Alles ging top

Alles op tijd op de afgesproken datum geleverd. Jammer dat het tijds blok niet echt duidelijk was. Voor de rest alles prima geleverd en netjes binnen gezet.

Goede service ,fijne prijs

Goed product, nette levering, voor een prima prijs

Bezorging al 2 keer verzet vanwege een zieke chauffeur

Vandaag is mijn bestelling voor de 2e keer verzet vanwege een zieke chauffeur. De eerste keer werd er nog de moeite genomen om te bellen, maar ditmaal moest ik het doen met een mailtje. Een nieuwe leverdatum wordt niet in overleg gepland, maar krijg je gewoon als mededeling Zorg maar dat je thuis bent! En als je ze dan wil bellen krijg je geen gehoor. Dit is toch geen service?

geweldig

begin mei boxspring gekocht en snel geleverd ook het contact was keurig en probleem met montage was zo opgelost wat het bed betreft het spijt me dat ik het niet eerder heb gekocht ik slaap weer zoals het moet en het electrieshe bediening gewoon kan niet beter

Goede levering conform afspraak, goede prijs kwaliteit verhouding.

Het hoofdbord van het bed kan alleen niet worden vastgemaakt aan het bed met de al voorgemonteerde schuiven op het bed en het hoofdbord. Voorgemonteerde schuiven zijn niet goed afgemeten. Voor mij is dit niet zo'n probleem.

Goede ervaring met service

Op 1 klein dingetje na, de bedden zitten alleen vast ad hoofdboard, op laminaat verschuiven de bedden ad voeteneinde uit elkaar.

Super fijn

Vriendelijke bezorger, en een mooi bed

Prima bed voor de prijs

snel geleverd, vlot gemonteerd

We zijn heel tevreden met ons bed. Leveren duurde niet heel lang alleen het tijdslot wat we kregen was tussen 8:00 en 22:00. Heel onhandig en niet fijn. Verder goede ervaring gehad.

Snel bezorgd. Ze leveren een uitstekende service met een sterke klantgerichtheid. De Communicatie over de bezorging van de bed ging heel goed. Hier kunnen andere van leren. De bed zelf was netjes afgeleverd.

Goeie service

Alles netjes opgelost

Hele slechte service

Bij bezoek aan de showroom weinig tot geen uitleg. Daarna online besteld, korte levertijd, ongeveer een week. Bij bezorging was de bezorger onvriendelijk en heeft het bed in de lift gezet en vertrok weer. Echt belachelijke bezorgservice!

Ging allemaal makkelijk het bestellen

Via website is het makkelijk te bestellen, het bed is prima/goed kwaliteit. Snel geleverd. Ik ben alleen niet te vrede over de bezorging en service van bezorging. Voor iemand die niet mag tillen brengen ze het niet tot aan de deur, mits je dat erbij koopt tot aan de deur brengen en monteren. Ik wil ook gewoon alleen brengen aan deur kunnen regelen. En bezorger had een mega grote mond tegen ons. Ben ik niet van gediend!

Prima winkel, fijn bed, monteurs vriendelijk en behulpzaam. Bed werd al na paar weken geleverd, inclusief montage! Enige wat verbeterd kan worden is het tijdslot van de levering.

Fijn bed

Fijn bed, geleverd op de dag van mijn keuze. Enige minpunt is dat de tijdframe waarin ze leveren van 800 tot 2200 is! Dit mag echt beter geregeld worden.

Een zeer goede service en ons bed is fantastisch, gewoonweg zalig!

Boxspring

Ik heb goeie ervaring! Ik vind fijn dat je verschillende dagen mag kiezen om te laten bezorgen, gezien dat ik in de zorg werken en niet vaak thuis bent. Snel en netjes geleverd. Bed ziet er mooi uit is voor wanneer bezoekers komt logeren. Ik ben er helemaal tevreden mee! Dankjewel.

Fijne verkoop via de site, levering netjes op tijd

Fijne website

Op tijd geleverd,nette en vriendelijke chauffeur,alles in perfecte staat geleverd,bed slaapt heerlijk

Excelente

Cama muito confortável

Top tevreden

Levering sneller geleverd dan op de site stond, site was overzichtelijk en duidelijk. Klapboxspring voor mijn zoon gekocht en de kwaliteit van de geleverde producten is erg goed! Kom zelf uit de beddenbranche en moet eerlijk zeggen goede kwaliteit voor een erg nette prijs.

Slecht.

Rommelig, levering is te groot tijdsblok verkeerde dag geleverd, kon niet gemonteerd worden omdat ik niet thuis was waardoor het bed voor de deur neergezet moest worden Hoofdbord niet geleverd bij volgende levering, zat er een verkeerde kleur hoofdbord in de vrachtwagen Ik moest er zelf weer achteraan voor nieuwe levering Montage kosten niet retour gestort 3 volle dagen thuis moeten blijven om te wachten op levering en iedere keer gaat er iets mis materialen daarin tegen zijn in goede staat;)

Mijn kleinzoon van 6 is reuze blij met xijn nieuwe bed!!

7 Dwarsweg

Zaltbommel 5301 KB

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire