Makkelijk te bestellen en op tijd afgeleverd en weer opgehaald

Mijn ervaring met Spelt is prima! Duidelijk uitgelegd op de site welke container je kan bestellen! Afspraken worden nagekomen!

Top en snel

Snel en op tijd

Denken mee, vriendelijk en professioneel

Fury

zeer snelle levering container en goede communicatie makkelijk en eenvoudig aanbevolen

Super geholpen, duidelijke communicatie

Een en al lof makkelijk bestellen en ophalen container

Nvt

Top geregeld!

Grote grofvuil container besteld rond 17:30 en de volgende dag geleverd rond 12:00 uur. Top bedrijf! Erg blij mee.

Snel bezorgt en weer opgehaald

Zeer snel en accuraat

Snel geleverd snel weg

Top en super snel geregeld!

Snel geregeld, container was vol en binnen 24u werd deze omgeruild voor een lege.

Super geregeld

Van tevoren voor levering gebeld zoals afgesproken ! En een vriendelijke chauffeur !!

Fijn telefonisch contact, er wordt snel geschakeld en er is aandacht voor wensen qua bezorgtijden.

Goede en snelle service

Heel snel geregeld bij spelt, dus zeker aanbevolen !

Onverwachte kosten en gebrekkige communicatie

Ik heb een container besteld bij Spelt en helaas een teleurstellende ervaring gehad. Ze brachten een aanzienlijk extra bedrag in rekening voor een extra rit van de chauffeur, wat alleen per e-mail was vermeld en niet duidelijk in hun algemene voorwaarden stond. Deze extra kosten waren ongeveer een kwart van de oorspronkelijke prijs van de container, wat ik extreem hoog vind. Bovendien is belangrijke informatie, zoals de maximale vulhoogte van 20 cm boven de rand, moeilijk te vinden op hun website. Dit soort voorwaarden zouden transparant en makkelijk te vinden moeten zijn, zodat klanten niet achteraf met onverwachte kosten worden geconfronteerd. De slechte communicatie en verborgen kosten zorgen voor een onaangename verrassing. Ik zou Spelt niet aanraden als je op zoek bent naar een transparante en betrouwbare service.

uitstekende service

Online reserveren van een container ging makkelijk via de website, vooraf het leveren met de link voor het bezorgen uitstekend, de chauffeur die je op de afleverlocatie belt netjes en van goede huizen komaf rondom goed zal vaker bij Spelt BV. bestellen.

Prima service.

Snel geleverd en opgehaald volgens planning.

Klantvriendelijk, betrouwbaar, snel en op tijd! Fijn bedrijf om in te schakelen voor containers. Ook last minute!

Perfect op tijd en goede service

Ik hoefde de aanvraag alleen in te dienen en de rest ging vanzelf. De chauffeur die de bak kwam brengen was ontzettend aardig en op tijd. Voor het ophalen hoefde ik niet eens aanwezig te zijn. In een woord: top!

Prima contact, en makkelijk de juiste bak te vinden.

Krijg meteen een mail van de bestelling, en een mail een dag voor de levering met een link.

Soepel verlopen

Makkelijker kan het eigenlijk niet. Enige opmerking is de link om de chauffeur te kunnen volgen op de dag zelf. Daar heb je niet zo veel aan. Een schatting van tijd daags van tevoren zou handiger zijn. De chauffeur stond om 6.40 al voor de deur.

Super service

directe antwoorden op mijn vragen. Goed advies en prima uitvoering. Chauffeur zeer behulpzaam.

Altijd goed

De containers worden altijd op afgesproken moment op juiste plaats geleverd en opgehaald . Vriendelijke chauffeurs.

Uitstekende informatie over het afleveren van de container.

Uitermate vriendelijke chauffeur die precies wist waar hij moest zijn. Wij konden de auto goed volgen op de track&trace. Keurig op tijd geleverd.

Optijd geleverd, en netjes weer opgehaald

Gewoon goed

Makkelijk, snel en goede prijzen

Meerdere keren een container besteld. Altijd betrouwbaar en goede service. Klein minpuntje is de tracking informatie die je krijgt, omdat je niet kan zien waar de chauffeur op dat moment naartoe gaat.

Blokland 18

2441GG Nieuwveen