Goed bed, levering belabberd
Op 3 augustus bestelde ik een boxpspring. Deze zou 24 augustus geleverd worden. Ik werd die dag gebeld dat de chauffeur ziek was en we spraken af dat het bed 31 augustus zou komen. De 29e ontving ik een mail dat het bed op 1 september was ingepland. Niet volgens afspraak en ik moest mijn werk verzetten. Toen het 1 september was ontving ik om 16.48 een mail dat het bed 2 september kwam en dat ik er zeker van kon zijn dat ze kwamen... je raadt het al, ze kwamen niet. Wel kreeg ik om 19.01 bericht dat de bestelling was afgerond. Raar, want ik had geen boxspring en beddegoed gehad.
De volgende werkdag gebeld, maar kwam op een bandje uit die verwees naar een emailadres. Mmail verstuurd en deze werd met een uur al beantwoord. Nieuwe levering zou 11 september worden. Gelukkig kwamen ze nu wel rond 15.00 uur. Bed en kussens waren er, echter het dekbed niet. Hierover gemaild, bleek niet op voorraad, maar zou zsm worden nagezonden. Dekbed kwam uiteindelijk 14 september. Als je wat geduld hebt en vrije tijd... prima te doen, want bed zelf is gewoon goed. Het is gewoon vervelend dat je niet op de levering aan kunt en dat moeten ze echt aanpassen.