Makkelijk geregeld en uitstekende service

Makkelijk alles online geregeld en veilig betaald. Precies volgens afapraak geleverd en ook wer opgehaald. Tussentijds nog een nieuwe lege bak laten halen en de volle op laten halen. Ook dat ging super. Al met al super tevreden. Bij een volgende klus kies ik weer voor Spelt afvalcontainers.

Top bedrijf

Top bedrijf goede communicatie en alles wordt zeer snel geregeld

Goed geregeld.

Via de site kun prima zelf een container regelen.

Makkelijk te bestellen en ze komen de afspraken na.

Zeer makkelijk om een bak te bestellen en goede berichtgeving via de mail over de afspraken en levertijden en tijd van ophalen. Aangeven tijden worden ook waargemaakt. Prettig bedrijf om zaken mee te doen.

Niks mis mee

Eerste keer hier container gehuurd , makkelijk via de site aardige chauffeur, en ik kan gespreid betalen met Klarna , prima

Uitstekend service

We zijn echt tevreden al jaren met Spelt

Bruikbare oplossing voor afval

Container wordt op tijd op de juiste locatie geleverd. Persoonlijk vindt ik bestellen via de site lastig. Je kunt niet snel onderweg nog even een nieuwe container bestellen, dit moet via de site incl betalen. Ook boodschappen mandje werkt niet altijd mee

Afspraak is afspraak.

Erg blij met jullie,bedankt

Perfecte service

Snel besteld, goede prijs, wisselen naar extra container binnen 1 dag.

Goeie service

Helemaal top

Top bedrijf

Net te woord gestaan via telefoon En via. Internet besteld ook duidelijk en makkelijk Hele vriendelijke chauffeur En goed en snel geleverd en ook op de afgesproken dag op gehaald Dus ik zou dit bedrijf aan bevelen ze hebben ook een goede prijs

Zeer snelle en goede service!

Wij hadden een container nodig, vanwege een verhuizing, wij hadden de container bestelt volgemde dag geleverd, echt super!

Alles is goed gegaan

Dat het wel prijzig is om container te huren . Ik dacht eerst het is lastig om parkeer plekken vrij te houden Maar dat viel wel mee gelu Veder heb ik niks te melden

Vrijdagavond container besteld, maandag al voor de deur, naar onze wens al weer dinsdag opgehaald! Duidelijke website en je wordt keurig per mail op de hoogte gehouden dat ze onderweg zijn en bellen dat ze voor de deur staan. Ook telefonisch vriendelijk.

Goed maar kan beter

Meerdere malen bellen voordat ze de container kwamen ophalen dat was iets minder

Super!!

Aardige medewerker. Top levering

Top geregeld

Als prima op tijd geregeld. Aanpassing tussen door was geen probleem. Je wordt via de mail van alles op de hoogte gehouden. Duidelijke communicatie dus.

Timely and goed

Top geregeld

De container werd op tijd gebracht en in overleg op de juiste plek gemanoeuvreerd. Ook het ophalen ging heel soepel! Volgende keer weer bij spelt

Hier is geen een zin voor!

Super super slechte service. Zetten je containers gewoon op je oprit zonder overleggen om dan in vervolg een gat te maken. Hierover te liegen dan het 'zelf' maken met de woorden ik maak dit maar ik kan je niet beloven dat ik de andere container niet vallen. Om maar te zwijgen hoe je aan de telefoon word behandeld. Het meest onfatsoenlijke bedrijf wat ik in jaren heb meegemaakt. Bestel hier dus ook NIET. Zeer maar ook zeer teleurgesteld en dat na zoveel geld uit te geven.

zeer tevreden over totale service.

brengen en halen volgens afspraak, App, waarmee je de chauffeur kan volgen werkt prima. container nauwkeurig op bedoelde plek gezet, ondanks dat er niet al te veel ruimte was.

Top SPELT Container Service

Thx voor de snelle sevice

Blokland 18

2441GG Nieuwveen