Goed , snel en duidelijk
Bedankt voor je reactie en de mooie en duidelijke complimenten! Met een opgeruimde groet, Saar
De beide chauffeurs waren prettig in de omgang, fijn visitekaartje voor Spelt. Container werd keurig op tijd gebracht en geplaatst. Ook de afhaling gebeurde op een geschikt moment. Kortom: prima geregeld allemaal, compliment.
Wat een mooie complimenten, zo gaan we goed het weekend in! Fijn weekend alvast, Saar
Een prima service klantvriendelijk duidelijk afspraken vriendelijke personeel en afspraak is ook echt afspraak bij Spelt ik ben ook zeer tevreden.
Bedankt voor de mooie complimenten, we zijn blij dat alles goed verlopen is! Tot snel! Saar
zeer vriendelijk geholpen prima uitleg op een aantal vragen geleverd en afgehaald volgens afspraak we zijn dan ook zeer tevreden en zonder twijfel weer een container huren bij Spelt
We zijn blij dat de service goed bevallen is, we zijn u graag nog eens van dienst! Tot de volgende keer, Saar
Goede communicatie en snelle levering
Bedankt voor de complimenten, we zien je graag nog eens terug! Met een opgeruimde groet, Saar
Zeer duidelijke communicatie, je weet waar je aan toe bent.
Bedankt voor je review. We zijn blij met de complimenten, en hopen je nog eens van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Saar
Goede service, je kan zelf laat in de avond een berichtje sturen de volgende ochtend is het geregeld, echt super!!
Wat fijn om te vernemen dat alles naar wens is verlopen. Met een vriendelijke groet, Saar
Regelen van containers is echt heel makkelijk en ze worden door zeer kundige en vriendelijke mensen geplaatst. Erg fijn
We zijn erg blij dat alles goed verlopen is, en zullen het compliment doorgeven aan de chauffeur. Met een vriendelijke groet, Saar
Steeds netjes op tijd volgens afdprafspraak opgehaald en bezorgd
Dank u wel voor het compliment, we zijn blij dat alles volgens afspraak is verlopen. Met een vriendelijke groet, Saar
Makkelijk te bestellen. Duidelijke communicatie
We zijn blij te vernemen dat u tevreden bent :) Met een vriendelijke groet, Saar
Ik had een 3m2 besteld heel snel geregeld met het ophalen en brengen super fijn bedankt Spelt!!!
Wij helpen u graag, Geen dank:) Met een vriendelijke groet, Saar
Super snel contact op de chat. Snelle levering en ophaling. In een woord, TOP!
Dank u wel voor de complimenten, we zullen het doorgeven aan onze collega's. Met een vriendelijke groet, Saar
Mocht ik nogmaals een container nodig hebben zou ik weer Spelt kiezen.
Dank u wel, We helpen u graag nog een keer bij een verbouwing. Met vriendelijke groet, Saar
Dank u.
Enorm bedankt voor u review, we waarderen het erg. Met een vriendelijke groet, Saar
Volledig volgens afspraak.
Dank u wel voor de mooie order en zijn u graag nog eens van dienst. Met een vriendelijke groet, Saar
Wij denken graag mee met de klanten en helpen u graag nog eens. Met een vriendelijke groet, Saar
Alles vlgs afspraak. Super vriendelijk geholpen
We zijn blij dat alles naar wens is verlopen, we zijn u graag nog eens van dienst. Met een vriendelijke groet, Saar
Bestellen van de container simpel via de site Nakomen gemaakte afspraken Mogelijkheid voor aanpassing ophaal tijd en datum.
Bedankt voor de mooie review, we helpen u graag nog een keer. Met een vriendelijke groet, Saar
Alles volgens afspraak, wat wel handig zou kunnen zijn is een betere tijdsindicatie geven van lossen van tevoren. Bv lossen tussen 8:00 en 12:00uur en verder. De track app wordt niet continue bijgewerkt.
Dank u wel voor uw aandachtspunt, we waarderen erg uw review. Met een vriendelijke groet, Saar
Container werdt op tijd geleverd en ook weer opgehaald.
Bedankt voor je review, We zien u graag terug als klant. Met een vriendelijke groet, Saar
Dit koste me echt geen geen moeite of stress en dat is echt fijn tijdens een stressvolle verbouwing! Dank ervoor
We zijn blij dat u geen stres heeft gehad over de container. We helpen u graag nog eens. Met een vriendelijke groet, Saar
Het brengen met track and trace ging perfect. Enkel het ophalen niet. De eerste chauffeur kwam de straat inrijden, zonder te bellen of uit te stappen binnen 10 seconden besloten dat hij er niet bij kon. Er moest inderdaad een auto weg maar ik kan moeilijk de hele dag plekken vrij houden. Hierna gebeld en er kwam in de middag een andere chauffeur die het keurig opgelost heeft. Die kwam eerst kijken en zag dat hij er bij kon. Toen kwam hij met de vrachtwagen.
Duidelijke communicatie, per mail bevestiging bestelling en aankondiging levering/ophalen container. Op leverdatum trackersysteem om chauffeur te volgen. Scherp tarief. Zeer klantvriendelijke chauffeur.
Bedankt voor de mooie complimenten, we zullen het doorgeven aan onze chauffeur. Met een vriendelijke groet, Saar
Goede service via de website. Ook mooi op tijd en netjes gebeld en ook het ophalen ging prima. Geweldige service.
Dank u wel voor de mooie en goede review, we zijn blij dat alles naar wens is verlopen. Met een vriendelijke groet, Saar
Container besteld ging heel gemakkelijk en duidelijk afspraak gemaakt. Chauffeur belt wanneer hij/zij er aankomt en waar deze moet staan. Service perfect ophalen idem. Echt een aanrader. Leon
Dank u wel voor de mooie review, we helpen u graag nog een keer. Met een vriendelijke groet, Saar
Blokland 18
2441GG Nieuwveen