Goede levering

Onze kinderen zijn blij met hun bedden Ze slapen heerlijk. Levering op de afgesproken datum Klantenservice was goed bereikbaar 2 keer gebeld zonder probleem iemand aan de telefoon gehad

Netjes en correct geleverd

Wij hadden het bed voor onze dochter inclusief extra's netjes en correct ontvangen. Ik hoop dat jullie weer in de lift gaan komen qua positieve reacties. Wij hebben in ieder geval onze positieve bijdrage gedaan.

Ontvreden

Na het bestellen kreeg ik al snel de bevestiging en moest ik de bezorgmomenten kiezen. Uiteindelijk kreeg ik ook al snel de definitieve bezorg dag door. Wel Een lang tijdslot maar ach dat nemen we op de koop toe. Op de dag werd het allemaal oprijs geleverd en door een zeer vriendelijke jongen. Aangezien mijn bed naar 2 hoog moest heb ik het in de berging gestalt totdat ik de volgende dag hulptroepen zou krijgen om het allemaal naar 2 hoog te sjouwen. Na het uitpakken kwamen we tot de ontdekking dat er 2 dezelfde kanten bedelen zijn geleverd, aangezien ik voor een boxspring heb gekozen waar opbergruimte bij zit. 1 kant kan dus nu niet open / gebruikt worden. Ik heb dat weekend direct daarover een mail gestuurd. Dat is op 15-4-2023 gebeurt, tot ophesen nog geen enkele reactie om dit probleem op te lossen. Het bed zelf slaapt prima en is mooi. Dus door de verkeerde levering en geen enkel reactie met oplossing daarna ben ik zeer teleurgesteld in dit bedrijf. De reviews zeggen dus genoeg!!! Ik hoop nog steeds op een reactie en oplossing!!

Superservice

Bed werd binnen 5 werkdagen bezorgd. Het hoofdbord bleek niet goed aan te sluiten. Wegens drukte waren ze erg slecht of niet te bereiken. Kreeg pas 2 maanden later een bericht hierover. Monteurs zijn weer langs gekomen en het probleem opgelost. 2 boxsprings bij jullie gekocht en zeee tevreden! Kortom wil je een kwalitatief en goedkope boxspring? Bestel hier!

Zoals verwacht

Ons voetbord met daarin een tv lift is zoals verwacht en omschreven. Erg blij mee. Netjes op de afgesproken tijd en dag geleverd. Betaald aan de chauffeur/monteur. Enigste minpuntje de chauffeur/monteur geen van beide spraken goed Nederlands. Lijkt ons toch handig als 1 vd 2 wel zich goed verstaanbaar kan maken in het Nederlands. Maar over het product zijn we helemaal tevreden.

lang moeten wachten maar eens geleverd en gecontroleerd is het bed van goeie kwaliteit

In het begin mails gestuurd en telefonische contact te maken maar geen reactie tot ik plots iemand aan de lijn heb en van dan af de geplande datum vast gelegd ging als ZEER vlot bed geleverd op afgesproken datum bed van zeer goeie kwaliteit en mooi afgewerkt dit wil ik zeker nog meegeven aan beddenleeuw maak werk om de mensen te antwoorden op hun mails en telefoons dan gaat beddenleeuw TOP zijn

voldoende

De aankoop was goed maar ze zijn superslecht bereikbaar. Eigenlijk onbereikbaar. Toen er een transportopdracht werd ingevoerd zeiden ze dat ik een dag van te voren hoorde hoe laat. Echter kreeg ik enkel een berichtje via mail dat we het bed konden verwachten tussen 08.00 en 22.00. Vervolgens vrij genomen voor de gehele dag terwijl ze pas rond 18.00 kwamen. En dat is echt jammer. Te veel stress.

Goede levering op afgesproken moment. Chauffeur belde half uur van te voren, Top!

Super blij

Heel blij met onze bestelling bij jullie. Was vroeger geleverd of voorzien en proper geleverd ook! Als we nog iets nodig hebben zullen we zeker nog eens vestellen bij beddenleeuw

Prijs kwaliteit is perfect !!

We moesten er iets langer op wachten. Jammer dat de communicatie moeizaam verloopt. Ze zijn erg slecht te bereiken. Maar uiteindelijk een keurige levering. Prachtig bed en voor deze prijs en kwaliteit, het wachten helemaal waard. Bedankt

Goede prijs-kwaliteit verhouding en snel geleverd.

Goed verpakt, snel in elkaar gezet. Alleen heel erg jammer dat we zelf de beugels van het hoofdbord moesten aanpassen, het paste niet!

Mooie kleur en redelijke kwaliteit bed maar slechte service

In de winkel een afspraak gemaakt voor bezorging (kon vrij snel dus dat was fijn). Op de dag van de bezorging kreeg ik geen bericht dus even gebeld. er werd min toen verteld dat de bezorgen een week later stond gepland. Hier kon niets meer aan worden veranderd. Geen excuses of ook maar enige moeite om hier iets in te veranderen. Echt heel jammer. Hierdoor heeft mijn dochter een week op een matje op de grond moeten slapen. Op mijn mail heb ik nooit een reactie mogen ontvangen. De bezorging vond uiteindelijk plaats op tweede Paasdag dus heel de dag thuis moeten blijven... Mijn dochter is wel blij met het bed. Stof heeft een mooie kleur. Wel jammer dat de topper niet op zijn plaats blijft liggen. Hier heb ik nog geen goede oplossing voor gevonden.

Goede communicatie over levering

Bij bestelling weet je dat het niet meteen de dag erna binnen is, maar al een paar dagen later kreeg ik de bevestiging en mocht ik zelf een datum uitkiezen voor de bezorging. Ook belde de chauffeur netjes van tevoren op om door te geven dat hij er aan kwam. Goede communicatie en levering.

Prima geregeld

Goed behandeld en goed geluistert

Snelle en goede levering topper!

Mijn topper is snel geleverd en ligt ook zeer goed.

Mooi bed, snel geleverd, prima prijs-kwaliteit verhouding

Prima. Levering sneller dan verwacht. Mooi bed voor een heel goede prijs.

Goed bedrijf ,bed is goed mooi kleur .Bezorging goed op tijd aardige chauffeur. ik ben tevreden mee, lekker slapen.

Nvt

Slechte service

Hoofdbord was niet te monteren omdat het koppelstuk ruim een centimeter afweek. Uiteindelijk zelf op moeten lossen en ter compensatie een woonplaid aangeboden gekregen en als je daar niet mee akkoord gaat krijg je korte mail terug met we bieden niks anders aan en daar kun je het mee doen. Erg slecht!

Nette service en een heerlijk bed!

Snelle levering van het het bed en een fijne service. Lang op een slecht bed geslapen en nu komt mijn lijf helemaal tot rust.

Amateuristisch

Bed keihard en een nieuwe topper moeten aanschaffen want leek wel beton waar ik op lag. Tot twee keer toe lukte het de chauffeur niet om het aangegeven nummer te bellen wanneer zij arriveerde omdat ik zelf aan het werk was en mijn vader de deur moest openen. De voetenbordgeleiders vergeten erop te schroeven waardoor het bord niet op het bed kon worden gemonteerd. Bij telefonisch contact wilden zij de geleiders alleen opsturen want ik had geen montage erbij gekocht ondanks het hun fout was. Na volhouden werd er overlegt en kwam er een ‘monteur’ deze erop zetteb. Er word vervolgens twee slechtsprekende Oostblokkers gestuurd welke een lege accu hebben en geen meter. Hierdoor hebben zij op de gok de geleiders erop gezet en het bed niet tegen elkaar geschoven waardoor aan beiden kanten het bed 1 cm uitsteekt bij het voetenbord. Daarnaast wilden zij de twee geleiders met 1 schroef vastmaken omdat hun accu het niet deed. Na aandringen schroeven zij er een twee bij. Al met al een slechte ervaring vanaf moment 1 tot de laatste minuut.

Volledig alles volgens afspraak

Super service, Bed kwam netjes volgens afspraak. Heel aardige chauffeurs. Bed is ondanks geontegreerde topper in matras iets te hard maar extra topper er op gekocht en nu prima..Ik raad zeker aan een Bed bij Beddenleeuw te kopen. Ik was even wat huiverig gezien de slechte review.. Maar onze ervaring is,Top!

Super goede winkel

Goede winkel scherpe prijzen contact is wat lastiger maar ze zijn hun afspraak nagekomen en op tijd geleverd en compleet me zoontje is er helemaal blij mee dank je wel

Erg tevreden

De service van Beddenleeuw is uitstekend,de chauffeurs werken keurig netjes en alles stond rond de 15 a20 minuten keurig op zijn plaats Ik raad de Beddenleeuw dan ook graag aan!

Dwarsweg 7

5301 KB Zaltbommel

Over Beddenleeuw B.V.

Iedereen moet de optie hebben om betaalbaar en comfortabel te kunnen slapen, dat is wat ons drijft. Met meer dan 10 jaar ervaring in het produceren van Boxsprings, leveren we nu direct aan de klant. Zonder tussenkomst van groothandelaren en winkels kunnen wij u daarom altijd de beste prijzen bieden. Omdat wij al onze boxsprings zelf maken, biedt dat een aantal voordelen voor u: – Snelle levering – Personalisatie mogelijkheden – De beste prijs - Oer Hollands product. Tot slot hebben we er voor gezorgd dat onze Boxsprings in een handomdraai in elkaar gezet kunnen worden. Bij Beddenleeuw geloven wij in lokale productie. We hebben ruim 10 jaar ervaring met het produceren van hoge kwaliteit producten voor een eerlijke prijs, gewoon hier, in Nederland.