Slecht

Koop nooit een bed bij Beddenleeuw. Levering 3x uitgesteld, slecht of niet bereikbaar. Schade aan de muur gemaakt tijdens het brengen van het bed en op het bed zit schade. De schade is na 2 weken elke dag meerdere keren proberen contact te leggen nog steeds niet opgelost.

Meest slechte service ooit

In december bestelling geplaatst, daarna tot levering in begin april bezig geweest om contact te zoeken. Telefonisch: werd nooit opgenomen, maakt niet uit welk tijdstip. Mail: helemaal geen reactie. Via chat: helemaal geen reactie. Facebook: mijn reactie werd snel verwijderd en geen reactie naar mij toe. Pas toen ik klacht indiende bij Thuiswinkel en zei ook 2 keer naar Beddenleeuw hebben gereageerd, kreeg ik pas een reactie per mail. ineens werk mijn bestelling geleverd. Door een niet Nederlands sprekende man werd mijn bestelling voor de deur gekwakt. Bleek deel niet goed, meteen mial naar Beddenleeuw. Weer geen reactie, pas toen ik weer via Thuiswinkel klacht indiende werd ik ineens gebeld. Het wordt nu maandag omgeruild. Ben benieuwd. Als het weer niet goed is, ga ik weer klacht indienen. Deze organisatie verdiend het waarborg Thuiswinkel niet.

Uiteindelijk geleverd na 9 weken.

Beloofd binnen 10 dagen leveren maar uiteindelijk 9 weken. Na honderd keer bellen en mailen geen reactie. 200km gereden naar beddenleeuw en dan week later geleverd.

Leuk bed, snel kapot.

3 maanden gewacht. Levering keurig op aangegeven dag. Levering werd door 1 bezorger gedaan en weigerde begane grond zonder drempels binnen te zetten. Kon het hoofdbord ook niet alleen tillen. Keurig bed. Poten waren binnen een dag kapot. Hoofdbord was beschadigt en binnen 2 dagen helemaal kapot. Elketrische beddenbodem is top! Tv kast is ook top! Matras en topper zijn hartstikke goed.

slechte ervaring nooit meer

Geen reactie op telefoons of mails. Ne 2 maanden heb ik nog geen matrassen en een extra betaalde dekenkist.

Priema

Eerste bestelling was snelgeleverd 2de bestelling iets later aangekomen Maar prijs kwaliteit is goed.

Ben tevreden omdat je weet wanneer ze komen en ben tevreden met het bed

Kut zaak

Ze maken zoo veel fouten dat ze niet eens op de telefoon reageren en zeker niet op mails

Waardeloos

Zeer slecht. Onbereikbaar. Houden zich niet aan afspraken. Komen pas in actie na inschakelen rechtsbijstand. Dramabedrijf.

Verkeerde bed geleverd

Ons bed kwam een tijdje geleden toe op de afgesproken dag en tijd. Jammer genoeg was ikzelf niet thuis en heeft mijn man dit aangenomen. Ik had een oudroze boxspring besteld, maar kreeg een donkerrood. Ik heb diezelfde dag nog gemaild naar het mailadres dat ik mee kreeg op de bestelbon. Na 2 weken wachten geen reactie, bleek dit het mailadres van de transporteur te zijn. Jammer dat deze niet even terugmailde om te zeggen dat zijzelf geen klantendienst zijn. Dan maar gemaild naar het juiste mailadres, maar wederom geen antwoord. Onze dochter wacht op haar nieuwe tienerkamer. Al zeker 20x gebeld naar de winkel, maar daar krijgen wij steeds hetzelfde bandje te horen... ik hoop dat er rap met een oplossing over de brug wordt gekomen!

No communication at all

I’m very disappointed with the channels available for communication. None of them replied my questions. Actually, looks like they ignored.

• Would you recommend us? No

Werk uw klantendienst bij

Ze hebben redelijk snel geleverd, helaas is er nog steeds een stuk tekort. Wat vrij ongewoon is ze reageren niet op telefoons of mail. Je moet er persoonlijk naartoe. Het enige wat me nu rest is een aangetekend schrijven.

Producten goed maar de levering slecht

Heeft maanden geduurd voordat ik mijn producten binnen heb gekregen, Geen contact mogelijk op welke manier ook. Er wordt ook geen ifo gestuurd waarom het zo lang duurt. Ik dacht dat ik mijn geld kwijt zou zijn maar zo op eens wordt het toch bezorgt. Alleen verkeerde dekbedovertrek en matrasbeschermer gekregen. Chauffeur zeer vriendelijk en hij heeft het ook doorgegeven aan Beddenleeuw maar tot op heden geen reactie en oplossing. Mijn topper is goed maar verder helaas!!!

Bestelling niet compleet

Geen contact te krijgen met ze na incomplete bestelling zeer slecht gun ze het geld niet!! Liever iets meer geld uit geven ik zal niemand dit aanraden

Duurde langer dan aangegeven maar prima bed

Zeer slecht bereikbaar maar toen er contact was keurig het bed op de afgesproken dag bezorgd en prima bed voor de prijs. De topper is wel minder, te groot voor het bed en is erg dun, geen meerwaarde

slechte service, niet te bereiken en heb 3 maanden op levering moeten wachten

erg schrikbarend. Na mijn bestelling 2 maanden niets gehoord en ze zijn niet te bereiken per mail en telefoon, nergens werd op gereageerd. ik had keurig voorkeursdagen ingevuld maar kreeg geen enkele reactie. Wie een rechts winkel voor webshops uiteindelijk contact gehad en is mijn bed bijna 3 maanden later bezorgd. Bezorging en klantvriendelijk ver beneden peil. Over kwaliteit van het product ben ik wel erg tevreden.

Achteraf is het goed afgelopen bij ons

20-2 bed besteld, 23-2 levering tussen 8-22 uur. Hele dag wachten want als je niet thuis was € 75 boete. Stonden hele slechte ervaringen op internet. Bezorging pas om 21.30 uur. Hadden er eigenlijk geen rekening meer mee gehouden en waren al bezig hoe de volgende dag contact maken. Bed was goed verpakt. Geen beschrijving erbij maar was ook niet nodig. Tot nu toe tevreden over het bed.

Slechte service ooit

Beddenleeuw is niet te bereiken. Pr telefoon niet en ook niet pr mail. Ik heb 4 keer vrij genomen voor de bezorging van mijn bed. Nooit zoiets meegemaakt

Alles netjes geleverd na een aantal mails

Alles netjes geleverd na na levering Heb hier wel een aantal mails voor moeten plegen

Contactloos

Geen enkele manier van contact vinden. Mijn bestelling werd maar niet geleverd.. en kon op geen enkele manier contact krijgen. Na 3 maanden advocaat genomen.

Heel slecht

Maanden gewacht op leverdatum. Geen reactie op mail/telefoon. Tijdslot tussen 8.00-22:00. Geen gaten in bed voor pootjes. Hand flink gesneden aan niet zichtbare uitstekende schroef in hoofdbord.

Heeeeel lang gewacht uiteindelijk bezorgd

Pffff bijna een half jaar moeten wachten op het bed uiteindelijk is het bed toch bezorgd en zijn tevreden over de kwaliteit van het bed

Onbereikbaar

Online bestellen gaat prima, maar zijn verder niet bereikbaar. Zowel telefonisch als per mail. Beantwoorden de mail pas als product net geleverd is; dit las ik ook bij andere reviews en was bij mij ook het geval. Producten zijn prima, niet te veel verwachten voor die prijs.

Niet bereikbaar

Bij dit bedrijf terecht gekomen via een vriendin van mij, die erg positief was. Eindstand paar maanden moeten wachten op mijn bed en achteraf bleek deze incompleet te zijn. Van alles geprobeerd, maar er is geen enkele mogelijkheid om contact met klantenservice o.i.d. Te krijgen. Ben benieuwd of ik ooit nog iets hoor!

Na lang wachten een goed bed

En tja wat is dan belangrijker. Wij vonden het bed! Prima bed voor een mooie prijs! Tip: Wachten is niet erg als je geen haast hebt (haast heeft tegewoordig iedereen), maar geef tussendoor een update, Beddenleeuw!

7 Dwarsweg

Zaltbommel 5301 KB