Zeer goed verpakt. Ga zeker nog bij jullie bestellen. Een aanrader.

Mooie design producten van mooi hout gemaakt, de ophanglusjes zijn ook handig!

Snelle levering!

Snelle reactie product voldoet

Een chat gestart om te weten of in Nederland ook geleverd wordt binnen 5 minuten antwoord. Product besteld om vlekken in mijn zwembadliner te verwijderen. Al veel geprobeerd maar niets hielp.. binnen twee dagen bad geheel schoon. Geweldig spul spot remover. Aanrader

Zwembadshop uitstekend, PostNL zwak

De bestelling en betaling loopt vlot, en vanuit zwembadshop verloopt de communicatie goed. De communicatie bij de bezorger was dan weer zwak : het oorspronkelijke levermoment werd niet gerespecteerd, zonder bericht. De volgende dag vonden we een briefje in de bus dat de bezorger langs geweest was, met een barcode op om het pakket te kunnen lokaliseren in het PostNL ophaalpunt. Op de website staat nog steeds dat de bezorger onderweg is sinds de vorige dag om het pakket te bezorgen. Een dag later wordt het pakket dan geleverd zonder voorafgaande waarschuwing. Niet te volgen dus. En een nevenbemerking voor zwembadshop ivm privacy : op elke website die ik sindsdiennbezoek, krijg ik reclame van jullie te zien met de producten die ik net besteld heb,,of gelijkaardige producten. Zeer vervelend, en een reden voor mij om ze een volgende keer elders te bestellen.

rapide et fiable !

Commande rapide, site internet fiable, rien à redire !!!

Mijn bestelling vlug ontvangen

Overzichtelijke website met veel producten. Héél vlotte levering. Ik zal er nog bestellen.

Helemaal top!

Ik zocht een product voor ons zwembad. De beschrijving klopte met de werking. Het werkte goed. En de bestelling werd keurig de volgende dag geleverd.

Geen problemen ervaren.

vlotte en correcte levering

Snelle levering en alles was inorde

Perfecte, tijdige en correcte levering dank U

Twee dagen na de bestelling werd het artikel, zoals beloofd geleverd Alles TOP in orde

zeer correcte en verzorgde verwerking en levering van de producten

De goederen waren netjes verpakt en op het beloofde tijdstip geleverd

goed geregeld

snel en correct aangekomen

délai rapide pour fourniture d'un excellent produit

le produit recherché se trouvait dans le bel assortiment proposé

Voldoet niet aan de verwachtingen

Pakket kwam na 4 dagen pas binnen terwijl volgende dag beloofd was en bedrijf is telefonisch zeer alecht beteikbaar. Heb voicemail ingesproken met verzoek om teruggebeld te worden maar gebeurde niet. Op mail die ik gestuurd heb via contact formulier is ook niet gereageerd. Al met al zeer slechte berwikbaarheid

Perfecte en snelle service

Goeie prijzen, goeie service

Mijn bestelling gedaan met de hoeveelheden die ik wou, makkelijk afgerekend via QR code en onmiddellijk mail met gegevens en kort nadien eentje voor de tracking, levering zoals afgesproken. Reeds meerdere malen besteld, nooit een probleem gehad.

Nooit besteld, maar zeer correcte levering.

Snelle en correcte levering.

Dag na bestelling geleverd binnen de meegedeelde tijdspanne

Stipt, top service

Stipt geleverd

Snelle levering en correcte prijzen.

Er was een artikel niet in voorraad en het bedrag is teruggestort. Spijtig dat er geen bericht volgt als dit terug in voorraad is.

Prima service van begin tot eind

Alles prima verlopen

Perfect op gebied van leverbetrouwbaarheid.

Naar communicatie toe transparant en correct.

Goede opvolging

Pakje had wat vertraging, maar ik werd hiervan verwittigd, uiteindelijk was er maar 1 dagje vertraging. Goederen goed verpakt en correct geleverd. Voor herhaling vatbaar.

Vlotte levering, goede prijzen

De levering ging vlot en de prijzen zijn goed. Bedankt en tot de volgende keer.

Zeer goede ervaring

Artikelen aangekocht. Nette mails hierover gehad. Zelfs toen ik een vraag stelde via e-mail kreeg ik een duidelijk en snel antwoord. Spullen stonden netjes klaar, iedereen daar zeer behulpzaam.

Noorwegenstraat 27/B2

9940 Evergem