Teleurgesteld

Helaas waren er meerdere dingen mis gegaan bij zowel bezorging, naleveringen en contact leggen.

Teleurgesteld

Geen bed ontvangen beddenleeuw niet bereikbaar

Op 8 november een bed besteld, en betaald maar niks ontvangen. De bezorger belde een aantal keren dat het niet haalbaar is om te bezorgen en dat het een andere dag wordt bezorgd. Maar een maand later nog geen bed, Beddenleeuw is met geen mogelijkheid bereikbaar. Ik wil mijn geld terug! Nooit meer dat ik hier wat zal bestellen en ik raad het iedereen af.

Geen bed ontvangen beddenleeuw niet bereikbaar

OPLICHTERS

Ik heb nog nooit zon bedrijf meegemaakt. Bestelling, verkeerd en onvolledig bezorgd. Telefonisch reageren ze nergens op, e-mails worden niet beantwoord. Ik ben van plan om met mijn auto ernaar toe te rijden. Wat een waardeloze flutbedrijf, zo spijt dat ik niet eerst de reviews bekeek voordat ik de bestelling deed. Ongelofelijk dat zulke partijen nog kunnen bestaan

OPLICHTERS

Uiteindelijk alles netjes opgelost

Het bed werd op de eerste afgesproken dag niet geleverd, geen contact telefonisch of per mail met ze kunnen krijgen. Een paar dagen later contact via de mail en een nieuwe afspraak gemaakt, deze zijn ze netjes nagekomen en het bed werd binnen de afgesproken tijd geleverd door een vriendelijke chauffeur. Helaas zat het bestelde dekbed en kussen er niet bij, dit doorgegeven aan de klantenservice en vandaag gebeld geworden door een vriendelijke mevrouw dat ze deze alsnog met de post versturen. Het bed ziet er overigens prima uit, en mijn zoon is er heel erg blij mee!

Slecht

Bestelling geplaatst maar laten niks van zich horen. Zit inmiddels in mn nieuwe huis maar zonder bed. Laten zelfs niet weten of en waarom er vertraging is.. dikke afrader dit.

Prima betaalbaar bed voor onze zoon

Prima tweepersoonsbed voor een scherpe prijs. Verwacht geen echte boxspring, dan kom je echt in een andere prijsklasse terecht. Gewoon een harde bodem met een prima matras + topper, voldoet prima voor onze zoon zonder een klein fortuin kwijt te zijn.

Op tijd en volgens afspraak geleverd

zie boven

Kwaliteit in orde maar communicatie met de klant dikke 0

Wij hebben een boxspring besteld doe zelfs vroeger dan aangegeven werd geleverd. Gezien ik een hoofd en voetpaneel heb besteld is het me tot op vandaag niet duidelijk hoe ik 1 van de 2 borden kan vastmaken, gezien het ijzer om het paneel over te schuiven niet vastzit aan het bed zoals voor het hoofdpaneel. Telefonisch geraak je niet binnen, na 10 min breekt men zelf de lijn af en per mail krijg je geen antwoord.

Kwaliteit in orde maar communicatie met de klant dikke 0

Snel en makkelijk.

Snel en makkelijk.

Fantastisch geholpen

Ik had een bed besteld in het roze, waarvan de kleur in het echter wat anders was dan de foto. Ik wilde ook nog een dekenkist hebben. Ze hebben met de levering van de dekenkist voor mij ook gelijk het bed omgeruild voor de ecru versie. Echt super super blij mee. Is ook een mooie kwaliteit. Zowel het bed als de dekenkist

Fantastisch geholpen

Dwarsweg 7

5301 KB Zaltbommel

Over Beddenleeuw B.V.

Iedereen moet de optie hebben om betaalbaar en comfortabel te kunnen slapen, dat is wat ons drijft. Met meer dan 10 jaar ervaring in het produceren van Boxsprings, leveren we nu direct aan de klant. Zonder tussenkomst van groothandelaren en winkels kunnen wij u daarom altijd de beste prijzen bieden. Omdat wij al onze boxsprings zelf maken, biedt dat een aantal voordelen voor u: – Snelle levering – Personalisatie mogelijkheden – De beste prijs - Oer Hollands product. Tot slot hebben we er voor gezorgd dat onze Boxsprings in een handomdraai in elkaar gezet kunnen worden. Bij Beddenleeuw geloven wij in lokale productie. We hebben ruim 10 jaar ervaring met het produceren van hoge kwaliteit producten voor een eerlijke prijs, gewoon hier, in Nederland.