Altijd prima: vlotte service en goede kwaliteit hout

Prettig shoppen bij Douglas Hout. Vriendelijke hulp aan de balie, advies. Bij afhalen hout ook vlot geholpen zowel aan de balie als bij het afhandelen van de order. Als er wat matige kwaliteit stukken hout tussen zitten, zorgen ze zelf al voor extra hout zodat je niet tekort komt.

Goede snelle levering,

Bezorging ed was zeer goed en snel. Echter waren veel planken erg krom en zaten er wat flinke scheuren in de balken.

Goed maar kan beter

Website goed Bij de balie goed geholpen Hulp bij afhalen slecht. Hout kwaliteit matig ( 3 meter besteld maar zaten al 2 scheuren in )

Hout van goede kwaliteit, perfecte service

Voor mijn flinke overkapping die ik in fases bouw heb ik geregeld hout nodig. Hout van goede kwaliteit, op maat gezaagd en snel leverbaar vind ik daarbij belangrijk. En dat is exact waarom ik hier steeds terugkom. Super vriendelijk personeel, perfecte service en goed / mooi hout!

Keurig wat afgesproken is

Via internet besteld betaald en opgehaald in Ede. Alles is reeds gesorteerd en wordt vriendelijk bij de auto gebracht. Ruimte om in te laden.

Snelle service, kwaliteit

Keurig op de hoogte gehouden betreft order en levertijd. Goede kwaliteit hout

Conform afspraak, op tijd, op maat en kwaliteit.

Zie de zin hiervoor.

Kontakt, website en personeel prima !

Goede en snelle service.

Alles is top verzorgt. Van het moment van bestellen, tot het klaar ligt word je heel goed op de hoogte gehouden. Bij het ophalen ( op zaterdag ochtend) was het ook super geregeld. Alles lag klaar, ik werd snel en vriendelijk geholpen en was zo weer onderweg. Enige minpunt vond ik de kwaliteit van het zaagwerk. Alles was keurig op maat alleen was het wat grof. Omdat het zwarte planken waren vergde het nog wel wat kwastwerk om het uiteindelijk netjes te krijgen. Maar het was voor mij de eerste keer dat ik met het zwarte werkte, dus misschien is dit normaal.

Goede communicatie en prettige levering

Alles netjes geregeld met een goede en fijne aflevering,1 klein puntje:ik heb een aantal balken/planken waar de kwaliteit wel iets beter van mag zijn,kan ook te maken hebben met dat de ene levering top is en de andere wat minder goed.

Snel en probleemloos juiste product.

goede prijs en snelle levering

goede prijs en snelle levering

Prima kwaliteit en service.

Prima kwaliteit, zeer goed assortiment en een hele fijne en goede service. Top bedrijf!

Goede servies!

Goede servies!

Alles goed geregeld

Hout lag netjes klaar en volgens bestelling. Balken waren prima (recht).

Goed contact en een snelle levering.

Vriendelijke mensen.

personeel top, batch douglas matig

ik heb een partij douglas planken afgenomen 20 x 2,2. Slecht gezaagd, zaaglujnen zichtbaar, flink wat beschadiging aan de randen. Ontdekte ik bij thuiskomst. Geen goede batch/ partij!

Vriendelijk en snel reagerend

Na uitleg over de mogelijkheden bij Douglas hout in Ede, waarvoor rustig de tijd genomen werd, besloten via de website te bestellen. Bestelling werd later in dezelfde week geleverd in het afgesproken tijdvak. Bij nalopen ontbraken 2 blikken epdm lijm. Deze werden dezelfde dag nog nageleefd. Allemaal prima dus

Hout besteld, de volgende dag alles klaar en netjes op maat gezaagd, Vriendelijk personeel wat helpt met laden, top.

Goede service en snelle levering

Kwaliteit hout, snelle service en betaalbaar

Levering kwam netjes op de afgesproken dag. Vriendelijke bezorging en alles mooi op een pallet voor de deur afgezet.

Het gehele traject van bestellen tot halen en contact met medewerkers is prima

De kwaliteit van sommige materialen laat helaas met regelmaat te wensen over

palen was erg scheel en er waren grote stukken af.

3 regels en 1 paal waren erg scheel en zeer krom, terwijl ik om net recht hout gevraagd had . Gefreesde sponning niet overal even diep. De meeste van de bestelde blokhutdelen van 250 cm waren 1 cm korter. Moet nu veel schaven en zagen om het mooi passend te krijgen.

Dwarsweg 8

6716 BJ Ede

Over Douglas Hout

Douglas-Hout.nl maakt sinds 2012 het verschil met een compleet assortiment hout en accessoires, een grote voorraad én snelle levering. Vanuit het centraal gelegen Ede bedienen we particulieren, tuinspecialisten en groothandels in binnen- en buitenland. Wij leveren zowel standaard maten (2-6 meter) als maatwerk.