Het bed vol doet aan de beschrijving en licht geweldig

Heel tevreden.

Alles netjes en binnen de opgegeven planning geleverd. Wel spijtig dat het uurslot van levering van 8u tot 22u gaat en dit niet gedetailleerder kan doorgegeven worden.

De chauffeur heeft alles prima mee op zijn plaats gezet. Hij was zuinig op mijn andere spullen.

Het bed werd veel sneller geleverd dan verwacht. Het product is netjes en goed afgeleverd, en het is een mooi bed, mijn zoon is er blij mee.

Betaalbaar en goede boxspring, goed bereikbaar voor alle vragen, snelle levering ondanks de drukte

Op tijd geleverd en ook heel snel geplaatst

Helemaal top

Bestelde bed binnen een week geleverd, kon betalen aan de chauffeur. Goed geregelt zoals het hoort!

Super service

Bed zou eigenlijk week eerder geleverd worden. Heel de dag gewacht.. voor niks gewacht in een leeg huis. Blijkt dat ze pas S avonds komen. Gebeld en met Hankie gesproken. Nieuwe afspraak en gratis montage als goedmakertje. Klasse superblij mee.

Hoofdbord valt steeds los van het bed.

Boxspring met hoofdbord besteld. De klemmen van het hoofdbord zitten niet vast en krijg de schroeven ook niet vast het is een loos gat. Dat is dus best waardeloos aangezien ik een meerprijs moest betalen voor een hoofdbord.

Ha de revieuws gelezen en had mijn twijfels rond dit bedrijf. Maar heb toch een bestelling geplaatst, en ik moet eerlijk zeggen geen spijt gehad. Bestelling kwam op de afgegeven datum binnen ,nette chauffeur, en werkelijk het bed ligt heerlijk . Van mij een dikke 8 plus.

Alles vlot verlopen

Alles is vlot verlopen, vlotte levering

Goed advies, veel keuze en supersnelle levering(binnen een week)

Super goed overleg mogelijk

Fijn contact en goed overleg qua mogelijkheden

Bed oké, service minder oke

Bed bevalt goed, mooie prijs ook. Levering duurde lang, maar dat was aangegeven. Helaas was het schuifsysteem voor de koppeling tussen bed en hoofdbord verkeerd geplaatst, heb deze zelf op de juiste plek bevestigd, want wilde niet weer weken moeten wachten op vervoer heen en weer. Ik wil ook graag een klein artikel retourneren, maar krijg helaas geen reactie op mijn mail.

Super bed. Het bed was best hard, maar ik vind het heerlijk. Bezorging was wel wat minder. Ze wouden mij niet helpen naar binnen brengen, ik ben alleen.. dus lastig om het zelf te doen. Na zeuren deden ze het wel. Ik zou zeker nog wel een bed bestellen hier!

Netjes

Per mail ontvangen tijdslot van een dag is net iets te lang, gebeld en toen kon men mij het juiste tijdslot doorgeven.

Niet tevreden

Niet tevreden - het bestelde bed is niet compleet en op mijn vragen wordt niet gereageerd.

Prima bed voor een goede prijs

Prima bed voor goede prijs

Alles was goed gegaan kwa bestelling en aflevering en ook op tijd echt bedankt.

Alles ging goed.

ZEER slecht

Ik heb een bank besteld op 5/04/23. Zou na 6 weken geleverd worden, en we zijn nog steeds in afwachting van. Het is nu 2 maanden geleden en ik heb de bank nog steeds niet ontvangen. Alleen maar geld binnenhalen, zonder de afspraken van 3 tot 6 weken na te komen!!! Ik noem dit oplichting. Met andere woorden: bestel hier NIET!

Heerlijk bed

Goede kwaliteit voor een lage prijs. Netjes bezorgd

A pleasure to deal with.

Beddenleeuw delivered exactly what we asked for in the way that we expected. The price was good, the product is wonderful and the service on point. Thank you for helping me have a good night's rest, every night.

Goed bed en topbezorger

Snelle levering van ons bed en hij ligt super Enige nadeel is dat je qua tijdsindicatie een tussen 08:00 en 22:00 tijd krijgt en dat vond ik nogal een groot begrip Uiteindelijk toen de bezorger kwam in de middag heel blij met alles Hele fijne bezorger ook, hij was alleen en echt zwaar respect voor deze man! Wat een topper!

Positieve ervaring

In eerste instantie werd een levertijd van 20 werkdagen standaard aangehouden volgens de webshop. Echter werd mijn bed gewoon al netjes na een week geleverd. Top levering zonder enige problemen. Het bed zelf heeft een mooie uitstraling en in combinatie met een goede topper is de kwaliteit/prijsverhouding uitstekend. Goede bedden voor “weinig” geld bij Beddenleeuw. Een tevreden klant erbij en totaal niets te merken van sommige slechte reviews die te vinden zijn. Contact ging vrij soepel en harstikke tevreden met mijn boxspring van Beddenleeuw!

Snelle service en heerlijk bed!

Enige minpuntje vond ik dat het bij het bestellen lijkt of je 6 weken moet wachten op je bed maar het er toch al de week erna is. Dat was voor ons logistiek onhandig.

7 Dwarsweg

Zaltbommel 5301 KB

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire