Snelle levering en duidelijke afspraken

Ben zeer tevreden met de gebruikte puincontainer. De afspraken zijn duidelijk en de chauffeurs van Spelt zijn professionals, niet voor een gat te vangen.

Perfect - snel

Ze hebben de container 's ochtends als eerste bij mij afgeleverd, ik heb per e-mail informatie ontvangen om voorbereid te zijn op ontvangst van de container. Zeker zeer tevreden

super goed geregeld!

Super goed geregeld!

Donderdagmiddag de container besteld, vrijdag al geleverd en netjes neergezet zoals gevraagd. Maandag ochtend ( zoals aangegeven bij de bestelling) de container netjes opgehaald. Oftewel goede communicatie, houden zich aan hun woord en dat alles voor nog een mooi prijs ook, de volgende keer besteld ik zeker weer een container.

Altijd correct

Ivm een grote verbouwing heeft Spelt al diverse containers geleverd. Elke levering werd steeds correct en goed uitgevoerd. En als we een vraag hadden kregen we per telefoon of per mail snel en en duidelijk antwoord. Fijn bedrijf om mee te werken.

Goede service.

Uitstekende service!

Snel geleverd en opgehaald. Zeer vriendelijke chauffeurs Klasse!

Goed, snel, efficiënt.

Prima ervaring.

Laten plaatsen en ophalen is goed geregeld, alleen bij het plaatsen is de container voor de ingang van het looppad geplaatst waardoor we niet in het huis konden. Maar voor de rest goede service.

Prima bedrijf.

Heel makkelijk container te bestellen , prima website , goeie service.

Goed geregeld vriendelijke!!

Vriendelijke mensen Denken mee Komen afspraak na Erg blij mee!

keurig

containers worden keurig geleverd en weer op afgesproken dag opgehaald en website werkt erg klantvriendelijk

Makkelijk te reserveren, container werd gehaald en gebracht zoals afgesproken.

Mijn ervaring was uitstekend met Spelt! Ontzettende aardige medewerkers die mij hielpen!

Alles ging soepel, goed communicatie.

Prima service!

Prima bedrijf dat zich aan de afspraken houdt!

Hielden zich precies aan de gemaakte afspraken m.b.t. tot de afgesproken datum en tijd. Topservice!

Heel gebruiksvriendelijk!

Super service en vriendelijke chauffeur bij het neerzetten, het boeken was simpel, en zelfs zonder mijn aanwezigheid zonder problemen opgehaald

Snel geregeld. Het is ook makkelijk om planning te wijzigen. Top

Super snel geregeld, top!

Heel snel geleverd en opgehaald op verzoek, prima service!

Allemaal best gelopen

Prima .

Blij

Prettig werken en via de shop bestellen is handig en praktisch. Ook bereikbaar voor meer info etc. Alleen 30 min vooraf bellen wil nog niet altijd lukken door de chauffeurs dus een verassing hoe laat ze er zijn en dat kan beter.

Prima service!

Container op zondag besteld en maandagochtend al neergezet. Dat is nog eens snelheid.

Wat een vakkundige chauffeurs! Én telefoniste!

Enorm bedankt!

Top bedrijf!

Op woensdag om 13:00 met Spelt Rotterdam gebeld om toch een afvalcontainer voor vandaag te leveren. Twee uur later stond de chauffeur al voor de deur. Aardig personeel aan de telefoon en chauffeur ter plaatse. Top bedrijf!

Goede service, super meegedacht! Nogmaals dankjewel!!

De levering was heel netjes op tijd en keurig op plek gezet

Bestelling ging simpel en snel. De levering was heel netjes op tijd en keurig op plek gezet. Het ophaal proces was uitstekend en binnen 1 dag van verzoek tot ophalen is de container opgehaald. Uitstekende service en raad Spelt Afvalcontainer zeker aan.

Blokland 18

2441GG Nieuwveen