Snel een container online geregeld en eerder laten ophalen.

Helemaal goed!

Moeiteloos.

Levering en afhalen perfect. Zoals ik al noemde. Moeiteloos. Perfect dus.

Houdt zich keurig aan de afgesproken datum levering en ophaaldatum.

Duidelijke communicatie.

Goede service.

Goede communicatie. Afspraken nagekomen. Vriendelijke en behulpzame chauffeurs. Een aanrader dit bedrijf!

Super afspraak is afspraak.

Containers mooi optijd volgens afgesproken tijd en op juiste plek.

Flexibel en betrouwbaar

Flexibel halen en brengen Goede prijs Betrouwbaar Prima communicatie per mail en telefonisch

Geweldige survice

Heb 3 containers van spelt gekregen , alles werd prima afgeleverd. Heel fijne service en aardig en kundige chauffeurs. Kortom we zijn zeer tevreden

prima service

Na de bestelling ging alles vrij soepel. via de chat een aantal vragen gesteld snel en duidelijk antwoord gekregen. Enige minpuntje is dat de container pas halverwege de middag geplaatst werdt dit gooide de dag planning wel even op de schop maar ja je kan niet alles hebben. kregen wel netjes een link waarmee we de chauffeur konden volgen zodat we bijna op de minuut wisten wanneer die op lokatie was.

Bestellen ging heel handig via de website

Komt afspraken na.

Flexibel en betrouwbaar.

Zeer tevreden!

Container geleverd en opgehaald op afgesproken dag, goede communicatie via mail

Prima bedrijf. Fijn dat je kan volgen waar de vrachtwagen met de container rijdt, zodat je kan zien of hij er bijna is. Smorgens op tijd gebracht. Waren onverwachts snel klaar en na een belletje werd hij dezelfde dag weer opgehaald zodat de container geen nacht voor de deur hoefde te staan.

Makkelijk bestellen, snel geleverd en opgehaald.

Zo klantvriendelijk

De chauffeurs zijn super attent en krijgen de container perfect geplaatst. En de rest is zo ongecompliceerd

Goede communicatie, afspraak is afspraak

Even met de chat afspraken gemaakt, invullen bestelling, en klaar is Kees. Duidelijk en eenvoudig. Top bedrijf!.

Uitstekende service

Prima dienstverlening. De mensen denken mee.

Super service tegen een super prijs

Meerdere containers besteld via Spelt. Makkelijk online te bestellen. Zelf aantal keer een fout gemaakt, via de chat en de telefoon heel makkelijk bereikbaar en onwijs behulpzaam. Chauffeur belt netjes van te voren. Precies neergezet waar ik de container wilde hebben zonder verdere instructies op locatie. Chauffeur belde netjes tijdens het ophalen dat er nog een zeil op de container zat en waar hij deze kon neerleggen. Al met al een bijzonder makkelijke ervaring. Heel fijn met een verbouwing die al stressvol genoeg is. Ik kan iedereen aanraden Spelt te gebruiken! Top bedrijf!

Aflevering en ophalen keurig volgens afspraak en heel netjes met e-mail als bevestiging.

Super correct verzorgd

Via de app besteld, keurig op tijd gebracht en weer opgehaald. Aardige chauffeur

Super geregeld, ze komen hem brengen , je kan de container weken laten staan en ze komen hem ook weer ophalen, ook als ie eerder opgehaald kan worden. Aardige mensen aan den telefoon.

Snel..altijd op tijd ,comunnicatie goed.

Niet netjes achtergelaten

Goedemorgen, ik wilde er eigenlijk geen woorden aan vuil maken maar ik heb nu ontzettende ruzie met de buren omdat jullie de plek niet netjes hebben achtergelaten, er lagen op de plek nog allemaal spullen die wel in de container lagen. Ik heb nu beide buren een cadeau-bon gegeven om de vrede te bewaren.

prima, snel geregeld

Handig programma op de website om de juiste keus te maken.

Goed geregeld.

Prima service.