende klus weet ik waar ik moet zijn!

Toppers

Top! Snel klaar. Zeer vriendelijk personeel!

Goed en snel

Geheel naar mijn verwachtingen

goed geholpen

word goed geholpen en goede service

Prima bedrijf om je hout te halen

Makkelijk online bestellen en je hout ophalen. Scherpe prijzen. Vriendelijk personeel.

Juiste materiaal op juiste tijd geleverd.

Snel compleet en correct geleverd.

Altijd prima: vlotte service en goede kwaliteit hout

Prettig shoppen bij Douglas Hout. Vriendelijke hulp aan de balie, advies. Bij afhalen hout ook vlot geholpen zowel aan de balie als bij het afhandelen van de order. Als er wat matige kwaliteit stukken hout tussen zitten, zorgen ze zelf al voor extra hout zodat je niet tekort komt.

Goede snelle levering,

Bezorging ed was zeer goed en snel. Echter waren veel planken erg krom en zaten er wat flinke scheuren in de balken.

Goed maar kan beter

Website goed Bij de balie goed geholpen Hulp bij afhalen slecht. Hout kwaliteit matig ( 3 meter besteld maar zaten al 2 scheuren in )

Hout van goede kwaliteit, perfecte service

Voor mijn flinke overkapping die ik in fases bouw heb ik geregeld hout nodig. Hout van goede kwaliteit, op maat gezaagd en snel leverbaar vind ik daarbij belangrijk. En dat is exact waarom ik hier steeds terugkom. Super vriendelijk personeel, perfecte service en goed / mooi hout!

Keurig wat afgesproken is

Via internet besteld betaald en opgehaald in Ede. Alles is reeds gesorteerd en wordt vriendelijk bij de auto gebracht. Ruimte om in te laden.

Snelle service, kwaliteit

Keurig op de hoogte gehouden betreft order en levertijd. Goede kwaliteit hout

Conform afspraak, op tijd, op maat en kwaliteit.

Zie de zin hiervoor.

Kontakt, website en personeel prima !

Goede en snelle service.

Alles is top verzorgt. Van het moment van bestellen, tot het klaar ligt word je heel goed op de hoogte gehouden. Bij het ophalen ( op zaterdag ochtend) was het ook super geregeld. Alles lag klaar, ik werd snel en vriendelijk geholpen en was zo weer onderweg. Enige minpunt vond ik de kwaliteit van het zaagwerk. Alles was keurig op maat alleen was het wat grof. Omdat het zwarte planken waren vergde het nog wel wat kwastwerk om het uiteindelijk netjes te krijgen. Maar het was voor mij de eerste keer dat ik met het zwarte werkte, dus misschien is dit normaal.

Goede communicatie en prettige levering

Alles netjes geregeld met een goede en fijne aflevering,1 klein puntje:ik heb een aantal balken/planken waar de kwaliteit wel iets beter van mag zijn,kan ook te maken hebben met dat de ene levering top is en de andere wat minder goed.

Snel en probleemloos juiste product.

Dwarsweg 8

6716 BJ Ede

Over Douglas Hout

Douglas-Hout.nl maakt sinds 2012 het verschil met een compleet assortiment hout en accessoires, een grote voorraad én snelle levering. Vanuit het centraal gelegen Ede bedienen we particulieren, tuinspecialisten en groothandels in binnen- en buitenland. Wij leveren zowel standaard maten (2-6 meter) als maatwerk.