Super geregeld

Ze doen wat ze zeggen duidelijke email kregen we. erg blij mee. volgende keer weer een bak van spelt!

Komt de afspraak na

Keurig op tijd bezorgt .en weer op de afgesproken dag opgehaald . Geen moeilijk gedoe

Niets op aan te merken.

Prima service, alles volgens afspraak en vriendelijke mensen.

Makkelijk geregeld, top service!

Helemaal top, snel geregeld, aan de tel zijn mensen professioneel en klantgericht. Zeker aam te raden.

Keurige levering en ophalen volgens afspraak

Top bedrijf

Op tijd goede communicatie

Zoals gehoopt

Zoals gehoopt kwam de container van dichtbij (minder vrachtwagen kilometers). Plaatsing op de oprit was in overleg optimaal gedaan. Ophalen ging op de dag zoals in de mail was bevestigd. Enige verbeterpuntje zou kunnen zijn, om een tijdvak op de dag aan te geven in de email (voor het bezorgen).

Snel en uitstekende service

Fijn bedrijf. Goed werkende en duidelijke site. Aan de hand van de site wisten we precies welke container we nodig hadden en wat erin mocht. Woensdag online doorgegeven dat we de container de volgende dag wilden hebben. Precies op de plaats gezet waar we deze wilden hebben. Donderdag gebeld dat de container vol was en dat deze wat ons betreft de volgende dag weer opgehaald kon worden. Keurig vrijdag weer opgehaald. Top!

Super Bakkie

Lekker gewerkt weer chauffeur Jaap uit Buitenpost

Very faster

Faster services

Ophalen niet dus

Na een week bellen blokkeert de container nog steeds onze oprit. Elke keer, ja morgen wordt hij opgehaald, NIET dus. We gaan nu het 2e weekend in dat onze bedrijfsbus niet op onze oprit naast het huis kan staan, maar op n parkeerterrein van de supermarkt moet.

Fantastisch geregeld

Ik had geen enkele moeite hoeven doen om bij Spelt uit te komen. Makkelijk bestellen en ook het ophalen was prima verlopen, daar hoefde we zelfs niet voor thuis te blijven en prima geregeld voor een zeer schappelijke prijs.

Prima bedrijf!

Hele fijne ervaring met Spelt. Container is heel simpel online te bestellen en er staat duidelijke informatie over soort en inhoud van de containers zodat je ook als leek heel goed kunt bepalen wat er nodig is. Dat voorkomt teleurstellingen. Halen en brengen keurig op de afgesproken dagen en wijzigen van de ophaaldag is ook gemakkelijk te regelen. Fijn dat er voorafgaand aan de ophaaldag een reminder per mail wordt gestuurd.

Doen wat ze zeggen.

Geweldig dat je kan zien waar jouw container is, maar dat is nog geen indicatie wanneer de container bij jou is. Dat zou helemaal fantastisch zijn.

Netje geleverd. Keurig overleg met chauffeur over het plaatsen . Goed contact met het bedrijf.

Goede prijs kwaliteit

Op laatste moment een container nodig. Via internet bij Spelt uitgekomen. Makkelijk en snel geregeld tegen een scherpe prijs in vergelijking met andere aanbieders. Afzetten van container en ophalen verliep vlekkeloos. Aardige chauffeur.

Gewoon goede service!

6m3 container besteld voor grofvuil. Geleverd door een vriendelijke chauffeur. Ophaal moment 1X uitgesteld op verzoek van mijzelf en kon zonder probleem. Opgehaald zonder probleem. Vriendelijke mensen en goede service.

Prima geregeld

Makkelijk te bestellen en prima geregeld!

Betrouwbaar service gericht bedrijf.

Tweede keer hier een container besteld. Contact verloopt soepel. Indien nodig kan de container 8 weken staan. Echter bij een volle bak is het 1 telefoontje en ze komen de bak ophalen.

Zeer goed en duidelijk geregeld

Gewoon netjes en juist bezorgd volgens afspraak

afspraak nagekomen, geen gedoe

ik had een dag ervoor gereserveerd en de volgende ochtend stond de vrachtwagen voor de deur. Belde ons zelfs uit bed omdat ze er dus echt vroeg waren. Ook het ophalen was geen probleem, geen gedoe met controleren wat er precies in de bak zat (hadden een bouwafvalcontainer). Kortom, voor de volgende keer bel ik weer spelt. Wat ook fijn is, zijn de plaatjes van de container met daarbij een persoon. Hierdoor kun je beter inschatten hoe groot een container is. Daarbij is het voor jezelf handig om te kijken of je slim de container kan vullen. Wij hebben eerst alles verzameld in de voortuin en toen de keuze gemaakt voor de container. Waarbij we de platte platen eerst er in deden, scheelde toch zo'n €100,-

Keurig en netjes

Vlotjes

Gemakkelijk online te bestellen, duidelijk wat er wél en niet in de bak mag en op de dag van de bezorging kun je de komst van de container volgen via een link, super handig!

Supersnelle levering

‘‘s avonds om 19u bedenken dat je een container nodig hebt en de volgende ochtend op tijd staat hij er al. Vriendelijke chauffeur dus wat wil je nog meer. Ik ben echt super tevreden over het bedrijf en de service.

Top bedrijf

Snelle levering en komt afspraken allemaal na. Heel eenvoudig om een container om line te bestellen.

Blokland 18

2441GG Nieuwveen