A fuir ce site escroc

Commande d'une pompe, débité sur mon compte mais pas reçu. J'ai pris contact avec le site qui m'ont bien baladé et maintenant fond les morts. A fuir, passez votre chemin

• Nous recommanderiez-vous? Non

Commande facile, livraison conforme à la demande et rapide

Facile, conforme et rapide, bon produit

Efficacité et rapidité

Disponibilité des meilleurs produits, facilité de commande et efficacité de livraison.

Start super/ opvolging ontbreekt

Wij zijn heel blij met de service voor de aankoop en de vragen eromheen. We hadden echter de pech om een defecte pomp geleverd te krijgen en hebben hier over gecorrespondeerd, maar nu na al die tijd Kunnen we geen contact meer krijgen en wordt ons water steeds minder zuiver. We willen graag weten wanneer er een nieuwe vervangende pomp komt, Maar het mail bericht wordt niet beantwoord.kan u ons a.u.b. contacteren?

Altijd goede service

Vriendelijk, correct, hulpvaardig

zeer correcte firma

snelle levering Robot besteld maar voldeed niet aan mijn verwachtingen Zwembad.shop gecontacteerd, Robot teruggestuurd en nieuwe besteld Onmiddelijke reactie via mail zodat de terugzending direct kon gebeuren Zeer vlotte service en alles zeer goed afgehandeld Zeker een aanrader !!!

product winter

Ik heb de richtlijnen van de zwembad shop gevolgd en zo was het gemakkelijk het zwembad winterklaar te maken.Ik heb de producten snel ontvangen,dus alles ok

Livraison mal conditionnée

Livraison mal conditionnée, couvercles non sécurisés, bref on retrouve du Chlore un peu partout. IMG_7057.jpeg Zwembad.shop est intervenu avec un remboursement partiel du produit

• Nous recommanderiez-vous? Non

Produit pour Spa.

Livraison rapide et soignée.

Très satisfait de ma commande.

J’ai déjà commandé plusieurs fois car le service est correct et la livraison est rapide.

De levering verliep goed, maar de zwembadrobot functioneert niet naar behoren.

De geleverde zwembadrobot Zodiac CNX25 functioneert helaas niet naar behoren. In tegenstelling tot hetgeen de specificaties aangeven en de demo-filmpjes op internet laten zien, woelt de robot het vuil op de bodem van het zwembad vooral om en verspreidt het vuil zich vervolgens door het zwembad. De zuigkracht lijkt erg beperkt.

niet tevreden

Ik heb een bestelling incompleet ontvangen. Daarop heb ik direct een mail gestuurd en nu 5 dagen later nog geen reactie mogen ontvangen.

Parfaite

Annulation de ma commande suite à une erreur de ma part, merci. Nouvelle commande livré rapidement, top !

Snelle en correcte levering

Wij zijn zeer tevreden over de levermethode bij Zwembadshop. De producten worden zorgvuldig verpakt om eventuele beschadiging te voorkomen. Wij zijn ook tevreden dat voor de aflevering voor DHL (en Bpost) wordt gekozen en niet Postnl. Voor ons al een reden om Zwembadshop te verkiezen.

Netjes opgelost.

Bestelling geplaatst maar helaas bij DHL zoek geraakt. Telefonisch contact gehad en op nabestelling opnieuw verzonden. Klasse service op basis van vertrouwen.

perfect

aanrader voor iedereen met een zwembad in de tuin

Alles heel snel geleverd zoals beloofd en heel goed verpakt.

BL120 Inspuitklep en aanzuigfilter

Ik heb een inspuitklep en een aanzuigfilter besteld en kreeg hiervan een ontzettend snelle reactie (de dag zelf nog en ik had in de late namiddag pas de bestelling geplaatst) dat mijn pakje werd opgehaald voor levering. Top reactietijd van Zwembadshop en goede levering van de producten. Enige minpuntje dat ik zou kunnen zeggen is dat het pakje via B-post verzonden werd en dat het daar wat langer erover gedaan heeft om tot bij mij thuis te komen maar toch knap werk van Zwembad.shop! Ik plan zeker mijn volgende bestelling hier online.

Ik moet mijn ervaring al geven en ik ben al 10 dagen aan het wachten

Ik vind het altijd een beetje eigenaardig als we mijn advies al vragen vooraleer dat ik mijn product heb gekregen Ik vind het wel jammer dat ik meer dan 10 dagen moet wachten voor een heel simpele 5 kg PH Laatste keer voor mij

Rapide et efficace

Livraison rapide et complète. Produits efficaces à prix corrects, excellent partenaire de notre piscine

Super tarif et livraison rapide

Sonde de PH vraiment pas chère et envoi soigné et rapide. Merci

Klantvriendelijk bedrijf

Overzichtelijke en duidelijke website, hier moet je zijn voor de goedkoopste jacuzzi's van bekende merken. Heb een Intex opblaasbare spa gekocht, en 2 dagen later al geleverd door een vriendelijke, behulpzame leverancier. Levering kon gevolgd worden via tracking. Ik ben van plan om de onderhoudsprodukten hier eveneens te bestellen. Top bedrijf!

Vlug besteld, vlug geleverd

Ik vind al de producten dat ik nodig heb voor een aangenaam zwembad

Dôme de piscine

Le dome très bien pour un piscine de 3 m 66 la hauteur est conforme facile à monter peut être utilisé aussi comme tonnelle et la doublure au plafond qui se retire très bien aussi pour aérer le dôme ainsi que ses deux portes latérales

correct levering en op tijd

correct levering en op tijd