Ik ben heel blij met spelt altijd snel en op tijd.

Vlot en punctueel

Container keurig op de afgesproken datum netjes voor het huis geplaatst. Ophalen eveneens op de afgesproken datum. Gemakkelijk vis de website te bestellen. Redelijke prijzen/

Wat een sympathieke jongen.

Snelle levering en ook weer snelle ophaal

Top geregeld!

Goeie service vriendelijke mensen !

Goede service en communicatie

Spelt communiceert helder en fijn, via de telefoon, e-mail en website. De service is goed en snel.

Flexibel en snel geregeld

Zondag online een bak besteld en maandag neergezet, deze omgewisseld en de 2e in overleg keurig eerder opgehaald. Prima!

Hele goede service

De bestelling via de website liep niet helemaal goed omdat de betaling werd ondergebroken. Na een mailtje werd dit meteen super gefixt. De chauffeur bracht de bak super snel en ook met het afgesproken belletje. Helemaal prima!

Afspraken nagekomen

Perfect geregeld

Het was makkelijk om via de website een bak te organiseren. Mailtjes ter bevestiging en ter attentie goed getimed. Op de dag van bezorging en de volgende dag van het afhalen wederom mails die mij op de hoogte hielden van route en moment van arriveren van de vrachtwagen. Tot slot, maar ook erg gewaardeerd, aardige en kundige chauffeurs. Hulde!

Snelle levering container volgende dag geleverd.

Super goed geholpen.

Fijne service !

Prima geregeld

Container kon snel geregeld worden Prima op de parkeerplaats gezet zoals gevraagd Mogelijkheid om de afgesproken ophaaldag te verlengen

geweldige service

Op tijdleverd, prima geplaatst op de afgesproken plek en conform afspraak opgehaald zonder tussenkomst. Geweldige service.

Spelt is snel, klantvriendelijk en flexibel en daarom ben super ik blij.

Het plaatsen van een bestelling van een container is heel erg gemakkelijk online. Als ik alsnog een andere container nodig heb krijg ik alle medewerking en wordt de container ook altijd nog super snel geleverd.

Bezorging van container ging uitstekend, het ophalen was goed ingepland ik denk alleen dat deze chauffeur nieuw was in dit werk. Hij maakte geen gebruik van de ruimte die ik hem bood waardoor het ophalen een kwartier duurde.

Accurate service. Komen afspraken na

Geweldige service

Dik tevreden!!!

Een zeer positieve ervaring

Omdat ik bij de aanpak van mijn tuin diverse afvoerstromen had, w.o. naast geïmpregneerd hout en beton, o.a. ook kunststof en dakbedekking bleek bij diverse aanbieders dat dit over verschillende stromen diende te worden afgevoerd. Na een prettig een constructief overleg werd mij geadviseerd een bouwafval container te nemen, waarin al mijn afvalstromen in gedeponeerd konden worden. Die beperkte voor mij de totale kosten. Na het eenvoudig aanmelding via de website van Spelt werd de container op de door mij gewenste dag afgeleverd. Daarbij was de levering via een link te volgen. De container werd op de door mij gewenste plek op de oprit geplaatst, waardoor ik er makkelijk omheen kon. Nadat de container vol was kon ik direct deze afmelden en werd de volgende dag op dezelfde wijze afgehaald. Alleen maar complimenten voor de geleverde service.

Voldoet aan verwachting

Het huren was een fluitje van een cent. Praktische gadget die op een kaart laat zien waar de aanrijdende chauffeur met mijn container zich bevindt. Goede service van de chauffeur die de container precies plaatste waar ik deze graag zou willen hebben. Voor herhaling vatbaar.

Super goed geregeld!

Een dag van te voren de bak besteld en op de dag dat ik hem wilde hebben werd die netjes geleverd

Zeer makkelijk om hier een container te huren. Op tijd geleverd en ook op tijd weer opgehaald. Chauffeur belt even waar de container moet komen te staan. Helemaal blij mee

Best gelopen van begin tot het einde.

erg goed

makkelijk te bestellen, netjes op tijd geleverd en opgehaald, top!

Blokland 18

2441GG Nieuwveen