Gewoon goed

Komen na wat er afgesproken is

Vriendelijke chauffeurs, snelle reactie op mail.

Vriendelijke chauffeurs, snelle reactie op mail.

Alles loopt volgens afspraak

Alles loopt volgens afspraak, goede service.

Super snel en professioneel en super vriendelijk!!!

Maandagmorgen een container besteld, dinsdag al bijtijds geleverd en woensdagochtend vroeg alweer opgehaald. Dat noem ik nog een een snelle service.

Prima geleverd

Container optijd geleverd in de ochtend en ook weer optijd opgehaald in de ochtend. Ze werken met bloktijden.

Prima snelle service!

Prima snelle service!

Breng en haal opdracht

De prijzen ontlooen elkaar niet maar wel de manier van reageren en plannen. Bij Spelt kon ik echt op de dag plannen wanneer de volle afvalbak opgehaald zou worde. Alke anderen waren daar vaag in of kon het niet. Fijn dat het zo strak gepland kon worden waardoor er minder overlast voor de naaste bewoner. En daar komt nog bij het vriendelijke personeel op de wagen. Wij weten wanneer nodig de bak vandaan gaat komen. Dank voor de goede en vlotte service.

Snel online geregeld, goede afhandeling en communicatie.

Snel online geregeld, goede afhandeling en communicatie. Volgende keer bestel ik weer containers.

Prima, alles volgens afspraak gegaan!

Alles volgens afspraak en snelle communicatie

Perfecte service

Alles naar wens. Dank u!

Optijd geleverd goede communicatie

Via email zelfs nog dag later opgehaald

Volgens afspraak geleverd door zeer vriendelijke chauffeur. Netjes op de plek. Ff telefoontje gepleegd of hij eerder kon worden opgehaald, geen enkel probleem en wederom door zeer vriendelijk chauffeur opgehaald. Dit is onze derde keer bij spelt en volgende keer weer.

Snelle service en goede communicatie

Volgende container is weer een Spelt

Alles goed geregeld.

Ik ben heel tevreden met de goede service die ze bieden. Het systeem van bestellen tot leveren is super. Personeel is zeer vriendelijk.

Alles is precies volgens afspraak verlopen, ook al hadden wij de dag ervoor pas geboekt, mocht t anders lopen dan krijg je een belletje. Hele goede ervaring!

Op tijd gebracht meegedacht met plaatsen website is zeer makkelijk

Goede planning en vriendelijke personeel .

Prima geregeld!

Makkelijk alles kunnen regelen, bestellen, bezorging, ophalen. Fluitje van een cent.

The best!

The best!

Zeer snelle en goede service en alles volgens afspraak

Grofvuilcontainer besteld, alles kon handig via de website en levering is heel handig dat je kan zien waar de chauffeur is. Als ik weer een container nodig heb bestel ik deze zeker weer hier.

Fast

No problem, worked as advertised. Will use them again.

Absoluut een aanrader

Alles keurig op tijd, goed geholpen qua service ook met de wissel, in 1 woord een one stop place to be. Buitengewoon tevreden.

Goed bedrijf

Komen afspraken keurig na

Staan snel klaar

Perfect op tijd gebracht. En ik dacht thuis te moeten blijven op de ophaaldag dus datum verplaatst, Maar heb totaal niets gemerkt dat de container is opgehaald. Ik had de datum dus eigenlijk niet hoeven te verplaatsen.

Blokland 18

2441GG Nieuwveen