Duidelijke website, snelle levering, behulpzame chauffeur en een heerlijk bed! Ik ben meer dan tevreden!

BITTE RÜCKRUF

Vielleicht klappt es auf dem Weg. Ich habe eine Bestellung aufgegeben, habe eine Bestellbestätigung bekommen, #30503 . Leider meldet sich jetzt seit 2 Wochen niemand mehr. Ich bekomme keine Antwort auf meine Mails, telefonisch sind Sie nicht zu erreichen. Bin ziemlich verzweifelt weil ich nicht weiß was ich tun soll

Slapen met een gat in de dag....

Sinds ik mijn nieuwe box-spring heb ga ik veel vroeger naar bed. Daar kijk ik tv en in het huis kan dan zonder probleem de kachel veel lager. Of ik nu in de huiskamer zit of ik zit comfortabel in mijn bed. Ik ervaar nu de luxe. Slapen gaat na tv kijken ook lekker. De wekker zet ik niet waardoor ik tegenwoordig een gat in de dag slaap. De montage door Beddenleeuw is goed en snel geregeld. Door drukte en arbeidstekorten duurde het wel iets langer, maar dat is tegenwoordig overal. Tenslotte de prijs. Wat ik geleverd kreeg is in vergelijking met anderen heel gunstig.

Toppie

Nog geen ervaring

Geen bereik, hoofdbord + matras beschadigd

Ik heb een deel van mijn bestelling binnen gekregen, maar het hoofdbord past niet op de boxsprings. Het matras is beschadigd, hier kwam ik achter toen ik het uit de verpakking haalden, helft van de levering is nog niet aangekomen..probeer ze al weken te bereiken maar tot nu toe geen reactie wil graag mijn geld terug van het matras en retourneren en een ander hoofdbord!!

Snelle afhandelink

Komen afspraken na,snelle levering

Redelijk

Heb een klacht ingediend , 3 x over de mail over de topper waarvan de maat niet klopt Nog steeds geen antwoord gehad

defect en geen respons op telefoon of mail

Het bed is kapot, bellen of mailen heeft tot nu toe geen enkele reactie opgeleverd. Verder schuift de topping enorm. Waardeloze aankoop op deze manier. Ook de bezorging was prut. Werd bezorgd op een dag die wij als niet beschikbaar aangegeven hadden. Ook hierover konden we de beddenleeuw niet bereiken dus zat er niets anders op dan de afspraken van die dag te verzetten. Beddenleeuw zet namelijk doodleuk in zn bezorgmail dat het tijdsblok slechts een indicatie is en dat het dus jouw verantwoordelijkheid is dat je thuis bent.

Prachtige boxspring voor dit geld

Prachtige boxspring voor dit bedrag en keurig nette en snelle levering. Netjes te woord gestaan aan de telefoon en bezorging ook helemaal goed.

Completely satisfied with the service and the product

Good quality, easy to assembly and the delivery date was exactly like was agreed upon my purchase. Really recommend.

Super bed

Goede duidelijke levering fijn bed heerlijk slapen

Erg tevreden

Wij hebben de boxspring Isabella besteld. Ruim op tijd een e-mail ontvangen met de bezorgdatum wat echt heel snel was. Een dag voor de bezorging een tijdsvenster ontvangen. Chauffeur was mooi binnen het tijdsvenster gekomen en geholpen om de onderdelen naar binnen te brengen. Wij zijn erg tevreden over de service en het bed ligt heerlijk

Hoofdbord past niet op bed. Geen reactie op herhaalde mails. Voor deze prijs niet acceptabel

Onze ervaring met Beddenleeuw is zeer slecht. Het geleverde Hoofdbord past niet op het bed. De bevestigingspunten zijn niet goed gemonteerd op het bed waardoor het niet in elkaar past. Per mail meerdere keren gevraagd om een reactie en oplossing maar er is geen contact gezocht. Gezien de prijs van het product hadden wij verwacht dat er vooraf een kwaliteitscontrole zou hebben plaats gevonden. Daarnaast zou een reactie normaal zijn. Advies: bestel ergens anders

Redelijk

Het bed is goed en daar ben ik ook blij mee, Echt krijg ik bij de eerste levering een verkeerde matras dus moeten ze terug komen om het om te ruilen. En vind ik het een hele rare service dat als je in een flat woont je het bed zelf naar boven moet zien te krijgen. Terwijl ik een lift aanwezig heb. Ik heb deze dag geluk dat er werkmannen aan het renoveren waren en mij hebben geholpen. Als je alleen woont is dit namelijk onmogelijk, het zijn geen veertjes die je even naar boven moet brengen

Bed is prima

Bed is prima maar ze mogen met die zware dingen echt wel met 2 man komen

Snelle service, prima bed!

Makkelijke bestelprocedure en snelle levering

Bett nicht geliefert. Kontakt nicht möglich

Das Bett wurde zum bestätigen Termin einfach nicht geliefert. Kein Anruf, keine Mail, nichts. Kontaktaufnahme ist nicht möglich, weder per niederländischer, noch deutscher Telefonnummer. Auf sämtliche Mails wird nicht reagiert, egal an welche E-Mail Adresse. Da wir uns natürlich auf die zugesagte Lieferung verlassen haben, schläft meine Tochter nun auf einer Matratze auf dem Boden! Ob das Bett jemals geliefert wird bleibt offen.

Uitstekende service

Goede service, prima bezorging

Moet te vaak foto’s enof filmpjes sturen wat niet goed is aan ons bed.

Is iedergeval niet opgelost Heel jammer dit!

Slecht

Twee bedden besteld waarvan er maar een geleverd is en daarvan passen de beugels van het hoofdbord niet. Je kan ze totaal niet bereiken niet telefonisch, chat of mail. Geen reactie.

Méér dan tevreden!

Begon bij de communicatie. Deze verliep uitstekend. ‘S ochtends een bericht wanneer aankomst zou zijn en de chauffeur die 15min voor aankomst ook belde! Top Het bed ziet er in het echt nog mooier uit, Oud roze kleur. Kwaliteit voor dit geld is buitengewoon top! Ik kom van een waterbed dus was bang, maar met de topper erop slaapt zalig! Ook met mijn rug gaat het heel goed, kan zalig opstaan ‘s morgens. Deze firma is een aanrader!

Goede service!

Netjes en op tijd geleverd volgens afspraak

Bijzonder slecht bereikbaar!

De eerste keer dat ik belde ben ik snel en goed geholpen. Er was een poot van het bed afgebroken, probeerde te bellen en te mailen maar ik ben nooit teruggebeld of teruggemaild. Ik vind dit bijzonder slecht voor een bedrijf. 10 minuten in de wacht en vervolgens word je niet teruggebeld. En ik heb wel 20 keer gebeld, steeds hetzelfde liedje. Hetzelfde geldt voor de mail, helaas dit levert jullie geen goede recensie op. Mijn advies: ga dit veranderen anders kost het jullie klanten!

Ik heb nog niks ontvangen

Ik heb al 2 weken een bed bestelt ook meteen 1 keer betaalt ik heb gelijk een mail ontvangen van welke dagen mij paste waardoor ik 3 dagen aangeduid heb vervolgens een mail ontvangen dat ik de 18/11 mijn box zou ontvangen maar hele dag niks ( ik was thuis ) vervolgens proberen te contacteren via mail via telefoon via live chat geen enkel reactie

Slechte service

Nadat ik meerdere keren en op meerdere manieren geprobeerd heb om Beddenleeuw te bereiken vanwege het ontbreken van bevestigings onderdelen van het bed, is het me tot op heden niet gelukt om ze te bereiken. Slechte service voor de klant dus. Blijkbaar moet ik het zelf oplossen.

Dwarsweg 7

5301 KB Zaltbommel

Over Beddenleeuw B.V.

Iedereen moet de optie hebben om betaalbaar en comfortabel te kunnen slapen, dat is wat ons drijft. Met meer dan 10 jaar ervaring in het produceren van Boxsprings, leveren we nu direct aan de klant. Zonder tussenkomst van groothandelaren en winkels kunnen wij u daarom altijd de beste prijzen bieden. Omdat wij al onze boxsprings zelf maken, biedt dat een aantal voordelen voor u: – Snelle levering – Personalisatie mogelijkheden – De beste prijs - Oer Hollands product. Tot slot hebben we er voor gezorgd dat onze Boxsprings in een handomdraai in elkaar gezet kunnen worden. Bij Beddenleeuw geloven wij in lokale productie. We hebben ruim 10 jaar ervaring met het produceren van hoge kwaliteit producten voor een eerlijke prijs, gewoon hier, in Nederland.