Zeer slecht

Pas bij de 3e bezorgdatum is het bed geleverd, echter dit was niet compleet. Geen zaken doen met Beddenleeuw, het is een zeer slecht bedrijf, Kijk het programma KASSA.

Bed was eerder binnen had ik had verwacht. Goeie service

Goede ervaring

Ik twijfelde even om te bestellen nav de recensies. Voor bestellen een paar keer telefonisch contact opgenomen en dat was prima. Uiteindelijk mijn bestelling geplaatst en voorkeursdata aangegeven voor levering. Werd op één van deze data geleverd en kon in de ochtend van aflevering bellen voor een duidelijker tijdvak. Tijdvak wat je doorkrijgt via de mail is wel echt onhandig: 08.00-22.00 uur. Alles netjes geleverd. Er miste 1 onderdeeltje en dat is gelijk binnen 2 dagen nageleverd na een telefoontje. Het bed is degelijk, stevig en mooi.

Correcte service

Vriendelijk

Heerlijk en erg mooie bed

Goede prijs kwaliteit

Ruim aanbod met prima prijzen. Kwaliteit is goed. Bestellen gaat zeer eenvoudig en ze doen wat ze beloven.

Goed kwaliteit voor een mooie prijs!

Een goede kwaliteit voor een mooie prijs. Stevig bed! Gemakkelijk te monteren.

SUPER!

Ik heb eerst via bol.com een matras besteld (voor volwassenen) de matras voelde net als of ik op een grote schuurspons sliep ik voelde de bodem van mijn boxspring. En ik ben 60kilo. Omdat ik het heel snel nodig had en Bol snelle verzending heeft, maar had ik het maar gelijk via beddenleeuw besteld. Uitstekende matras voor goede prijs. Mijn zusje heeft hier ook een bed besteld en zij is er ook super blij mee. Ik slaap weer heerlijk.

Slecht

3e keer pas geleverd. Bed paste vervolgens niet in elkaar

1 dagje later geleverd dan gepland maar toch nog snelle levering, vriendelijke bezorgers en bed is super!

Bezorgers geweldig!!! TASO en MO

Het plaatsen van de bestelling ging heel gemakkelijk, doorgeven van de voorkeurs dagen idem. De hele week vrij genomen, maar geen mail betreffende levering. Gebeld en de datum zou zijn 12-7.. prima!! Was namelijk vrij. De bezorgtijden worden overal genoemd, dus daar ga ik niks over zeggen....Maar dan..een mail op de dag van bezorging 12:43.. geen personeel(qua bezorgers)en dat ze de volgende dag zouden komen. Meteen gaan bellen, want hee...zomaar nog een vrije dag opnemen, ua niet voor iedereen weggelegd. Totaal geen reactie, niet telefonisch, via de mail. Uiteindelijk toch een dag vrij kunnen regelen (wat mij dus een dagloon kost)de rest van het negatieve zal ik het bedrijf besparen.!!en toen gebeurde het!!! Deze bezorgers zijn top! Het bedrijf mag in hun handen knijpen en hopen dat deze boys blijven. TASO en MO....onwijs bedankt voor jullie positieve inbreng en zonder morren het bed de 6 trappen naar boven hebben getild! JULLIE ZIJN JULLIE GEWICHT IN GOUD WAARD!!! Nogmaals dank

Nie wieder

Zuerst wurde uns ein beschädigtes Bett gebracht, was dann abgeholt wurde und uns wurde ein neues gebracht. Dieses passte jedoch nicht zu den anderen Betteilen, sodass man es gar nicht zusammenbauen kann. Auf Anfragen antwortet der Kundenservice nicht oder wenn nur unter Drohung mit einem Anwalt. Uns wurde gesagt man könne uns die nötigen Teile zum zusammenbauen schicken, was jedoch auch wieder nicht getan wurde. Nun bekommen wir wieder keine Antwort. So viel Inkompetenz habe ich bei einem Shop noch nie miterlebt.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Bed online besteld. Een aantal keer de afleverdatum verplaatst en dat was geen probleem.

Heeeeeeel slecht

Eigenlijk nog niet 1 ster waard. Echt schandalig bedrijf. Mensen, betaal gewoon 100 euro meer elders, want goedkoop blijkt weer duurkoop. Komen 2 keer gewoon niet opdagen en dreigen zelf met 75 euro boete als je niet thuis bent in het tijdsslot van bijna 24 uur. Eigenlijk moet de zoekmachine ervoor zorgen dat dit bedrijf op bladzijde 188 komt....

Heel erg tevreden

Een goed bed en de bezorging was ook netjes alles is binnen gezet en was ook makkelijk in elkaar te zetten.

Na veel slechte recensies gelezen te hebben, toch een bed besteld. Wel even van te voren gebeld hoe het mu met de leveringen zit, en die problemen waren volgens hun opgelost. En binnen een week hadden we een bed! En hoe zo’n bed! Wij zijn enorm tevreden over ons bed en dit bedrijf. Toen ik belde voor advies over een bed werd het lastig. Daar wisten ze niet veel van. Dus heb ik het zelf maar uitgezocht.

Goed en snel geregeld

Na een vergissing, contact gehad met de klantenservice. ben goed geholpen fijne ervaring!

Slecht

De levering ging zo slecht. Kwamen gewoon op de afgesproken datum helemaal niet opdagen. En daar had ik een vrije dag voor genomen. De keer erop moeite voor nieuwe datum aftespreken. Zouden tussen 13:00 en 14:00 komen wat ik ging niet weer heel de dag voor niets thuisblijven. Kwamen in de avond om 20:45. Mail gestuurd erover waar ik graag een reactie op wilde. Ze moeten nog reageren ongv een maand geleden!!! Dus gewoon slecht. Het bed zelf is prima matras had wel ietsje zachter gemogen.

Prima bed

Prima boxspring. Gekocht voor ons zoontje (3 jaar). Heel makkelijk in elkaar te zetten. Valt gewoon weinig op aan te merken voor die prijs. Hij slaapt er nog maar een maandje in, dus nog moeilijk te beoordelen of het naar kwaliteit toe een lang leven beschoren is, maar voorlopig heel tevreden.

Na 2 weken mijn boxspring thuis bezorgd,hoofdbord was er niet bij maar na 1 week nageleverd.alles ging vlot via mail

Het bed is prima, maar de aflevering vind ik waardeloos.

Niet de volledige bestelling gekregen

Mijn kopstuk ontbreekt, dus hoeveel sterren moet ik jullie geven? Green specifieke tijd geven is ook niet echt aangenaam, ik heb via de webpagina al geprobeerd berichten te sturen, maar tot nu nog steeds green reactie. Dus hierbij, geen goede score in mijn mening

Levering binnen een week op afspraak dus perfect . Bed ligt heerlijk , alles was compleet en geen defecten . Dikke tien

Vreselijk !!

Nooit iets kopen! We hebben na problemem net de levering onze bestelling geannuleerd en nu na een maand (!) onze aanbetaling van 509.60 Euro nog niet terug . Klantenservice niet bereikbaar, twintig mailtjes verder waar iedere keer een andere smoes komt als we al reactie krijgen. We hebben recht op terugbetaling binnen 14 dagen !! Alle gegevens zijn bekend !!! Waardeloos bedrijf !!

7 Dwarsweg

Zaltbommel 5301 KB

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire