Telefoon wordt nooit opgenomen, mail nooit beantwoord
Helaas geen onderzoek gedaan naar reviews en een boxspring gekocht. Levertijd 10 dagen.
Na 3-4 weken toch maar een contact proberen te zoeken. De eerste keer geen telefonisch contact denk je nog "het zal wel druk zijn". Een mail gestuurd.
Na een week iedere dag bellen en mail gewoon geen enkele mogelijkheid om in contact te komen.
Ik een halve snipperdag genomen en naar de showroom gereden te Zaltbommel. Wordt je te woord gestaan door een student die als bijbaantje de showroom, klantenservice, klachtenafhandeling doet.
Ik mocht mee naar boven, allemaal dossiers op de grond i.p.v. in een kast, 1 grote teringzooi op kantoor.
Het gevoel was zo slecht dat ik mijn order wilde annuleren. Antwoord: "weet niet precies wanneer je het geld terug krijg. Kan wel enkele weken duren".
Na één en al ellende order toch door laten gaan want ik had geen vertrouwen dat ik m'n geld nog terug zou zien.
Dag van levering. Tijdsschema van 8:00 - 22:00 uur. Hele dag thuis gezeten en volledig tegen alle verwachtingen in kwamen ze het bed toch brengen. 2 Duits sprekende mannen hebben het bed in elkaar gezet (hadden we ook voor betaald).
Al met al geen oplichters maar een 1 voor de communicatie/klantenservice zijn 2 punten teveel.