kapot bed

Bij aankomst bleek mijn bed kapot tijdens het vervoeren. Vervoeder wel gelijk gebeld. Wij mochten erop slapen omdat we geen bed meer hadden en er zou een nieuw box bezorgd worden. Ik wacht nu al bijna 4 weken op een nieuwe box en heb nog steeds niks gehad. Wij hebben al een aantal keren gebeld maar we komen er gewoon niet doorheen.

Snelle en correcte levering

Snelle levering van makkelijk op te zetten bed

Hoofbord past niet!

Wij hebben 2 kinderbedden besteld. Tijdens het monteren hebben wij moeten vaststellen dat bij beide bedden de haken niet overeenstemmen met de haken van het bed om het hoofdbord vast te maken. Dit is een grote teleurstelling, want de reviews waren veelbelovend.

Ik heb mijn bestelling in goede orde ontvangen en hij ligt super lekker Echt super bedankt

Top bed

Zeker een aanrader! Prima bed en stond binnen een week al op de kamer van mijn zoon.

Chauffeur heeft alles zelf naar binnen gesjouwd hier terwijl ik aangeboden om te helpen

Soort van Indische chauffeur echt een aardige man, ervaring TOP

Prijs/ Kwaliteit is okay

Redelijk

Prima, behalve de klantenservice

Jennifer van de klantenservice is totaal niet klantvriendelijk, denkt dat ze met haar zogenaamd goed bedoelde advies in de klant zijn portemonnee kan kijken.

Mijn dochter is helemaal happy met dit bed, ligt super en snel geleverd. Uitstekend bedrijf

Top kwaliteit!

Leuk, goedkoper en top kwaliteit!

Bed bevalt super, en ligt lekker

Zeer goed, zou ik iedereen aanraden

Ik heb een boxspring voor mijn zoon gekocht. Grijs leer heb besteld. Maar het is eigenlijk wit. Maar heel modern. Levering op tijd. Verpakking was perfect. Ben heel tevreden 100% aanrader.

Mooie bedden en snelle levering

Ik ben tevreden

OK product

Snel in elkaar te zetten.

Goed prijs kwaliteit

Alles perfect

Zijn zeer tevreden, mooie bedden, slapen heerlijk.

Ik kwam langs om te kijken naar een bed. Ik werd toen snel en goed geholpen. Na het bestellen is het bed binnen een aantal werkdagen al klaar, ik had het pas een maand later nodig dus ze adviseerde mij om te mailen en niet te bellen wanneer ik het heb besteld om het voor mij op de juiste dag te laten bezorgen. Toen ik achteraf de recensies op trustpilot zag vroeg ik mezelf af of ik het wel goed heb gedaan.. maar alles verliep vlot. Ik heb het bed nu 1,5 week en ik heb nog geen klachten!

Top ervaring

Zowel de bezorging en montage helemaal prima. Lekker een hoog comfi bed.

Slechte zaak

Het bed wat ik besteld had, wilde ik annuleren, na lang bellen heb ik maar een email gestuurd, aangezien ik er steeds niet tussen kwam. Werd gezegd prima mevrouw we halen uw bestelling eruit. Ik krijgt vervolgens nog tot 2 keer toe een e-mail met de bezorg tijd, terwijl ze het door zouden zetten daarna vervolgens weer gebeld en gemaild. Weer hetzelfde verhaal en steeds werd de bestelling niet geannuleerd. Vervolgens reageer ik gewoon niet meer en krijg ik wel gewoon de factuur. Dit heeft 4 weken geduurd voordat alles opgelost werd. Schandalig gewoon! Ik zou nooit meer wat bestellen bij deze zaak! Slechte service en onvriendelijke medewerkers!

Wel goed alleen niet binnen aangegeven tijd van 10 dagen slapen.

Prima bed voor dit geld.

Goede kwaliteit, slechte bezorging

Gemakkelijk te bestellen, goede kwaliteit en snel in huis, top! Wat minder is, de boxspring werd tot de eerste drempel in het portiek geleverd. Zelf mocht ik ervoor zorgen dat de boxspring boven kwam. Dit vind ik geen service, tot de eerste drempel in huis is helemaal goed maar niet de eerste drempel in het portiek.

Vriendelijk en snel geleverd. Helaas groot nadeel ze niet naar boven brengen

Geweldig! Mooi bed en super snelle levering

Snel besteld, snel geleverd en mooi bed!

Dwarsweg 7

5301 KB Zaltbommel

Over Beddenleeuw B.V.

Iedereen moet de optie hebben om betaalbaar en comfortabel te kunnen slapen, dat is wat ons drijft. Met meer dan 10 jaar ervaring in het produceren van Boxsprings, leveren we nu direct aan de klant. Zonder tussenkomst van groothandelaren en winkels kunnen wij u daarom altijd de beste prijzen bieden. Omdat wij al onze boxsprings zelf maken, biedt dat een aantal voordelen voor u: – Snelle levering – Personalisatie mogelijkheden – De beste prijs - Oer Hollands product. Tot slot hebben we er voor gezorgd dat onze Boxsprings in een handomdraai in elkaar gezet kunnen worden. Bij Beddenleeuw geloven wij in lokale productie. We hebben ruim 10 jaar ervaring met het produceren van hoge kwaliteit producten voor een eerlijke prijs, gewoon hier, in Nederland.