Prima bed Snelle service

Na al de negatieve reacties te hebben gelezen dacht ik echt oh jee....als dat maar goed komt. 19 maart bed besteld en uiteindelijk op 2e paasdag geleverd! Kreeg 1e paasdag bericht dat het 2e paasdag geleverd zou worden. Ik heb toen gelijk een email verstuurd of dat wel klopte en kreeg gelijk antwoord op 2e paasdag met een tijdvak 11.30-1530. Ze begrepen de verwarring maar omdat ze zelf open waren gingen de leveringen ook door! Om 12.15 werd ik gebeld door de chauffeur dat hij er met een kwartier zou zijn en ook dat klopte! Bed ziet er super uit dus echt heel tevreden!

Bizar slechte service

20 december kingsize boxspring besteld. 20 maart pas gekregen. Boxspring beschadigd en nota bene incompleet. Lijfelijk naar vestiging moeten rijden, om te horen te krijgen dat mijn bestelling niet eens was ingepland haha.. Beschamend hoe dit bedrijf geld opslurpt van de goed hardwerkende Nederlander, om zich niet te houden aan de dienstovereenkomst. Een keer en nooit meer.

vreselijk

zoveel kansen gegeven maar echt slechtste bedrijf dat ik ooit kende. niets bij kopen!

Het product zelf is van goede kwaliteit, maar de service na verkoop is verschrikkelijk

De tv is al meer dan vier weken te laat en is niet geleverd, en de beschadigde onderdelen zijn niet gerepareerd en vervangen. los het nu op!!!

Waardeloze tijdslotten en eerste instantie fout geleverd, maar na aandringen goed opgelost.

Een bed van 180x200 cm besteld incl. hoofd- en voetenbord. Geleverd met maar aan 1 kant schuifjes om een bord in te schuiven. Toen ik hier contact over opnam wilde ze de schuifjes opsturen, hier wilde ik niet mee akkoord gaan. Na vol blijven houden werd er uiteindelijk een montageteam aangeboden. Ook kon er toen wel een specifieker tijdslot gegeven worden. Personeel aan telefoon iedere keer vriendelijk, bed ligt goed.

Slecht

Januari 2022 matrassen bij jullie besteld, deze waren er zeer snel. Daarom was mijn keuze snel gemaakt, toen bleek dat er nog 2 matrassen nodig waren. Helaas was deze ervaring ronduit slecht te noemen. Januari 2023 wederom matrassen besteld. En ook de bezorgdata ingevuld, zoals gevraagd. Van jullie kant kwam er totaal geen reactie. Meedere malen geprobeerd te bellen, gemaild en via de site de chatbox gebruikt, maar ook hier kwam geen reactie! Zeer slecht. Na 2 maanden (ik dacht, dat ik kon fluiten naar het product en de geldsom) kreeg ik eindelijk een mail, met daarin het verzoek om opnieuw voorkeursdagen voor bezorging aan te geven en de mogelijkheid om te annuleren. Ik had het liefst geannuleerd, maar was niet zeker of ik dan mijn geld wel terug zou krijgen. Vertrouwen in beddenleeuw was ver te zoeken. Daarom gekozen voor opnieuw bezorging. Na lang wachten, zijn dan eindelijk de matrassen geleverd. Wanneer u als beddenleeuw niet kunt voldoen aan de snelle bezorging waarmee u adverteerd is dat zeer misleidend voor de consument. Misschien is het een idee om dat te veranderen/verbeteren!? Voor mij. Beddenleeuw niet weer!

Product voldoet aan de verwachtingen

Product voldoet aan de verwachtingen

Heel slecht

Ik had de bed in oktober besteld, na 2 weken Zonder een mail of bericht van hun heb ik ze zeker 100 x gebeld en 4 x gemaild om te vragen waar ons bed bleef en dat ik geen order nummer had ontvangen. Niemand nam op Niemand regeerde op de mail. Na 3 maanden nam eindelijk iemand de telefoon op ! Dame aan de telefoon hielt het heel kort toen ik zei dat ik niet tevreden was en dat ik maanden moest wachten om contact te leggen geen excuses aanbieden of een oplossing hele maal niks besproken! De bezorger was erg brutaal en respectloos! Ik vroeg nog is alles compleet niet dat er wat ontbreekt zei die ja ja alles is compleet! Bij het controleren kwam ik er achter dat die bezorger de voetbord was vergeten mee te geven! Na 10 x bellen nam eindelijk iemand op die probeerde het goed te maken door een kleine cadeautjes bij te geven. Mijn ervaring is zeer slecht met deze bedrijf ! Mensen laten wachten zonder wat te laten horen! geen respect! telefoons worden niet opgenomen! mails worden niet beantwoord !helemaal niks! Jammer !

Topboxspring en topservice

Wij kochten een boxspring isabella en zijn hier zeer tevreden van.. Voor die zeer lage prijs echt deftige kwaliteit. Na bestelling kan je zelf een aantal data kiezen wanneer de levering voor je past, 2 dagen op voorhand rijg je een mailtje dat je bed geleverd wordt. Een dag ervoor krijg je een tijdsvak wat nogal ruim was maar we hadden het geluk dat het al snel geleverd werd. Alles was helemaal ok!

Makkelijke en overzichtelijke site

Super BED

Over het bed hebben we geen enkele opmerking, mooi, kwalitatief, goede matras. Wel enkele opmerkingen over de beloofde snelle levering. De eerste 5 mogelijke leveringsdata passeerden gewoon, zonder levering. 2e vraag om 5 data door te geven, de 1e datum van 2e data werd bed geleverd om 20u. Gelukkig is mijn man in de mogelijkheid om thuis te zijn. Ik kan me voorstellen dat indien dit niet zo zou zijn, er wel degelijk een probleem rijst ivm met verlof nemen en afbreken van oude bed. Daarom misschien tip aan Beddenleeuw: begrijp de drukte en personeelstekort maar geen loze belofte maken voor snelle levering is beter dan niet te leveren, beter latere data dan alle frustraties vandoen. De leveranciers zijn trouwens zeer vriendelijke, hulpvaardige mannen.

Goed bevallen! Duidelijke site!

Ruim begrip tijdsslot vervoerder, matras niet in dezelfde stof.

Wat de vervoerder betreft is het een ruim tijdsslot voor aflevering, dag voor vrij genomen en komen dan 20:30 afleveren. Ze geven ook pas de avond ervoor aan dat ze de volgende dag komen, lastig om dan vrij te nemen, Dit mogen ze wel wat eerder doen. Het matras was niet geheel in dezelfde stof als het bed, de onderste helft is wit wat enorm opvalt bij de rest (gitzwart). Dit staat ook niet op het plaatje. Het bed zelf ligt heerlijk en is makkelijk zelf te monteren, dus hier zeker geen klagen. Ga ze zeker aanbevelen bij andere.

Gewoon goed

Idem

erg jammer

in totaal 3 keer in gepland voor bezorging, en zelfs de 3e afspraak kwam de bezorging te laat. erg jammer! ik heb gekozen voor een basic topper, en het bed is toch erg hard.

Zeer slecht

Heb 4 weken geleden een duur boxspring besteld........leverbaar in 4 weken .....nou!!! Ik zit nog te wachten ....heb niets maar dan ook niets gehoord over een evt levering dit zijn pure oplichters na de Pasen gaat er een aangifte gemaakt worden door het hele land bij de politie [ diefstal) ook is het programma kassa al ingelicht over deze leverancier en manier van werken ......er wordt niet gereageerd op mails en ze nemen ook telefoon niet op ........ga niet in zee met dit bedrijf want je ben je geld echt kwijt

Alles geleverd en goede kwaliteit

Na mijn bestelling kregen we meteen via email dat de levering iets langer was dan normaal bij hun de norm is. Wij hebben ons bed binnen de geschatte levertijd ontvangen. Ook de kwaliteit van het bed is erg goed. En netjes bezorgd.

Goede prijs slechte communicatie

Bezorgen in een dag deel op zaterdag tussen 8:00 uur en 22:00 uur Dit kan wel veel nauwkeuriger denk ik zo dus gebeld geen gehoor dus de communicatie kan beter

ZEER SLECHT BED NOG STEEDS NIET COMPLEET

Wat een slecht bedrijf , levering en service. Eerst maanden wachten op lervering van het tweepersoon boxspring Nina. Bij het ontvangen van de levering geen poten en hoofdbord. Afgelopen donderdag 6 april eindelijk geleverd vandaag de poten monteren missen er twee poten en de gaten om de poten te monteren in de linker boxspring. Wij krijgen er werkelijk een punthoofd van. Bereikbaarheid totaal niet zowel via chat als telefonisch en mail geen reactie. Hoeveel ellende veroorzaakt dit een bed kopen en na 3 maanden nog geen boxspring hebben staan. WAARDELOOS DIT ALLES!!!!

Gegeven woord…

Een gegeven woord is een gegeven woord Was alsnog tevreden over het product Moest wel eerst naar beddenleeuw rijden 180km Toch nog betrouwbaar…

Het bed is voor de prijs prima, het bedrijf en zijn klantenservice is waardeloos.

1 boxspringbed besteld bij dit bedrijf en het zou vervolgens geleverd worden. 1 dag van te voren een bevestigingsmail gekregen dat het de volgende dag geleverd kon worden tussen 8.00 en 22.00 uur. Erg ruim begrip overigens zodat je die dag ook niks anders meer kunt plannen. Op de leveringsdag rond 10.00 uur krijg je een mailtje dat er niet geleverd kan worden omdat ze een onderdeel niet zouden hebben waardoor het bed niet gemonteerd kan worden. Hoe dan? Het zal toch al geleverd worden! Vervolgens krijg je een mailtje dat alles afgehandeld is. Hierop naar de winkel terug gegaan want op de mail reageren ze niet en telefonisch zijn ze niet bereikbaar. O ja, "dat is een automatisch bericht" krijg je dan te horen en het ontbrekend onderdeel is nog niet beschikbaar. Vervolgens hoor je zo'n 2 maanden niks. Uiteindelijk weer naar het bedrijf gereden om verhaal te halen. Geen excuus ofzo maar ik kon opeens wel een nieuwe leveringsdatum afspreken op korte termijn. Vol verbazing werd het bed wel geleverd op de afgesproken datum. Het is mogelijk om er een bed o.i.d. te kopen maar je moet wel in de gelegenheid zijn om steeds weer naar het bedrijf te kunnen gaan over de stand van zaken. Ze gaan echt niet achter de klant aan en houden je nergens van op de hoogte en hebben gewoon standaard mailtjes die ze automatisch versturen.

weinig tot slechte service

goed bed slechte service

Slechte service en materiaal

Een bed besteld en daarna mijn voorkeurs dagen op moeten geven. Niks meer gehoord. De voorkeurs dagen gingen voorbij en nog hoorde ik niks. Met bellen hangen ze standaard na 2:30 minuten op. Omdat er geen medewerker beschikbaar is. Na veel speuren en tips vanuit de bank een 06 nummer gevonden. Hier de eigenaar aan de lijn gehad en na lang wachten is mijn bed geleverd. Bij installatie bleek het hoofdbord niet te passen op de boxen. De poten zitten geen gaten voor in de boxen en n het bed is enorm hard. Als je er iets te hard op ploft kraakt het hele bed. Contact is niet te krijgen met het bedrijf dus het probleem van het hoofdbord zelf maar opgelost.

Komt afspraken niet na en niet bereikbaar

Adverteren met levering binnen 10 dagen. Na 2 maanden zelf maar naar de vestiging toegetreden om mijn topper op te halen. 100x gebeld, gemaild en contact proberen via Facebook. Zijn gewoon niet te bereiken.

Dwarsweg 7

5301 KB Zaltbommel

Over Beddenleeuw B.V.

Iedereen moet de optie hebben om betaalbaar en comfortabel te kunnen slapen, dat is wat ons drijft. Met meer dan 10 jaar ervaring in het produceren van Boxsprings, leveren we nu direct aan de klant. Zonder tussenkomst van groothandelaren en winkels kunnen wij u daarom altijd de beste prijzen bieden. Omdat wij al onze boxsprings zelf maken, biedt dat een aantal voordelen voor u: – Snelle levering – Personalisatie mogelijkheden – De beste prijs - Oer Hollands product. Tot slot hebben we er voor gezorgd dat onze Boxsprings in een handomdraai in elkaar gezet kunnen worden. Bij Beddenleeuw geloven wij in lokale productie. We hebben ruim 10 jaar ervaring met het produceren van hoge kwaliteit producten voor een eerlijke prijs, gewoon hier, in Nederland.