Makkelijk alles online geregeld en veilig betaald. Precies volgens afapraak geleverd en ook wer opgehaald. Tussentijds nog een nieuwe lege bak laten halen en de volle op laten halen. Ook dat ging super. Al met al super tevreden. Bij een volgende klus kies ik weer voor Spelt afvalcontainers.
Wat fijn om te vernemen dat alles goed is verlopen, graag helpen we nog een keer :) Met een vriendelijke groet, Saar
Top bedrijf goede communicatie en alles wordt zeer snel geregeld
Dankjewel voor de mooie en duidelijke review. Met een vriendelijke groet, Saar
Via de site kun prima zelf een container regelen.
We zijn blij te vernemen dat alles goed vermeld is, dankjewel voor de mooie review. Met een vriendelijke groet, Saar
Zeer makkelijk om een bak te bestellen en goede berichtgeving via de mail over de afspraken en levertijden en tijd van ophalen. Aangeven tijden worden ook waargemaakt. Prettig bedrijf om zaken mee te doen.
We zijn erg blij dat u onze service positief heeft ervaren, dankjewel voor het achterlaten van een review. Met een vriendelijke groet, Saar
Eerste keer hier container gehuurd , makkelijk via de site aardige chauffeur, en ik kan gespreid betalen met Klarna , prima
Dankjewel voor het compliment, we zullen het doorgeven aan onze chauffeur. Met een vriendelijke groet, Saar
We zijn echt tevreden al jaren met Spelt
Wat fijn om te vernemen, graag helpen je nog een keer. Met een vriendelijke groet, Saar
Container wordt op tijd op de juiste locatie geleverd. Persoonlijk vindt ik bestellen via de site lastig. Je kunt niet snel onderweg nog even een nieuwe container bestellen, dit moet via de site incl betalen. Ook boodschappen mandje werkt niet altijd mee
Dankjewel voor de tip, we zullen er naar kijken. Met een op geruimde groet, Saar
Afspraak is afspraak.
Dankjewel voor de mooie en duidelijke review. Met een vriendelijke groet, Saar
Erg blij met jullie,bedankt
Wat fijn om te vernemen, dankjewel voor het achterlaten van een mooie review. Met een vriendelijke groet, Saar
Snel besteld, goede prijs, wisselen naar extra container binnen 1 dag.
Wat fijn dat alles goed verlopen is, we helpen je graag nog een keer. Met een vriendelijke groet, Saar
Helemaal top
We zijn blij dat alles top verlopen is. Met een vriendelijke groet, Saar
Net te woord gestaan via telefoon En via. Internet besteld ook duidelijk en makkelijk Hele vriendelijke chauffeur En goed en snel geleverd en ook op de afgesproken dag op gehaald Dus ik zou dit bedrijf aan bevelen ze hebben ook een goede prijs
Enorm bedankt voor alle complimenten, we helpen je graag nog een keer. Met een vriendelijke groet, Saar
Wij hadden een container nodig, vanwege een verhuizing, wij hadden de container bestelt volgemde dag geleverd, echt super!
We zijn blij dat we konden helpen en dat alles naar wens is verlopen. Dankjewel voor de review. Met een vriendelijke groet, Saar
Dat het wel prijzig is om container te huren . Ik dacht eerst het is lastig om parkeer plekken vrij te houden Maar dat viel wel mee gelu Veder heb ik niks te melden
Dankjewel voor de review dat waarderen wij enorm. Met een opgeruimde groet, Saar
Vrijdagavond container besteld, maandag al voor de deur, naar onze wens al weer dinsdag opgehaald! Duidelijke website en je wordt keurig per mail op de hoogte gehouden dat ze onderweg zijn en bellen dat ze voor de deur staan. Ook telefonisch vriendelijk.
We zijn blij dat alles goed verlopen en zijn graag nog eens van dienst. Dankjewel voor de mooie en duidelijke review. Met een vriendelijke groet, Saar
Meerdere malen bellen voordat ze de container kwamen ophalen dat was iets minder
Dankjewel voor het aandachtspunt. We helpen je graag nog een keer. Met een vriendelijke groet, Saar
Bedankt voor het compliment :) Met een vriendelijke groet, Saar
Aardige medewerker. Top levering
Dankjewel voor het compliment, we zullen het doorgeven aan de chauffeur. Met een vriendelijke groet, Saar
Als prima op tijd geregeld. Aanpassing tussen door was geen probleem. Je wordt via de mail van alles op de hoogte gehouden. Duidelijke communicatie dus.
We zijn blij dat we konden helpen, dankjewel voor de mooie review. Met een vriendelijke groet, Saar
Timely and goed
Thank you for your nice review. Greetings, Saar
We zijn blij dat je de service als positief hebt ervaren. Met een vriendelijke groet, Saar
De container werd op tijd gebracht en in overleg op de juiste plek gemanoeuvreerd. Ook het ophalen ging heel soepel! Volgende keer weer bij spelt
Dankjewel voor de mooie en duidelijk review. We helpen graag nog een keer. Met een vriendelijke groet, Saar
Super super slechte service. Zetten je containers gewoon op je oprit zonder overleggen om dan in vervolg een gat te maken. Hierover te liegen dan het 'zelf' maken met de woorden ik maak dit maar ik kan je niet beloven dat ik de andere container niet vallen. Om maar te zwijgen hoe je aan de telefoon word behandeld. Het meest onfatsoenlijke bedrijf wat ik in jaren heb meegemaakt. Bestel hier dus ook NIET. Zeer maar ook zeer teleurgesteld en dat na zoveel geld uit te geven.
Goedemiddag Audrey, Ten eerste willen we natuurlijk onze excuses aanbieden dat u de service zo heeft ervaren. Helaas hebben wij elkaar niet goed begrepen. Begin maart is er mail contact geweest tussen u en onze klantenservice. U stuurde ons een mail waarin werd gevraagd, of wij de puincontainer wilden ophalen en de grondcontainer vervolgens op je oprit wilden plaatsen. Omdat dit zo werd gevraagd op de mail, hebben wij dit doorgegeven aan de chauffeur en de container geplaatst op de oprit. Uiteraard is het niet de bedoeling dat u vervolgens niet fatsoenlijk te woord wordt gestaan, vanuit ons. Goed dat u dit meldt, en wij zullen het intern oppakken. Met een vriendelijke groet, Saar
brengen en halen volgens afspraak, App, waarmee je de chauffeur kan volgen werkt prima. container nauwkeurig op bedoelde plek gezet, ondanks dat er niet al te veel ruimte was.
Thx voor de snelle sevice
Blokland 18
2441GG Nieuwveen