Zoals steeds perfect

Makkelijk reinigen van de warmtepomp zonder moeite. Steeds snelle levering van zwembad.shop

Très bien, produit conforme dans le délai.

Parfait, prix, délai, prix!

Levering als beloofd op de site

Scuba II is een prima produkt voor een scherpe prijs en op tijd geleverd. Kan hier niets slecht over schrijven. Enkel is de prijs van de bijvullingen hoger dan bij de concurentie.

Er bleek klein probleem bij het uitpakken van de PH sonde. Alles werd onmiddellijk perfect opgevolgd met relevante info en afgehandeld. Alles oké

Twee houders voor drankjes op jacuzzi gekocht. Online leken ze klein, maar in werkelijkheid ideaal. Er pas zowel een wijnfles als een glas in. De twee mee bestelde hoofdsteunen vallen helaas tegen. Wel comfortabel maar blijven niet op hun plaats zitten. Jammer dat ze niet beter vastklemmen en regelmatig er af vallen.

Trés bien

Très bien. Expédition très rapide, mais mentionner les délais de livraison serait bien car il n'y a pas d'indication à ce sujet lorsqu'on passe commande. Merci.

Pas de mode d'emploi

À la réception du colis,je n'ai pas trouvé le mode d'emploi. J'ai voulu joindre le service concerné par téléphone. Je tombe sur un répondeur qui me demande de laisser un message pour être rappelé. Je donne mes coordonnées. Aucun rappel à ce jour. Sans commentaire. .

• Nous recommanderiez-vous? Non

Snelle en complete levering

Producten stonden netjes en volledig omschreven op de website. Levering vond binnen 2 dagen naar verwachting plaats. Ik heb de levertijd via DHL nog aangepast naar een dag later omdat ik niet thuis was op het verwachte levermoment.

gisteren 1 deel ontvangen van mijn bestelling

gisteren 1 deel ontvangen van mijn bestelling en geen communicatie over deel 2, is dat nog onderweg of ...? geen idee!

tip top

snelle levering en goed produkt .

Alles snel en goed

Snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling

Het product zodiac zwembadrobot voldoet volledig aan mijn verwachtingen.Gemakkelijk inzake bediening en reiniging vaan de filter

Netjes en snel geleverd

Bestelling werd in twee leveringen geleverd.Kan mi.makkelijk in een keer,want het waren dezelfde producten

Correcte service tegen een goede prijs ! Is aan te bevelen.

Snelle en correcte levering

Alles was snel en correct geleverd

Snel het juiste artikel geleverd.

Rien à redire

Service parfait, commande livrée rapidement et produits conforment à la commande. expérience positive... à renouveler.

Zeer snelle opvolging probleemmelding

Bij levering bleek de emmer met 5 kg chloortabletten onderaan beschadigd. Hierdoor stukjes afgebrokkeld chloor in de verpakkingsdoos terecht gekomen waren. Ik heb alle tabletten overgeladen in een andere (chloor)emmer, welke ik gelukkig nog staan had. Bij melding hiervan, heeft een vriendelijke receptionist mij beloofd 50% van het aankoopbedrag terug te storten, wat ook enkele dagen later effectief is gebeurd. Waarvoor dank.

Topproducten, goede prijs-kwaliteitverhouding en supersnelle verzending! Zeer tevreden!

Van bestelling tot levering perfect

Deze firma is een voorbeeld van service. Direct antwoorden op de chat, correcte afhandeling van de bestelling en tijdige levering. Niets negatiefs te melden.

Doen wat er staat vermeld.

Positieve ervaring zowel qua bestellen als de levering. Duidelijke communicatie. Mocht het een puntje van kritiek zijn, telefonisch vrijwel niet bereikbaar. Uiteindelijk wel 2x besteld, bij meer ingewikkelde bestellingen kan hierover telefonisch contact handiger zijn.

Goede webshop

Correcte servies