Alles top geregeld via online.

Goede service, via online boeken. Duidelijk welke container je moet hebben. Eenmaal geboekt wordt je constant op de hoogte gehouden van de status, bezorging lege en ophalen volle container. De volgende boeking voor n container doe ik weer bij Spelt

Netjes op tijd gebracht en ook weer opgehaald. Makkelijk te volgen op de kaart waar de chauffeur is.

Prima, op tijd, op de goede plek en snelle omwisseling.

Zoals bovenstaand. Bestellen en afzeggen online ook makkelijk te doen. Sterretje minder omdat de tweede bak gaten in de vloer heeft. kleine weliswaar, maar toch. Die is echt aan vervanging toe of je moet er iets overheen lassen.

Makkelijk besteld, op tijd geleverd door vriendelijke chauffeur, opgehaald op afgesproken tijdstip. Makkelijker en beter wordt het niet!

Komen hún afspraken keurig na! Prima dus!

Alles zoals beloofd. Goede, duidelijke beschrijving op de website. Prima communicatie met de brengende chauffeur.

Telefoniste was super vriendelijk. Alles werd duidelijk uitgelegd. Het bestellen ging ook heel makkelijk. Gelukkig zijn er deze bedrijven.

Doen wat ze horen te doen en zelfs meer zeer tevreden

Snel geleverd tegen goede prijs

We hebben meerdere containers van Spelt gehad. Ze werden snel geleverd, snel omgewisseld voor lege wanneer nodig en de communicatie was heel soepel. We hebben waarschijnlijk binnenkort weer een container nodig, en dan bestellen we die sowieso weer bij Spelt!

Uitstekend en uitmuntende communicatie.

Had een 3 cuub container besteld maar omdat er meer tuintegels waren als eerder uitgerekend gebeld en zonder probleem veranderd in een 6 cuub container. Ook daarna goede communicatie toen ik belde of ze evt een tijd van levering hadden. Vriendelijke chauffeur die hem netjes neergezet heeft. Op de afgesproken ophaaldag netjes opgehaald.

Prima service.

Vlotte afhandeling en duidelijke afspraken. Keurig op tijd geleverd en weer opgehaald.

Duidelijke afspraak en de ophaaldag veranderen was geen enkel probleem.

Zeer tevreden met service en product

Keurige levering en retour van de container. Duidelijke en complete mailwisseling. Alles klopt gewoon.

Vriendelijk, geduldig en Flexibel

Het plaatsen van de container werd door een zeer vriendelijke meneer gedaan! Het kunnen plaatsen kosten meer tijd, doordat er meer ruimte gemaakt moest worden (vanwege een aanhanger met spullen voor mijn woning) waarop rustig werd gewacht door de chauffeur en de container netjes maar vooral op geschikte veilige plek geplaatst kon worden voor de woning. Ook het ophaalmoment kon nog verplaatst worden door enige vertraging van mijn kant. Uitstekende service en zeer klantvriendelijk

Uitstekend!

Spelt locatie Oisterwijk komt altijd netjes haar afspraken na, is behulpzaam en denkt mee.

Vriendelijk en snelle service

Fijne partij om mee samen te werken. Vriendelijk personeel. Vragen worden snel beantwoord en er wordt meegedacht in oplossingen.

Zeer tevreden.

Top, een snelle service en volledig zoals verwacht.

Na een snelle reactie op onze aanvraag en met de nodige flexibiliteit is alles exact verlopen zoals afgesproken.

Heel goede ervaring met Spelt Container

Het bestellen van de container was erg eenvoudig, de chauffeur was erg behulpzaam en aardig en de container werd weer opgehaald op het afgesproken moment. Ook erg handig om de chauffeur te kunnen volgen via Track

helemaal top

supersnel geregeld en alles volgens afspraak en goed te volgen via linkje

Ongelooflijk goede service, heel klantgerichte medewerkers!!!!

Hulpvaardige mensen die meedachten en flexibel insprongen bij veranderingen. Ontzettend aardige chauffeur. Stipt nakomen van afspraken rondom levering en het afhalen van de container. TOP TEAM! Dank jullie wel

Ophaaltijd was niet bekend. Zou van te voren even moeten bellen wanneer

Brengt de bak snel en haalt deze ook weer snel op

Over het algemeen prima ervaringen. Alleen werd ik bij de tweede bestelling niet 30 minuten vooraf gebeld, hoewel ik daar wel om had gevraagd.

Heel netjes geregeld alles. Goed bereikbaar. Doorgaan zo

Zeer goede service

Zeer vriendelijke bezorger! Container werd op een goed bereikbare plaats gezet. Hartelijk bedankt!

Blokland 18

2441GG Nieuwveen