Top livraisons

Aucune soucis

Snelle levering, goed produkt ondanks kleine beschadiging

De standaard past goed bij de eurom terrasverwarmer gold 2500, stevig en handzaam. Wel jammer, dat na uitpakken de standaard onder iets gebutst is. Wellicht ten gevolge van de verzending.

Snelle en excellente service

Met Black Friday enkele vervangstukken besteld, 2 dagen later correct geleverd en met nog gratis staal bij. Zeer tevreden!

Zoals het zou moeten doen ze wat ze beloven en nog goed ook!

Een prima bedrijf is de 'Zwembad.shop' die snel en voor een absoluut goede prijs de door ons begeerde 'Pool Lab 1.0' (een digitale zwembad water tester voor meerdere waarden) leverde. Het bestelde apparaat geeft de gewenste watermetingen van het zwembad en doet dat zeer zuiver en makkelijk qua bediening! Wij zijn 100% tevreden!

Snel en vakkundig !

Duidelijke webshop en een zeer snelle verzending. Producten in uitstekende staat ontvangen. 5-sterren shop!

Snel een goed product geleverd

Voor aqualessen was ik op zoek naar dumbells. Geen van de websites vermeldde de grootte van de dumbells, behalve zwembad.shop. Vervolgens werd mijn bestelling heel snel afgeleverd.

Great product great site

Just fine

Super snelle levering en goede prijs top

Goede prijs voor aangeboden artikel en super snel geleverd

Goede service en snelle levering

Goede service en zeer snelle levering

Uitstekende afhandeling

Heel snelle levering! En nog een bijkomend product bij de levering. Wij zijn tevreden klanten!

Bestelling is snel en correct geleverd! Tevreden klant!

Onze bestelling is snel en correct geleverd. Ik ben een heel tevreden klant. En ga nog gebruik maken van deze webshop.

Silentblocs airco

Duidelijke website & zéér vlotte levering. Héél degelijk materiaal inclusief bevestigingsbouten én 4 waterpassen. Perfect dus...! Met opzet heb ik NIET voor bol.com gekozen!

De bestelling was de volgende dag al thuis. Dank u

Livraison très rapide

Commande arriver très rapidement et très satisfait de ma commande

Parfait

Produits de qualité et envoi très rapide

Alles op tijd en goed ontvangen

alles corect gelevert

Super !

Malgré un problème de transport qui n'était pas de leur responsabilité, l’équipe à fait preuve de beaucoup de professionnalisme en faisant le maximum pour pallier au problème.

Zeer, zeer snelle levering. Prijzen top.

Noorwegenstraat 27/B2

9940 Evergem