Uiteindelijk komt alles goed

De levering van de elektrische boxspring was redelijk snel. Helaas zaten de motoren er niet bij. Gebeld. Nieuwe afspraak gemaakt. Heel de dag gewacht. Niemand op komen dagen. Weer gebeld en nieuwe afspraak gemaakt. Gelukkig werden toen de motoren wel geleverd. Bed is nu compleet en we slapen heerlijk.

Ik heb besteld , ontvangen en het bed beantwoord aan de verwachtingen kortom uitstekend.

Goed bed

Redelijk vlot

Bestellen ging soepel en bed werd snel geleverd. Voor de bezorging kregen wij een tijdvak van 8:00 tot 22:00 door. Beetje vreemd en niet meer van deze tijd.

Heel goed en mooi bed voor topkwaliteit

Een mooie boxspring, snelle levering en makkelijk in elkaar te zetten. precies als op de foto! Top Onlangs heb ik een bed gekocht. Ik was erg enthousiast over mijn aankoop, maar tot mijn teleurstelling ontdekte ik bij thuiskomst dat de topper ontbrak. Dit was een grote domper, aangezien ik juist voor het comfort van een topper had gekozen. Gelukkig werd mijn ervaring al snel getransformeerd door de uitzonderlijke klantenservice die ik ontving van Susan, een medewerkster van de winkel. Nadat ik de winkel belde om mijn probleem uit te leggen, werd ik vriendelijk te woord gestaan door Susan. Ze luisterde geduldig naar mijn verhaal en bood onmiddellijk haar hulp aan. Susan begreep de teleurstelling die ik voelde en stelde voor om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Ze verzekerde me dat ze er persoonlijk voor zou zorgen dat ik de ontbrekende topper zou ontvangen en dat ze ervoor zou zorgen dat ik tevreden zou zijn met mijn aankoop.

Ondanks de grote keuze in kleur en uitvoering is het bestelde bed snel en correct afgeleverd

Heel snel

Bed kwam sneller als verwacht ( gelukkig) . Had met montage besteld, maar ze wilden het gewoon beneden voor de flat neerzetten. Uiteindelijk toch naar boven ( wij hebben geholpen de delen te dragen!!!) en opgebouwd. Verpakkingsmateriaal nemen ze NIET mee....Bed zelf is prima! Voor dat geld een heel mooi bed.

Heel goed en mooi bed voor een top prijs!

Echt een super mooie boxspring, snelle levering en makkelijk in elkaar te zetten. Heel erg mooie kleur stof, nog mooier als op de foto! Top!!

Zalig bed, slaapt goed

Snelle afhandeling en levering van de goederen. Spijtig genoeg was een poot beschadigd maar hebben zelf een andere oplossing gevonden, konden niet wachten tot deze omgewisseld werd aangezien het bedrijf in Nederland is. Het is een heel goed bed, ligt zalig, raad het iedereen aan, trouwens dochter zal binnenkort ook een kopen

Waardeloos!

Althans, mijn bed is in orde, maar de service, dienstverlening, levering, zijn ronduit slecht en klantonvriendelijk. Tot twee keer toe werd mijn levering geannuleerd met een uiterst klantonvriendelijk bericht, een derde leverdatum afspreken en dan -na drie bevestigingen dat het écht die dag zou komen- weer annuleren. Schandalig!!! De derde levering ging alleen maar toch door omdat ik aangaf dat dat toch werkelijk niet kon. Wanneer je na drie dagen thuis zitten wachten (hele duren dagen!!), de directie dan een brief stuurt. Krijg je niet eens antwoord. Wat een ongelooflijk waardeloze organisatie.

Doen wat ze beloven

Het bed is geweldig en alles ging zoals het moet.

Goed en mooi bed

Het is een mooi en goed bed. Het enige wat ik er kan op aanmerken is dat je niet de keuze kunt maken om 1 matras te hebben. De topper erbij gekocht want die verschuift altijd

beetje jammer

de service was echt kut. Niet alleen waren de verkeerde pootjes meegeleverd (gelukkig had ik die van het oude bed nog), maar ook kreeg ik een bed waar ik het voetbord niet aan kon bevestigen. Na verschillende keren gemaild te hebben, zonder reactie whatsoever, heb ik het voeteneind maar aan de zijkant geparkeerd. Echt zonde van je geld, deze toko.

Goeie Bed

Goed geholpen door een nette man in pak genaamd Hennie. Daarna door Henkie goed geïnformeerd voor de levertijden. Alles netjes geleverd en het slaapt heerlijk

Ik had het bed dinsdags besteld en maandags binnen, wel savonds dus kon hem de volgende dag in elkaar zetten. Super blij mee! En wat een mega hardwerkende vriendelijke bezorger. Ik was even bang door de revieuws maar goeie revieuws mogen ook gegeven worden!!!

Moest lang wachten maar alles helemaal netjes bezorgd en in elkaar gezet

De bestelling ging snel het bezorgen duurde erg lang. Het werd netjes afgeleverd en zoals afgesproken ook netjes in elkaar gezet.

Bed is top!

We hebben een 2 persoons bed box met opbergruimte besteld. De bezorging werd 2x uitgesteld, maar voor ons kwam dat gelukkig goed uit. Het monteren bestond uit het bed uit de verpakking halen en de 3 delen in elkaar schuiven. Dat kun je zelf ook. Toch fooitje gegeven voor de moeite. Ik werd wel netjes gebeld dat er vertraging was in de levering. Met excuses en ik geloof zeker dat ze hard gewerkt hebben om de klantenservice en transport te verbeteren. Het bed is echt prima, stevig en voor een superprijs. Om ze een steuntje in de rug te geven, en omdat het gewoon een goed bed is, 5 sterren van ons.

Mooie betaalbare boxspring, snelle levering.

Lekker bed! En Hank heeft het goed opgelost!

Nadat er iets mis was gegaan met het aanklikken van de gratis topper, is deze netje nageleverd. Met dank aan Hank, top!

Tevreden

Ik heb 2 bedden besteld, waren niet zo duur. Wij zijn tevreden.

Heel tevreden

Mijn bestelling gedaan 5 dagen later de bezorging keurig op tijd . Prima prijs en kwaliteit prima

Meest slechte winkelervaring ooit

Geen afspraken worden nagekomen. Je bent keer op keer voor niks thuis. En het wordt beschadigd geleverd. Een bestelling die binnen 10 werkdagen bezorgd zou worden, kwam na drie maanden en zelfs toen niet in orde. Absoluut nooit iets hier aanschaffen)!! Bezorgers praten geen Nederlands en Engels. Kan ze niks duidelijk maken.

Alles ging heel vlot

Alles ging vlot, van de bestelling tot de levering van het kwaliteitvolle bed

Prima bed tegen prima prijs

Ik heb dit jaar voor de tweede keer een bestelling gedaan. Op de website was keurig aangegeven dat het iets langer zou duren dan gepland. Het bed was relatief nog snel leverbaar. Voor het bed geef ik 5 sterren. Mooi bed voor een prima prijs. Ik heb gekozen voor de bamboe topper van 8cm. Ziet er heel luxe uit en slaapt heerlijk. Mijn ervaring met de bezorgdienst is minder dan 2 sterren waard. Levering stond gepland op vrijdag eind van de dag. Om 16.00 uur sms ontvangen dat de levering naar zaterdag wordt verplaatst. Ze zijn telefonisch niet bereikbaar. Je zou denken, als het vrijdag niet meer lukt dan ben je op zaterdag ochtend als eerste aan de beurt. Ze waren er pas rond 15.00 uur. Moest dus bijna twee dagen verplicht thuis blijven. En dat voor 99,95 euro. Met 10 minuten stonden ze weer buiten en mij met het plastic achterlaten (en dat was veel)

7 Dwarsweg

Zaltbommel 5301 KB

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire