Onberispelijke snelle en goed ingepakte levering

Enkele dagen na mijn bestelling mocht ik mijn bestelling thuis ontvangen. De producten (toestel pH- en Redoxmeter + bijhorende accessoires) waren perfect ingepakt voor de levering en waren splinternieuw: nog in hun cellofaanverpakking. Indien ik nog iets zal nodig hebben zal ik automatisch eerst bij Zwembad.shop opzoeken en, indien voorradig, bestellen. TOP-Service.

Parfait

Produit conforme à la commande, livraison rapide. Je recommandé.

Snel en correct

De bestelde goederen werden op zeer korte termijn geleverd en de producten waren zeer goed verpakt.

Efficient

Zoals het moet zijn . Bedankt !

Très professionnel. Parfait

Très bonne réactivité, livraison rapide et dans de très bonnes conditions pour le RDV. Vraiment au top

excellent rapport qualité prix et service

Nous avons commandé des produits pour la désinfection de notre jacuzzi . Le service fut rapide et de qualité . Les produits correspondent bien à notre commande , un grand merci . Bien à vous André

Rien à redire

Le site propose des produits spécifiques difficilement trouvables à bons prix ailleurs. Site clair, commande aisée, bonne info tracking et livraison rapide. Parfait !

Snel en goed.

Snelle levering en de artikelen zijn exact wat ik ervan had verwacht.

Correcte levering van het gewenste product

Ook mijn mails werden snel en correct beantwoord. Betrouwbare leverancier!

Overzichtelijke website, prachtig item, goede opvolging en snelle verzending.

De website is netjes en ordelijk, er wordt uitgebreide info verschaft. Betaling verliep vlot en item werd snel verzonden. Het item is volledig in overeenstemming met de omschrijving. Ben er heel blij mee.

top

perfecte afhandeling en levering

Producten zijn vlot geleverd!

Veel producten op voorraad.

Nice

Lovely design, quick delivery

Snelle reageren, goed meedenken en betrouwbare levering.

Een accessoire voor mijn zwembadrobot kon ik bij deze webshop bestellen op basis van een duidelijke bouwtekening van deze robot. Dat is meedenken in mijn speurtocht en met succes.

Super handig om te bestellen

Bestelling was snel geleverd Alleen was de doos kapot Verder geen schade

Ik ben erg tevreden.

Ik ben erg tevreden omtrent de info dat mijn bestelling niet direct leverbaar was. Maar toch al vrij snel daarop werd afgeleverd. Prettig zaken doen.

Snelle correcte service

Goede hulp bij mijn keuze. Prima communicatie. Vlotte afhandeling. Snelle levering.

Super produit et livraison rapide

Fendeur de buches extra! très fonctionnel. A utiliser sans modération...

Super snel en netjes verpakt geleverd

Correcte informatie over het product op de site en snelle levering.

- de informatie over het product is correct. De afmetingen staan vermeld en komen overeen met de werkelijkheid. - de afhandeling van de bestelling is vlot en correct. - de bestelling werd vlug en in goede staat afgeleverd.

Correcte informatie over het product op de site en snelle levering.

Great product!

I have been ordering this product line for a few years now. It is super easy and the jacuzzi remains very clean.

Top livraisons

Aucuns soucis