vipernews staat voor mij bovenaan de lijst van usenet providers

mijn mails naar vipernews werden zeer snel tot tevredenheid beantwoord

• Download snelheid

Werkt simpel zowel qua account als betaling etc.

Prima provider. En ben blij dat ze flexibele prepaid mogelijkheid hebben om per maand te betalen.

Snel en makkelijk

Voor de nieuwste releases een vlotte server. Niet voor oudere downloads, vaak niet compleet. Haal er meer dan 90% mee binnen. Makkelijk omdat hij de wachtwoorden opslaat, waardoor series kwestie van aanklikken en binnentrekken. Pakt zelf uit, geen andere programma's nodig.

• Download snelheid

Doet gewoon wat het moet doen

Ik ervaar geen problemen

Prima Usenet platform

Voor mij een prima snelheid en goede retentie. Het block-account is een vondst. Goed bedacht voor mensen die af en toe wat downloaden Een aanrader...

• Download snelheid

Werkt perfect.... nooit problemen met downloaden

Nooit problemen en nu met de langere retentie tijd is het nog beter, zou het iedereen aanraden

Prima usenet aanbieder

Retentietijd voor mij ruim voldoende. Makkelijke betaling.

• Download snelheid

Helemaal tevreden over de snelheid

Over het totaal pakket helemaal tevreden

Snel en probleemloos

Heb nu ca 1 jaar ViperNews geen problemen ondervonden en het is lekker snel. Een echte aanrader veel waar voor weinig geld.

Snel en duidelijk

Gegevens invullen betalen en heel snel al kunnen gebruik maken van de diensten In mijn geval de site open en kunnen downloaden binnen 10min

• Download snelheid

Goede provider en lekker dnel

Ik was op zoek naar een goede provider die ook snelle verbindingen heeft en die heb ik gevonden.

• Download snelheid

Een eerlijke en mooie prijs voor wat jij er voor krijgt!

Ik vind ViperNews een TOPPER! Ik gebruik niet altijd even veel Mb per maand met ViperNews is dit dan ook erg aantrekkelijk de bundel die ik dan aanschaf kan ik dan als het ware spreiden over een langere periode. Voor mij is ViperNews wel de voordeligste optie in zijn totaal!

top

1 van de beste goede download snelheden

Prima Usenet provider

Vanaf dag 1 probleemloos

excellent !!

Ik gebruik Vipernews al sinds de start. Absoluut de goedkoopste van Nederland. Ik heb een internetverbinding van 250 GB/sec. Geen probleem met Vipernews. Altijd topsnelheid met Viper unlimited. Als je niet zo veel download, dan zijn Blocks ook erg hanidig . bv 500 GB voor 13.99 euro. en blijft geldig tot op gebruikt. Eenmaal betaald werkt het meteen. Ook handig ivm privacy ssl verbindingen.

Wel goed, kan beter

Qua service en snelheid allemaal prima. Maar de retentie is zo kort dat ik toch maar overgestapt ben naar een usenet provider die een langere retentie heeft bij de zelfde snelheid en dezelfseprijs. Sorry Vipernews....

geweldige newsserver

Deze newsserver is snel en betrouwbaar. De prijs van deze payserver is behoorlijk concurrerend en heeft een goede retentie. Ik gebruik vipernews al een tijdje en heb nog nooit problemen of storingen ondervonden

Totaal tevreden!!

Ik ga nu mijn 2e jaar lidmaatschap in zonder enige twijfel. Ben echt zeer tevreden omdat je voor een voordelige prijs het meeste binnen kunt krijgen wat je wilt. Natuurlijk indien het aangeboden wordt. Over selheid valt ook niet te klagen dus wat wil je nog meer. Genoeg verbindingen, snelheid, aanbod, het kan niet beter!!!!

Aangenaam verrast

Ik was op zoek naar en nieuwe server en heb lang gezocht en vergeleken.Toen ik hier terecht ben gekomen heb ik een maand genomen om uit te proberen. Ben aangenaam verrast.Voor die lage prijs krijg je het optimale. Je zou nu kunnen zeuren over retentie maar dat is flauwe kul.

Snelle en goede verbinding

Doet exact wat ik wil

Werkt perfect en kost bijna niks. Klantenservice heb ik nog nooit nodig gehad

Lekker snel

Gewoon instellen en klaar is kees

Doet wat het doen moet

Werkt altijd,geen storingen dus ben er erg blij mee alleen retentie mag wel wat langer.

Geweldig en snel

Super tevreden met Vipernews. Snel en eenvoudig.

• Download snelheid

Beste en goedkoopste usenet provider die er te vinden is !!!

Altijd direct antwoord en eigenlijk nooit problemen gehad. Je kan niks beters krijgen voor dit geld !! Ik zeg: Doennnnnnnnnnn

Kennedyplein 200

5611ZT Amsterdam

Over ViperNews

ViperNews biedt je premium Usenet (ook wel nieuwsgroep) toegang aan voor een redelijke prijs, en dat het hele jaar door. We zijn zo trots op ons aanbod dat we iedereen een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie geven, zonder limitatie! Wil jij wel eens de mogelijkheden van het Usenet ontdekken? Of ben jij al bekend op het Usenet maar ben je op zoek naar een andere Usenet provider? Dan raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen bij ViperNews.