waardeloos

Goedkoop is duurkoop in dit geval. Krijg niets gedownload(nzb bestanden) Hopelijk krijg ik nog support en verander ik van mening.

nooit problemen mee

Brilliant provider

Viper is great and speeds are always fast as can be. I have no issues. Everything is simple and straight forward. IF I had a complaint I would say retention leaves a bit to be desired but its far from a deal breaker. I highly recommend Viper to those looking to get into this space.

werkt uistekend.

Tot nog toe zeer tevreden Werkt uitstekend. download snelheid goed

Fantastic

Completely satisfied. Had 1 issue with paypal not being supported was able to find a different payment method. Support was prompt and very helpful.

Fantastic!

I have had zero issues (that I’m aware of) so far! These types of systems are designed to be “set and forget”. The fact that I have not had to touch it and have not been having missing articles tells me things are working exactly as expected! Thanks!

Ideaal account

Niets te klagen helemaal tevreden

slecht slecht slecht

Bestanden die 1 dag geleden gepost zijn krijg je niet meer compleet binnen,bij eweka nooit geen problemen,dacht keer andere payserver gebruiken ,omdat die goedkoper is,goedkoper wel 4 euro,slecht ,kan niet eens bestanden binnen halen die 1 dag geleden gepost zijn

• Betaalgemak N.v.t.

Matig

Als grabit aanstaat en hij is aan het decode. Dan gaat dat bizar langzaam. Dus volgende keer geen vipernews meer.

Gewoon super

Gewoon weg super. Het werkt zonder problemen.

• Download snelheid

My main go to for block accounts!

I have tried several different options, but have found viper news to be the best block provider for my needs. Excellent speed and retention!

• Download speed

Great service but a little pricey

Great newsgrp service. a little bit on the pricey side of things for the retention offered elsewhere.

stabiele verbinding geen klachten

alleen download snelheid af en toe wat laag

• Download snelheid

De beste waar voor je geld

Ik veel verschillende usenet servers gehad maar deze levert de beste waar voor je geld, zie hieronder mijn 5 sterren beoordelingen

• Download snelheid

Zeer tevreden wat men belooft komt men zeker waar

• Download snelheid

Fast servers and messaging seem to be found

So far, the most positive experience of the services I use compared to competitors.

• Support N/A

Worth the money

My experience overall has been good. I get good speed and fortunately i never had to use the support. It's a good value for the money (it's extremely cheap).

• Support N/A
  • Download speed

Never failed, cheap and does the job

I've used many services with many other companies, but this by far has surprised me. Quick and easy to setup like most but speeds are very stable.

• Download speed N/A

Funzt einwandfrei und gute Preise

...auch der Support klappt einwandfrei....summasumarum....ViperNews kann ich mit gutem Gewissen nur weiter empfehlen... Ooomm

• Zahlungskomfort
  • Unterstützung
  • Download-Geschwindigkeit

fijn

Heb mijn account bij een ander opgezegd. Zodat ik gewoon kan betalen met ideal.

• Klantenservice N.v.t.
  • Download snelheid N.v.t.

Slecht

Meeste wat ik wil downloaden lukt niet. Wat er gedownload kan worden, gaat wel super snel, dit is ruim voldoende. Ik neem wel een andere server die wel alles kan downloaden. Groet, Ben.

• Download snelheid

super tevreden met vipernews.

bij toeval gevonden op moment ik wilde verlengen bij derden , en zag verrassend hun maand prijzen staan en dacht waarom niet proberen ,, nou geen spijt van mijn keuze gehad. vipernews heeft lage prijzen en de server loopt ook nog stabiel. het leuke extra is je kan je account ook nog delen met 1 iemand op de zelfde lijn ,nou wat wil je nog meer . super tevreden met vipernews ,geen spijt van ,eerder aangenaam verrast.

• Download snelheid

ViperNews heeft een professioneel product voor een billijk tarief.

Na ruim tien jaar bij Giganews lid te zijn geweest zocht ik een vervanger. Hier was de klantenservice goed bereikbaar en de medewerker allervriendelijkst. In korte tijd was ik weer online en tot op heden bij ik meer dan tevreden met de dienst en de hoogte van de factuur.

• Download snelheid

top snelheid en mooie prijs

werkt perfect en dat voor een mooie prijs en top snelheid.

Super goed

Download snelheid is prima

Kennedyplein 200

5611ZT Amsterdam

Over ViperNews

ViperNews biedt je premium Usenet (ook wel nieuwsgroep) toegang aan voor een redelijke prijs, en dat het hele jaar door. We zijn zo trots op ons aanbod dat we iedereen een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie geven, zonder limitatie! Wil jij wel eens de mogelijkheden van het Usenet ontdekken? Of ben jij al bekend op het Usenet maar ben je op zoek naar een andere Usenet provider? Dan raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen bij ViperNews.