Chauffeur belde netjes van tevoren waar ik exact de container geplaatst wilde hebben. Dit alles in combinatie met een scherpe prijs maakt het voor mij een goede ervaring
We zijn u graag nog eens van dienst, dank u wel voor de mooie review. Het wordt zeker gewaardeerd. Met een vriendelijke groet, Saar
Goede service ze houden je op de hoogte van je bestelling. Savonds besteld volgende dag geleverd en goedkoper dan andere comtainerbedrijven. Man die het komt plaatsen is erg vriendelijk. Prima prijs kwaliteit
We zijn blij dat u tevreden bent over onze service. Bedankt voor de mooie review. Met een vriendelijke groet, Saar
Mooi optijd gebracht, en netjes optijd weer opgehaald. Nette en aardige chauffeur.
Dank u wel voor het mooie compliment, we zullen het doorgeven aan de chauffeur. Met een vriendelijke groet, Saar
Goeie en een snelle service
Dank u wel voor de mooie review. Met een vriendelijke groet, Saar
De 3 containers werden een dag na bestelling geplaatst. De chauffeur heeft de containers na overleg op de gewenste plaats geleverd. In het weekend zijn de containers vol gegaan, toch één te weinig. Deze is maandagmiddag geplaatst. Top service!
Dank u wel voor het compliment, het wordt erg gewaardeerd. We zijn u graag nog eens van dienst. Met een vriendelijke groet, Saar
keurige afspraken plaatsen van container keurig op tijd inclusief het afhalen van de container, alles perfect verlopen.
We zijn blij dat alles naar wens is verlopen, we zien u graag terug als klant. Met een vriendelijke groet, Saar
Houden zich keurig aan de afspraak. Beetje dakbedekking mocht ook mee
We zijn blij dat u onze service als positief heeft ervaren en zijn u graag nog eens van dienst. Met een vriendelijke groet, Saar
6 kuub container voor snoeiafval besteld. Werd een dag eerder geleverd zonder bericht, maar was voor mij geen probleem. Keurig neergezet op de afgesproken plek. Op de afgesproken dag 's ochtends vroeg al opgehaald, niets van gemerkt. Perfect dus!
Heel erg bedankt voor de mooie review, we waarderen het enorm. Met een vriendelijke groet, Saar
Heldere en duidelijke site, prima betaalmogelijkheden, snelle levering, en persoonlijk contact. Zo hoort het helemaal.
Dank u wel voor de mooie review, we zijn blij dat alles naar wens is verlopen. Met een vriendelijke groet, Saar
Kon door slechte weersomstandigheden,de ophaal datum verschuiven.Dat goed geregeld werd. Zo kon ik de werkzaamheden goed afsluiten en verwerken. Grt Aad van Aken.
We zijn blij dat u de service als positief heeft ervaren, dank u wel voor de review. Met een vriendelijke groet, Saar
via internet een container besteld snelle levering fijn gesprek aan de telefoon over het eerder ophalen als de container vol is. je word van te voren gebeld als de chauffeur er bijna is.
Dank u wel voor de goede order, uw review wordt erg gewaardeerd. Met een vriendelijke groet, Saar
We hebben container besteld hele liefe man kwam leveren en dag daarna kwamen ze weer ophalen als ik nogmaals een nodig heb ga ik zeker hier bestelen.
Dank u wel voor het compliment, we zijn blij dat alles goed verlopen is. Met een vriendelijke groet, Saar
ze hebben de container precies neer gezet waar hij moest komen staan
We zijn blij dat alles goed verlopen is en zien u graag terug als klant. Met een vriendelijke groet, Saar
Snel geregeld
Dank u wel voor het achterlaten van de mooie review. Met een vriendelijke groet, Saar
Perfecte service !!!!!
We zijn blij te vernemen dat alles naar wens is verlopen, dank u wel voor de review. Met een vriendelijke groet, Saar
Goede bestelprocedure, en afwikkeling conform hetgeen ' beloofd' wordt.
We zijn blij dat alles naar wens is verlopen en zijn u graag nog eens van dienst. Met een vriendelijke groet, Saar
vriendelijk chauffeurs en containers netjes op gewenste dag gebracht en gehaald. Handig dat je op dag van leveren op kaartje kunt zien waar de chauffeur is. Top bedrijf
Dank u wel voor het compliment, we zullen het doorgeven aan de chauffeur. Met een vriendelijke groet, Saar
Het bestellen van de container gaat gemakkelijk. Bij vragen over welke container het handigst is krijg je een duidelijk en snel antwoord! Voor het leveren krijg je een link, zodat je in de gaten kan houden wanneer de container aankomt en daarbij aanwezig zijn.
Wat fijn dat u onze service positief heeft ervaren, we zien u graag terug als klant. Met een vriendelijke groet, Saar
Mijn ervaring was dat de bestelling snel en eenvoudig te regelen is. Prettige en duidelijke communicatie en instructies.
Dank u wel voor het compliment, we zijn blij te vernemen dat u tevreden bent. Met een vriendelijke groet, Saar
Vooraf kregen we een nette email dat de volgende dag een bak werd geplaatst. Bak keurig afgeleverd en 2 dagen later weer netjes afgevoerd door een vriendelijke chauffeur
Wat fijn dat alles naar wens is verlopen, dank u wel voor het compliment. Met een vriendelijke groet, Saar
Prima levering en het ophalen
Bedankt voor de mooie review, we zien u graag terug als klant. Met een vriendelijke groet, Saar
Op het afgesproken tijdstip geplaatst en weer opgehaald. Keurig van tevoren aangegeven dat het spul zal worden opgehaald. Echt een aanrader
Dank u wel voor het compliment, we zijn erg blij dat alles goed is verlopen. Met een vriendelijke groet, Saar
Zorgeloos en heel simpel kan je een container regelen via spelt En hoef je nooit meer te sjouwen naar de belt Bedankt voor jullie fijne en prima systeem zodat de container er de volgende dag staat En wanner je belt ook weer wordt opgehaald Zonder poespas en zeer goede service van spelt Ben ik thuis weer de held
We zijn erg blij dat alles goed is verlopen en we helpen u graag nog eens :) . Met een vriendelijke groet, Saar
Container werd netjes op de afgesproken dag geplaats. Vriendelijke chauffeur, dacht mee met het plaatsen en het ophalen. Container is later netjes op de afgesproken dag opgehaald.
Telefonische contacten waren vlot en informatief. Afspraken werden nagekomen en Containers werden kundig en op tijd weggehaald!
Dank u wel voor de mooie review, we zijn u graag nog eens van dienst. Met een vriendelijke groet, Saar
Blokland 18
2441GG Nieuwveen