Mooi Hout en op tijd Geleverd

Dit is de 2e keer dat ik een hele bestelling hout heb gedaan voor het bouwen van een tuinhuis. Blij met het hout en de lengtes.

Fantastische service. Dit verwacht je als klant.

Even een schuttingplankje extra... 'je weet immers maar nooit' Bij de balie werd ik ook al zo vriendelijk geholpen. Wat een heerlijk bedrijf!

Uitstekende klantreis

Perfect geholpen door Sebastiaan. Denkt goed mee met de klant. Chapeau!

Prijs/kwaliteit/sevice, helemaal goed.

Netjes mail gekregen dat m'n bestelling al eerder klaar lag. Top service en goede prijs/ kwaliteit.

Scherp geprijsd en gemakkelijk af te halen

Wat planken en regels besteld en die konden gemakkelijk afgehaald worde, ideaal.

Behulpzame mensen die graag meedenken.

Vlotte afhandeling en levering order

De order werd puntueel uitgevoerd en geleverd.

goed hout

mooi hout ,mooi recht zeer tevreden

Super service

Goed geholpen daar doen nergens moeilijk over

correcte communicatie, super!!

Super. telefonisch korte lijnen.

goed hout, slecht geschaafd

helaas geschaafd met zeer botte beitels

De kwaliteit van het geleverde hout was onder de maat.

Veel palen van 7x7 zijn gebarsten of gespleten. Niet 1 balk is recht. De palen van 12x12 zijn erg beschadigd door de lepels van een heftruck. Helaas, ik bestel daar niets meer.

Snel geleverd en klein foutje direct opgelost!

Niet al het hout was even goed, maar na contact is dit direct opgelost. Ik zeg altijd ‘waar gehakt wordt vallen spaanders’. Het gaat erom hoe je foutjes oplost. En dat doet Douglas hout uitstekend!

Vrijdag besteld maandag ophalen toppie

Snel, goede communicatie, mooi hout.

Snelle service, hout ligt klaar als je komt, goede prijzen

's Morgens rond 11:00u besteld via de website en 's middags lag het al klaar. Wel eerst even gebeld en het kon alleen als je geen bewerking aan het hout wilde laten doen. Geen probleem voor mij. Alleen een schoor met een scheur, die ik pas ontdekte bij montage en een paal met een niet al te best stuk erin. Geen reden om terug te gaan, maar wel goed opletten als je iets afhaalt in Ede. Ik denk dat ze zo een andere voor het pakken. Al met al erg tevreden, ook over de prijs.

Buitengewoon vriendelijk en correct!

Buitengewoon vriendelijk en correct!

Prima levering

Er werd zelfs iets extra geleverd

Duidelijkheid

Goeie webshop, heldere communicatie, een goede prijs en kwalitatief product.

vlotte service

Makkelijk bestelling plaatsen, vlotte levering naast de auto.

Handige website, goed hout

Inmiddels douglashout voor 3 schuren/ overkappingen en tientallen meters schutting en potdeksel werk bij ze gehaald de afgelopen jaren, altijd goed spul en snel geleverd!

Goede service en goede kwaliteit

Bestelling stond mooi op tijd klaar.

Bestelling goed uitgevoerd

Een opmerking; fijn bezaagd id soms toch wel erg grof en splinterig. De grofste kanten werk ik wel tegen de wanddelen van een te bouwen schuur.

Super geholpen

Dwarsweg 8

6716 BJ Ede

Over Douglas Hout

Douglas-Hout.nl maakt sinds 2012 het verschil met een compleet assortiment hout en accessoires, een grote voorraad én snelle levering. Vanuit het centraal gelegen Ede bedienen we particulieren, tuinspecialisten en groothandels in binnen- en buitenland. Wij leveren zowel standaard maten (2-6 meter) als maatwerk.