Goede service vanuit de hele organisatie. Van chauffeur tot planner iedereen is klantgericht.

Zeer goede begeleiding en correcte levering op tijd

Vriendelijk en vlot

In overleg met de chauffeur gekeken wat de beste plek was, in combinatie met de mogelijkheden van de auto. Vlot geleverd en ook weer vlot opgehaald . Erg blij mee, ga Spelt zeker onthouden en aanbevelen.

Simpel te regelen

Besteld via de site, duidelijk en makkelijk. Nette chauffeur, en mooi op tijd.

Ik werd ontzorgd

Al meerdere keren een container nodig gehad. Er werd snel en adequaat gereageerd. Standaard is meedenken en oplossingen creëren. Zowel bij brengen als bij ophalen.

keurig geregeld

Keurig prijslijstje met keuzes wat voor afval te storten op de site. Na een telefoontje dat 12 kuub niet kon worden bezorgd, wel 10 kuub was ik aanvankelijk teleurgesteld. De chauffeur echter belde me netjes op om in overleg de container te plaatsen en dat heeft hij op de centimeter perfect gedaan. Ook waarschuwde hij me voor een plaatje asbest wat klaar lag op in de container geknikkerd te worden (had ik zelf niet als zodanig herkend). Bericht ontvangen dat de container zou worden opgehaald en dat gebeurde ook netjes op de overeengekomen dag. Bijna perfect geregeld dus.

Uitstekende service

Snel en makkelijk geregeld.

Vriendelijk en kundig

De container werd op tijd gebracht en gehaald. Door een zeer vriendelijk, meedenkende man kundig geplaatst op de oprit.

Prima, snel en accuraat geleverd en gehaald

Een min puntje was de vuile bak met blubber. We moesten grotere elementen de bak indragen, resultaat vuile schoenen, vloer en straat. Verder is alles prima verlopen. Een aanbeveler.

Nieuwbouw container service is top

Uiteindelijk 5 containers nodig gehad in de bouw van de nieuwe woning. Snelle omwisseling en prima, uit de loop, geplaatst zoals gevraagd. Een belletje voor overleg: voor mij top om mee samen te werken.

Duidelijk wat er wel en niet in de container mocht. Kunt op de site aangeven welke datum de container geplaatst moet worden en ze waren er op de dag vroeg. Werd ook op de aangegeven dag opgehaald. Super geregeld bij spelt.

Spelt komt zijn afspraken na het boeken van een container gaat online super makkelijk en als je ze ergens over belt gaan ze je vriendelijk te woord.

Top zaak

Belde donderdag middag dat hij vol was en het liefst voor het weekend kon worden opgehaald. Dit omdat hij vol zat met stenen en je weet nooit waar die stenen opeens heen vliegen in het weekend met een bakkie op. En ze kwamen hem keurig vrijdagmiddag ophalen Bedankt

Prima service, makkelijk contact, pluim voor Pieter

Snelle levering en snelle ophaal service

Geen gezeur.

Fantastic on time service

Quite happy how it went end to end. Easy communication and everything was mentioned upfront. I had to delay the pickup and it was done seamlessly. Much recommended.

goede service snel

met een mail alles geregeld erg snel harstikke bedankt

we hebben nu de 3de container van jullie

ik heb een fijne ervaring met spelt container kan 8 weken staan blijven , week extra kost de wereld niet. en ophalen of omruilen is ook zo gebeurt. en vriendelijke medewerkers op de vrachtwagen maar ook bij de chat. ik zou ze zeker aanraden

Snelle en zeer goede service

Goede en snelle service.

Goed geregeld, snelle actie

Ze doen wat ze beloven,

Supergeregeld

Op vrijdag werd de container netjes geleverd en in overleg geplaatst, op maandag weer netjes opgehaald. Hele vriendelijke chauffeur. Dit bedrijf zal ik zeker aanraden.

Excellent

Excellent nice people to work with

Makkelijk bestellen en snelle levering

Verry good.

Container delivered and picked up in scheduled time. Good service.

Helemaal goed

Makkelijk boeken. Goed bereikbaar per telefoon Fijne chauffeur die met beleid de container neerzet & weer ophaalt. Aanrader. Zeker weten

Blokland 18

2441GG Nieuwveen