Teleurstellend omtrent datum opschorten wegens ziekte qua leverdata medemenselijkheid bij ziekte.
Bestelling gedaan op zaterdagmiddag, nog niet wetende dat ik 's nachts ziek word, zondag al wél aanvoel dat ik in de loop van de aankomende week NIET in staat zal zijn om deze zware bestelling van bijna 40 kg. deze bestelling ZIEK aan de buitendeur in ontvangst zal kunnen gaan nemen.
Hiervoor ben echt ik te ziek.
Maandagochtend DIRECT rond openingstijd dit gemeld bij dit bedrijf met het vriendelijk verzoek, om deze bestelling op te willen gaan schorten en dit begin van de volgende week te willen gaan verzenden.
Dit tot 2 x toe en duidelijk uitgelegd,
dat dit echt niet gaat en dit
om meerdere redenen.
Tot mijn grote verbazing, is dit absoluut niet mogelijk bij dit bedrijf en willen ze hier totaal geen medewerking aan gaan verlenen.
Het zou maandag bij Pakketbezorgdienst
aangeboden gaan worden g'woon de volgende dag .... geleverd gaan worden ... de volgende dag geleverd?? ... NOUUUUU de volgende dag, dinsdag géén levering, zelfs de dag daarop ook niet !!
Dit vind ik zeer klantonvriendelijk!!
De 2 Bestelde producten,
zijn ook nog eens op 2 verschillende dagen aangeleverd.
Ook dit werd niet gemeld.
Tijdstip van levering is ERGENS
tussen 10:00 - 18:00 uur.
Da's niet praktisch en
al helemaal niet als je ziek in je bed ligt.
Wat dus niet kan omdat er nagenoeg de hele dag een levering zal KUNNEN GAAN KOMEN.
Beide zware Producten waren wel stevig en goed ingepakt, dat was helemaal prima.