Service pro

Recommanderai dans le futur

zeer tevreden over de snelle levering en een interessante Prijs

Snelle levering en goede prijs !

Service qualité timing respecté

On regardant sur Internet j’ai découvert ce site première commande très satisfait de l’est tout à fait respecté produits conformes à la description merci à Piscine shop

Livraison très rapide et prix intéressant

J'ai commandé des flotteurs pour l'hivernage de piscine. Commandé le lundi midi et livraison le mercredi. Il y a juste que la photo des flotteurs ne correspond pas à ceux livrés.

Tout a été ok.

Article reçu rapidement, conforme à ma commande et qui correspond à mon attente. Prix inférieur à ce que j’avais l’habitude d’acheter chez LVP PISCINE.

Eerste bestelling en loopt fout

Heb nog steeds niets ontvangen volgens post nl heb ik het wel ontvangen . Wat nu?

erg fijn

bestelling gedaan en binnen 2 dagen binnen, en fijne geuren

Uitstekende ervaring zowel om te bestellen als af te halen

Zeer vlotte samenwerking bij bestelling van de producten alhoewel de gewenste producten in eerste instantie niet vermeld stonden op de website deze zijn nadat ik verdere info had doorgegeven over de producten de dag zelf op de website geplaatst zodat ik ze kon bestellen en de dag nadien kon ik reeds mijn bestelling ophalen. Zeer positief is dat men zelfs de bestelling kan ophalen tijdens het weekend en na 18u, ik heb wel even moeten zoeken waar mijn bestelling klaarstond want ik had mij laten misleiden door de blauwe container die aan de poort staat i.p.v. de blauwe afval container op de overdekte buitenplaats.

Nog geen btw- factuur ontvangen

Ben nog altijd aan het wachten op m’n btw- factuur…

vlotte regeling

De eerste keer besteld op aanraden van een vriend, het winterproduct stond de maand september in reclame aan €22,95 ipv...... dus ik snel nog bestellen, alles ging zeer vlot, ik ben het zelf gaan afhalen, pakje stond klaar op afgesproken plaats. Het enige jammere is dat ik nu merk in oktober dat de prijs nu €19,95 is. Zeker omdat ik mijn product nog niet gebruikt heb. Gewone prijs? Was het niet van de prijs was mijn score zeker 10 geweest. Trees

snelle en correcte levering

snelle en correcte levering

Correcte levering

Zeer correcte service

zelfs levering op zaterdag !

Uitstekende snelle levering

Uitstekende snelle levering, fijn product

Heel correct.

Levering volgens afspraak.

Zeer content

Zeer content ,goed verpakt

Een vlotte service en een strikte levering

Het was mijn eerste bestelling en er zullen er nog volgen

Na de bestelling, werd een vermoedelijke leveringsdatum opgegeven in follow up. De bestelling werd nog zelfs een dag eerder aan huis gebracht . Top!

Snelle en praktische levering.

Correcte afhandeling! Prima!

Tevreden

De producten heel goed en vlugge levering

Produit conforme à l'attente.

Site facile et accessible.

Bonne qualité de produit et livraison rapide!

Je connaissais la marque des produits commandés. Après avoir comparé, j'ai remarqué que le prix était le plus avantageux sur Piscine.shop! De plus, la livraison s'est effectuée rapidement et je n'ai rencontré aucun souci. :) Je recommanderai à coup sûre sur ce site!

goed en snel ontvangen

Wat prijs betreft zelfs een fout gemaakt in mijn voordeel en kreeg direct een mail dat jullie het niet meer verrekenen super en bedankt hiervoor

livraisons rapides et prix très compétitifs

What Else ?

Snel goeden vriendelijke klantenservice

Mijn bestelling is goed geleverd. Klantenservice was goed duidelijk en correct

Noorwegenstraat 27/B2

9940 Evergem