Super snel

Goed gedaan

Ik heb mijn pakket op de afgesproken datum gekregen . Goed gedaan .Thank you met Vriendelijke groeten, Irma

Nog niks binnen

Mijn bestelling is al een paar dagen onderweg en niet geleverd.

Goed product snelle levering!

Big bag tuinaarde besteld. Product is prima, snel geleverd. Kreeg alleen een dhl link met track trace code die niet werkte. Daardoor wist ik niet precies wanneer ik het product kon verwachten. Gelukkig hadden we al ruimte op de oprit vrij gehouden. De chauffeur heeft de pallet met bigbag keurig voor ons op een goede plek neer gezet.

Matig

Bestelling is vergeten en is 11/2 week later bezorgd.

Product was prima. Snelle service. Vlug af gewerkt.

Eenvoudig te bestellen en levering van het goede product en binnen 3 dagen

uitstekende service

uitstekende service en perfect verpakt

zeer tevreden

Snelle levering goede kwaliteit.

Wrong item and no response to my complaint

I have ordered an orchid "soil" but got a bottle of flower food instead. There was no reaction to my email informing the team about this unfortunate mistake. Too bad.

Scherpe prijzen

Snelle en correcte verzending

Snelle levering en gratis verzending

Ik heb deze doos alluin besteld omdat ik mijn hortensia weer blauw wil maken, wat ie ooit was. Genoeg poeder voor jaren, lijkt het.

Makkelijk bestellen en snelle levering. Goed verpakt

Een bestelling gedaan enbhet werd de volgende dag al verzonden! Keurig met track en trace! Aanrader...de prijs ook!!

Correcte afhandeling van de bestelling

Prettig

Prima product, logistiek ruimte voor verbetering.

Betreft de bestelling van een Bigbag aan ophoogzand. Product is prima en in goede staat ontvangen, niets op aan te merken. Nadelig aan mijn ervaring met T.G. was het niet ontvangen van een track&trace, dus ik kon de ontvangt niet verwachten noch erbij zijn. Zou het verder wel aanbevelen, product is prima en het is fijn dat verzendkosten direct inbegrepen zijn in de prijs.

Supersnelle levering!

Ik had DCM bio vloeibare mest besteld, Werd supersnel geleverd ( vrijdag besteld en zaterdag geleverd) en was zeer goed verpakt.

prima voor elkaar

gemakkelijk besteld en snel geleverd

Goede service en snelle levering

heel erg goed

makkelijke site,veel keus,zeer scherpen prijzen,snelle levering

Dit bedrijf is ok

Blij met de bestelling. De bezorging ging niet zo goed, maar dit kwam door DHL Tuincentrumgigant heeft alles goed gedaan Vriendelijke mensen

Dubbel verzonden, reageren laat op e-mail

5 zakken potgrond besteld die keurig de volgende dag geleverd werden in 5 losse pakketten. Een paar dagen later kreeg ik melding dat er nog 5 pakketten opgestuurd zijn. 1 daarvan is daadwerkelijk aangekomen, de rest staat nog steeds in de DHL-app als "Afgehaald bij DHL ServicePoint door de bezorger" sinds ruim een week. Ik heb de verkoper via de mail benaderd voor een oplossing voor de teveel verzonden artikelen maar daar heb ik tot op heden geen reactie op gekregen. UPDATE: Zaterdag 22 juni werd ik gebeld door de verkoper. Hierin is mij uitgelegd hoe het heeft kunnen gebeuren. Ook werd me verteld dat de overige 4 zakken die verstuurd worden niet meer komen. En dat ik de teveel geleverde zak mag houden. Uiteindelijk een goede oplossing, maar ik vind wel dat het lang geduurd heeft voordat ze contact met mij opnamen, bijna 2 weken na het voorval. Ze hadden me dezelfde week ook wel even kunnen e-mailen of bellen.

Veel te laat geleverd

Als je zegt snel te kunnen leveren en stuurt het product pas na ,5 week op… dan bestel ik niet meer bij dit bedrijf.

De Terp 2

9363XG Marum