Geen commentaar

ik kan niets zeggen alles zoals belooft en correct

Verrast

Heb bestelling gedaan Ultra Clear helder water Piscimar PM643 was wel verrast toen ik zag dat dit maar 1 liter bevat , vind de prijs te hoog voor dergelijk product , jammer

produit conforme à la commande

Produit reçu conforme à la commande

mensen van hun woord

hebben zeer correct gehandeld en zelf mijn geld teruggestort omdat de levertermijn niet haalbaar was..

Excellent

Les délais de livraison ont été respectés. Le produit correspond à mon attente.

Parfait

Filtres robot piscine tout à fait conforme à mes attente. Livraison très rapide. Je suis très satisfaite.

Ok

Snelle levering echter bij de verpakking van chloor(5kg) was het deksel lichtjes open waardoor er korrels in kartonnen doos zijn terechtgekomen.

Prima snelle verzending goede service

Snelle levering van het juiste product

Prijs-kwaliteit is prima. Tevens gratis verzending!

Snel bezorgd

Snel bezorgd

Echt prima!

Duidelijke site en mijn jacuzzi was snel en keurig geleverd. Ik had wat vragen over de levering en via de chat ben ik snel en vriendelijk geholpen! Sam heeft mij goed te woord gestaan. Verder vind ik het fijn dat er meerdere betaalmethodes zijn zoals Klarna.

Vlotte en correcte afhandeling

produits conformes, envoi rapide, parfait

achat d'un thermometre et d'anses de skimmer. Produits conformes

Terug is alles vlot gegaan. Bestelling, afhaling en retourgeld ! 10/10

Snel besteld maar kon niet afrekenen. Bleek dat grote chloortabletten niet in Nederland geleverd mogen worden. Na een ander product besteld te hebben werd mijn bestelling binnen 2 dagen geleverd. Goede kwaliteit - prijs verhouding en goede service.

zeer goed

Prima. Misschien nog iets meer detail van de producten.

Pot cassé

J'ai commandé des pastilles de chlore dans un pot plastique de 5 kg. Le pot était emballé dans une boite en carton. La carton est arrivé en bon état. Par contre à l'intérieur le fond du pot en plastique était défoncé et cassé, Un peu de chlore en poudre était au fond de la boîte. J'ai ensuite reçu un avis du service après vente me demandant une photo de l'état du pot. Zwembad m'a ensuite envoyé sans frais un nouveau pot de 5 Kg. Bravo pour leur rapidité et leur efficacité;

Bien informée et livraison rapide..que du bonheur. Je suis ravie

Bien informée et livraison rapide...que du bonheur. Je suis ravie

Snelle levering en alles compleet

l'article acheté a été livré rapidement

tout comme prévu

Gemakkelijk en vlotte bediening.

Gewoon heel goed!

Snel antwoord op een per mail gestelde vraag en snelle levering. Prijs kwaliteit goed.

Toplevering.

Correct en snel.

Livraison rapide

Trouvé un petit article indisponible ailleurs

SUPER RAPIDE

Nous avons passé notre commande un mercredi à 11h30 et le lendemain à 9h30, nous étions livrés. C'est vraiment très rapide. Merci, nous recommanderons probablement chez vous dès que nous en aurons besoin.

Louizalaan 367

1050 Elsene