Geweldig snelle levering. Donderdag besteld, woensdagmorgen geleverd (terwijl de site sprak over 15 werkdagen) Goede heldere communicatie en niet onbelangrijk een heerlijk (logeer) bed

Slecht

Geen contact ze zijn niet bereikbaar

Slechte communicatie

Zijn erg blij met het meubel met tv lift. Maar een bezorgafspraak met tijdslot tussen 0800 en 2000. Dat schiet niet echt op. Uiteindelijk in de loop van de middag bezorgd door een tweetal lompe onbeschofte bezorgers. Liep te snauwen. Denk toch dat dit nog enige aandacht nodig heeft. Is absoluut geen visitekaartje (of wel?) voor een bedrijf. Op de reacties aan bedrijf geen enkele reactie ontvangen. Jammer. Leuk product. Maar vreemd bedrijf

Snel en goed geleverd

Snel en goed geleverd mooi bed

Lang wachten geen contact

Mijn tv moet nog altijd geleverd worden belooft 6april wacht nog

Geleverd volgens afspraak en op tijd

Door de slechte reviews twijfelde ik om te bestellen, maar bed kwam volgens afspraak en werd binnen no time in elkaar gezet. Erg blij mee!

Correcte service

Boxspring gekocht voor een zacht prijsje.

Matig

De installatie was matig heb zelf nog weer keer bij kunnen gaan zitten om beter in elkaar te kunnen zetten hadden het voeteneind verkeer uit getekend waardoor het niet goed overheen komt en communicatie was er niet spraken geen Nederlands of Engels dus was zeer lastig was even vlug in elkaar zetten en weer door maar uiteindelijk is bed wel geleverd na dat bij de zaak ben geweest daarvoor was communicatie heel slecht met bedrijf maar op de zaak werd ik wel goed geholpen en kreeg meer duidelijkheid

Beddenleeuw geeft geen garantie

Er staat op de site dat je 2 jaar garantie heb, dit is dus niet waar!! Binnen de 2 jaar heb ik gemaild en gebeld, totaal niet bereikbaar. Na 3 weken kreeg ik eindelijk een mail dat de garantie tijd voorbij was. Kunnen jullie niet lezen wanneer mijn eerste mails zijn verstuurd?? Ik heb foto's en filmpje gestuurd van de kapotte matras, zoals gevraagd werd, ik heb zelfs mijn telefoonnummer in een mail mee gestuurd, gevraagd of ik dan door één van de medewerkers gebeld kan worden. Het lijkt wel of ze hun mailtjes niet lezen, want na ruim 4 maanden mailen en smeken om reactie, heb ik nog niks vernomen. Klant is de koning? Nou ik voel me eerder een deurmat!!

Tevreden

Geleverd volgens afspraak en op tijd

Slechte service

Mijn bed ben ik blij mee, maar de service?!? Ze moesten de volgende dag terug komen omdat ze niet alles bij zich hadden en nu reageren ze niet op mijn berichten omdat er iets kapot is. Heel slecht! Ik heb extra garantie gekocht en vraag mezelf nu al af waarom? Je krijgt ze toch niet te pakken en reageren nergens op!

Geweldig!

Wij hadden wat twijfels om bij Beddenleeuw een bed te bestellen. Slechte revisies gelezen op de site en de prijs was eigenlijk te mooi om waar te zijn. Toch de gok gewaagd, en alles bleek waar te zijn. Bed is van een goede Kwaliteit en is geleverd binnen een week op de aangegeven dag en tijdstip. Wij zijn super blij en gaan nog een bed bestellen voor onze dochter.

Slecht

Beste mensen van het team de Leeuw Inmiddels is mijn bestelde bed van januari geleverd. Dat er een grote drukte is en personeel tekort kan ik nog begrijpen. Daags tevoren kreeg ik een window voor de levering van het bed. Het zal worden geleverd: “ tussen 8.00 uur en 22.00 uur.” Gevolgd door een dreigement van kosten bij afwezigheid. Telefonisch bent u onbereikbaar en mails worden niet beantwoord. Hieruit spreekt een grote minachting van de cliënt. Dat is spijtig. Met vriendelijke groeten Peter van Nieuwenhuizen Deze mail geschreven nadat ik 2,5 maanden moest wachten op bestelling. Had al 3 dagen moeten opgeven voor levering met de bedreiging 70€ te moeten betalen als ik er niet zou zijn. Maar kwam pas 2 maanden later!! Telefonisch onbereikbaar. Mails geschreven, geen antwoord. Pas veel later kwam wel een excuus met de vraag of ik bestelde bed nog wilde afnemen. Product is wel goed . Uitvoering en communicatie dramatisch slecht.

goed bed en keurig geleverd op aangegeven dag

De bestelling ging goed en makkelijk en de wachttijd viel ook reuze mee. Ook op de dag dat geleverd werd is het keurig verpakt afgeleverd en het bed slaapt ook prima. Onze zoon is er erg blij mee.

Kinderen zijn blij met bed slaap zacht

onbereikbaar

Levering was verkeerd. 140 cm bed ipv 160 cm. Ik wacht nog altijd op antwoord. Ik heb wel betaald voor 160 cm. Dus ik wacht nog altijd op mijn geld. reeds 1 maand verstreken nu. Ik geef echter niet op, desnoods rijd ik naar de winkel en neem iets mee ter waarde van mijn 100 eur tegoed. Slecht , slecht slechte service

Fantastisch bed

Drie maanden moeten wachten op het bed en bij de eerste levering ontbraken het hoofdbord en het voetenbord. De volgende dag gebeld door een hele vriendelijke medewerker van de planning mbt de nalevering. In overleg een dag afgesproken. Vriendelijke bezorgers, goed verpakt. Al met al was het het wachten méér dan waard! Super tevreden over het bed. Mooi materiaal (velvet), degelijke kwaliteit, mooi afgewerkt. Het bed ziet er chique uit

Blij met nieuwe bed. En de prijs kwaliteit

Dapper dat jullie dit durven

Mijn bed slaap super maar jullie zijn wel echt knudde. Ik vind het nieterg om langer op mijn bed te wachten,maar niet zonder communicatie dan word ik echt heel bang. Ik heb heel hard moeten werken voor dit geld. Als jullie mij gewoon op de hoogte hadden gehouden dan had dat ook niet erg geweest. Maar ik wens jullue heel veel succes en dat hoop dst jullie de communicatie op pakken. Of de telefoon mvg miranda

slecht

Ik heb boxsprings gekocht voor mijn dochter, maar die heb ik ontvangen, en de stof is beschadigd en de voegen zijn ook beschadigd, en tot nu toe is het niet volledig vervangen, en mijn dochter slaapt op de bank. Ik kreeg aangeboden dat ze iemand zouden sturen om het te repareren, maar ik weigerde omdat ik het niet tweedehands kocht of gebruikte en het voor mij verpest was. Dit is een zeer slechte behandeling. Ik raad niemand aan om bij hen te kopen.

Snelle levering, makkelijk in elkaar te zetten, lekker slapen!

Snelle levering, makkelijk in elkaar te zetten, lekker slapen!

Had beter gekund

Na veel bellen hebben we een afspraak gepland. De bezorger was erg correct en meedenkend. Het bed paste niet in elkaar. Er zat hoogte verschil in. Dit hebben we door zelf veranderingen aan te brengen opgelost.

Wij zijn zeer tevreden over de Beddenleeuw

De bestelling verliep zonder problemen, de levering was erg snel en we zijn zeer tevreden over ons bed. Een comfortabel bed voor een een leuke prijs.

Betrouwbaar en deskundigen.goede service.

Lange levertijd

Zeker 3 maanden moeten wachten op de levering. Telefonisch en per mail krijg je geen contact. Klacht ingediend bij Klarna, door hun onderzoek ingesteld en tevens bij thuiswinkel waarborg een klacht ingediend. Toen ging het best snel. Eindelijk belde Beddenleeuw mij om een afspraak in te plannen. Dit werd nu voor de 2e keer wel netjes nagekomen. Ik werd op mijn verzoek ook een half uur van te voren gebeld door de chauffeur. Het is lang wachten en geeft best wat frustratie maar het is wel een mooi bed en van goede kwaliteit. Ik adviseer wat geduld te hebben en via klarna te betalen dan komt het uiteindelijk best goed.

Dwarsweg 7

5301 KB Zaltbommel

Over Beddenleeuw B.V.

Iedereen moet de optie hebben om betaalbaar en comfortabel te kunnen slapen, dat is wat ons drijft. Met meer dan 10 jaar ervaring in het produceren van Boxsprings, leveren we nu direct aan de klant. Zonder tussenkomst van groothandelaren en winkels kunnen wij u daarom altijd de beste prijzen bieden. Omdat wij al onze boxsprings zelf maken, biedt dat een aantal voordelen voor u: – Snelle levering – Personalisatie mogelijkheden – De beste prijs - Oer Hollands product. Tot slot hebben we er voor gezorgd dat onze Boxsprings in een handomdraai in elkaar gezet kunnen worden. Bij Beddenleeuw geloven wij in lokale productie. We hebben ruim 10 jaar ervaring met het produceren van hoge kwaliteit producten voor een eerlijke prijs, gewoon hier, in Nederland.