Alles perfect.

Perfect produkt en de levering was ook uitstekend.

Alles ok, levering én advies.

Alles ok, levering én advies.

Goede service als je vragen over een product wil hebben heb je ook snel een antwoord is er een vertraging van levering melden ze dat ook

Très satisfait de piscine.shop

Pas de commentaires, tout s'est passé super bien. La commande a été livrée plus rapidement qu'indiqué. Un service de qualité !

Goed idee van de boxen te voorzien voor afhaling als de winkel gesloten is, top!

Zonder problemen afgehandeld

Goede service na probleem tijdens transport

Snelle correcte levering, tijdens transport was er doos schade en een bus vloeistof gaan lekken. Dit is keurig opgelost door Zwembadshop.

Gewoon prima

Gewoon prima en geleverd wat gevraagd zonder poespas

bestelling afgehandeld zoals het moet zijn ! Snel en correct

Goede ervaring om bij Zwembad.shop te bestellen

alles goed geregeld en duidelijk voor mij althans.

pakket netjes verpakt en geleverd volgens het bericht van u. ik kan niet ander zeggen dan alles bij elkaar prima in orde was

Alles was naar afspraak

Keurig alles verzorgd en op tijd geleverd

Okay ervaring, al stelde ik me bij 2 punten vragen.

De bestelling was makkelijk en vlot, maar nadat ik had aangevinkt de bestelling op te willen pikken aan de winkel in Latem, kreeg ik een e-mail met de boodschap dat mijn bestelling opgestuurd zou worden. De volgende ochtend werd dit recht gezet door een aparte e-mail dat het om een vergissing ging en de bestelling wel degelijk op te pikken was. Bij het oppikken zelf vond ik het vreemd dat het lockersysteem zonder slot werkt.

zeer snelle en correcte levering

zeer snelle en correcte levering

perfekt

oudegem ligt niet dicht bij de winkel en een bestelling boven de 50 euro wordt gratis geleverd, wat wil men nog meer.

Oke

Ondanks de 1e levering niet geleverd was,is het goed opgelost door de bestelling alsnog op te sturen

Prima snelle levering tegen een scherpe prijs

Prima service, product zoals omschreven

Snelle levering!

Makkelijke site en snel geleverd! Top bedrijf.

Snelle levering en alles naar wens!

Mijn producten werden zeer snel geleverd en voldeden aan de verwachtingen

prima, snelle levering

probleemloos

super

super snel bezorgd

correcte en vlotte levering

correcte en vlotte levering. goede communicatie zeer tevreden over aankoop kirami hottub

Super vlotte en snelle service. Top

Super vlotte en snelle service. Top!

Goed en snel !

Ik kende zwembad.shop nog niet maar de eerste kennismaking was een leuke ervaring. Makkelijke website, snelle levering en precies een goed product ! Stef

Goede service !

Ben heel vlug en correct geholpen