Zeer fijne snelle bestelling en levering

Fijn bedrijf met groot assortiment

Netjes en correct geholpen

Goede web-site

Snel duidelijke communicatie goede kwaliteit

Prima. Goede service en snel. Tip om de maten op de site wat duidelijker te presenteren en misschien een optie om op maten te zoeken.

goed hout en snelle service

Om 9 uur besteld en om half 12 al op kunnen halen. Sherpe prijs voor goed hout.

Net bedrijf

Goed geholpen en snel

Voldoet aan de verwachting

Makkelijk bestellen. Mooi recht hout. Vriendelijk en behulpzaam personeel bij afhalen.

Goed bedrijf

Bestelling snel klaar en super netjes geholpen.

Ik werd vriendelijk, snel en deskundig geholpen zowel aan de telefoon als aan de balie. Ze denken echt met je mee. Ook het ophalen liep gesmeerd. Goed hout en niet te duur. Alles op voorraad.

Goede levering ondanks foutje

Door wat onduidelijkheid op de website over gezaagde balken bleek dat ik maar één balk gezaagd had besteld Ik had in de opmerking gezet dat beide balken gezaagd moesten zijn Toen ik kwam afhalen waren beide Balken in tweeen gezaagd zonder meerkosten. Tip zorg dat bij zagen er maar een balk gekozen kan worden, nu kan je als je 2 balken invoerd er maar één gezaagd krijgen Je moet dan om het wel voor elkaar te krijgen 2x een gezaagde balk bestellen

zeer goed

Goede service en communicatie en netjes op tijd geleverd.

Douglas planken laten zagen. Zaagsnede complete versplinterd

Wat Douglas planken besteld en deze tegen vergoeding direct op maat laten zagen. Eigenlijk waren de planken aan 1 zijde compleet onbruikbaar omdat de zaagsnede helemaal versplinterd was. Maar dan ook echt grote splinters of zelfs kleine stukjes eruit. Dit is niet nodig. Met juiste type zaag en goed zaagblad kan dat zonder splinters.

Keurig verzorgd volgens plan.

De levering door de transporteur is keurig verzorgd.

Ze weten hoe het werkt!

Fijne mensen die klant tevredenheid hoog op de prioriteiten lijst hebben staan. Ze denken mee en handelen snel, fijn bedrijf.

Snel en correct

Snel geleverd en alles was er. Goed geholpen over de telefoon met advies ook. Een half min punt is dat het niet geleverd kon op zaterdag, maar nog heel goed. Ik ben er blij mee.

Snelle levering door vriendelijke vhauffeur

De bestelde artikelen werden snel geleverd en ze houden je ook goed op de hoogte van de voortgang. Het hout was geen topkwaliteit en sommige balken waren ook duidelijk ouder en deels vergrijsd. Voor mijn doel niet echt een probleem omdat veel uit het zicht kwam. Tip voor Douglas hout: als je t.b.v. voorboren een kruis zet, boor dan ook op het kruispunt.

Snel en keurig

Snel en keurig geleverd. Op maat laten bezorgen maar nog niet kunnen controleren

Alles.ging goed

Was goed

Overzichtelijke website, voortgang per mail is prettig en snel geholpen bij het afhalen

Duidelijk en snelle afhandeling

Mooi product, netjes geleverd en en erg prettig met de sms berichten zodat je precies weet wanneer het word geleverd

Zeker aanbeveling waard

Flinke bestelling, goede kwaliteit, snel geleverd, Absoluut voor herhaling vatbaar.

Vriendelijk personeel goed geholpen

Makkelijk bestellen

Na aanmelding bij de ontvangstbalie staat je order een paar minuten later naast je auto.

Fijne service en goede kwaliteit

Handige website en correcte afhandeling volgens afspraak. Wij hebben het zelf afgehaald in Ede en dat werk prima.

Prima winkel, maar kwaliteit van hout erg matig.

Ik bestel hier af en toe hout. Fijn dat het dichtbij is en snel geregeld. Maar de kwaliteit van het hout laat helaas soms erg te wensen over.

Goede website enz, afhalen goed geregeld. Min puntje: 4 scharnieren van 800 mm besteld, kreeg 2x 800 en 2x 1000.

Dwarsweg 8

6716 BJ Ede

Over Douglas Hout

Douglas-Hout.nl maakt sinds 2012 het verschil met een compleet assortiment hout en accessoires, een grote voorraad én snelle levering. Vanuit het centraal gelegen Ede bedienen we particulieren, tuinspecialisten en groothandels in binnen- en buitenland. Wij leveren zowel standaard maten (2-6 meter) als maatwerk.