dienstverlening ten top

Beetje late review, is al twee weken geleden.Maar wat een bedrijf twee maal contact opgenomen voor vragen, geduldig en vriendelijk behandeld. Wensen met betrekking tot hout uitgevoerd.En als klap op de vuurpijl de vervoerder die het hout bracht, Bos dynamics hulde !! Deze chauffeur heeft 1,5 kilometer gereden met de heftruck om ons huis te bereiken daar deze niet te bereiken was met de vrachtwagen combinatie. Service bestaat nog bij deze bedrijven, heren bedankt top !!

Ruime keuze op de site en goede kwaliteit van de materialen.

Op de site is het eenvoudig om de benodigde materialen te vinden. Ook handig dat funderingen en bevestigingsmaterialen meegeleverd kunnen worden tot 1 pakket. Informatie met betrekking tot de levering is goed en de levering zelf is stipt en correct. Geleverde kwaliteit is goed.

geweldige maatvoering bij speciale maten!!

Afhaling mede door de zeer snelle heftruckchauffeur was super.

Compleet assortiment en goede bestelopties op de website.

Met name erg tevreden over de opties met prijzen erbij, zoals inkorten en verschillende verbindingen. Bij concurrenten staat dan 'offerte op aanvraag'.

Snelle en goede dienstverlening

Er werd snel gereageerd op onze aanvraag en de bestelling is in goede orde ontvangen.

Keurig op tijd geleverd verkeerd verkeerd geleverd materiaal omgeruild

15 planken van 2 meter

Bij het afhalen werden ze netjes in de auto gelegd. Bij het uitladen leken ze mooi op lengte gezaagd - bij mijn eerdere ervaringen was dat niet, het was altijd te ruim bemeten. Bij het verwerken bleek er toch een verschil:: De planken van 15 cm breed waren 2,00 meter De planken van 10 cm breed waren 1 m 99. Toch jammer. Het had perfect kunnen zijn.

Snelle service. nette prijs

Ik had hout op maat redelijk snel nodig. Omdat ik de dag erna geen auto beschikbaar had. Was de (voor de volgende dag) uit te leveren order 's middags al klaar zodat ik het net voor sluitingstijd nog kon ophalen. Top.

Goed hout en vriendelijk personeel

Snel geleverd en de prijs is ok.

Super service

Super goede service, eerst online bestellen, ik kreeg binnen 2 uurtjes een mail dat het klaar ligt. Er heen gereden en binnen 10 min weer onderweg!

Snel en vriendelijk geholpen

Prima geholpen

Flexibel en duidelijk

Snel, helder en duidelijke communicatie en alles geleverd

Perfect!

Goede service en levering

Zoals in het verleden en nu weer, goede service en goed materiaal. Kom zeker weer mijn hout daar kopen

Mooi hout, volgens afspraak op tijd klaar (eerder). Nette en goede service

Mooi hout, volgens afspraak op tijd (eerder) klaar en goede communicatie.

Prijs goed, kwaliteit redelijk

Makkelijk te bestellen, goede prijs, kwaliteit van de planken wat minder. Redelijkt recht, maar ook een paar met flinke stukken (noesten) eruit.

Kan niet beter

Had een pot remmers lazuur besteld en kon die volgens de bestelling pas de volgende dag ophalen maar na een heel snel berichtje van hun kon ik dezelfde dag nog komen.

Eenvoudig geweldig

Mooi hout. Snelle levering.

Website is helder en je kunt meerdere maten bestellen

Alles lekker snel en correct

Heb ik hierboven al geschreven

Mooi hout, goed geprijsd en je wordt netjes geholpen

Mooi hout, goed geprijsd en je wordt netje geholpen

Super snelle en zeer netjes

Dwarsweg 8

6716 BJ Ede

Over Douglas Hout

Douglas-Hout.nl maakt sinds 2012 het verschil met een compleet assortiment hout en accessoires, een grote voorraad én snelle levering. Vanuit het centraal gelegen Ede bedienen we particulieren, tuinspecialisten en groothandels in binnen- en buitenland. Wij leveren zowel standaard maten (2-6 meter) als maatwerk.