vreselijk
het duurde 6 weken voordat het bed kwam, werd vervolgens in elkaar geramd in 10 minuten, heren hadden haast, moest snel tekenen, en achteraf zag ik al een beschadiging. 1e nacht in nieuwe bed was gelijk de laatste. Gevoel er uit te vallen, bed was schreef! diverse discussies met klantenservice, en werd eerst gezegd tja het is handwerk, hoe weet u dat ie schreef staat, foto's gestuurd heel duidelijk, nogmaals gebeld andere medewerker die zei 14 dagen retourrecht. Uiteindelijk na 2,5 week opgehaald, mannen spreken onderling continu Turks (vind ik behoorlijk onbeschoft) moest bed zelf uit elkaar halen en naar beneden brengen (woon in appartement) hoofdbord was al gebroken en schroeven zaten schreef erin geramd. Met behulp van andere mensen uit elkaar gehaald, ingepakt en naar beneden gebracht. Stonden om 10 uur voor de deur om een nieuw bed te brengen (fout in de planning) alsnog tot 7 uur s ávonds gewacht en meegenomen. Mannen eisten 100 euro van mij voor het ophalen, uiteraard niet betaald, ik hoor geld van de betaling terug te krijgen. Dit duurde wederom 4 weken, na diverse mails en telefoontjes. Eindelijk afgerond. ZEER SLECHT!!!
Voor iedereen die van plan is een bed bij BEDDENLEEUW te kopen NIET DOEN