Geen probleem met bestelling, correcte opvolging

De bestelde boxspring (5/3/23) werd kort na bestelling volgens afspraak geleverd. Het hoofdbord ontbrak maar wordt volgens beticht op 14/4/23 nageleverd (even afwachten dus). Over het product zelf ben ik zeer tevreden, heel goede kwaliteit en dit voor een tevens zeer competitieve prijs.

Jongens zijn goed alleen ik heb een reactie achter per mail achtergelaten ze hebben nog niet gereageerd nu meer dan week geleden

Slecht,slecht,slecht bedrijf

Na veel,veel,veel mailverkeer en bellen nul contact. Uiteindelijk na bijna 4 maanden ons bed gekregen. Zou 5 werkdagen zijn. Verschillende keren vrijgenomen en niemand gezien. Avond voor het bezorgd zou worden kregen we mail, helaas het lukt morgen niet. Nou daar zaten we dan, lege slaapkamer geen bed om op te slapen. En weer een vrije dag op moeten nemen.

Bezorging niiet betrouwbaae

Deze review is eigenlijk overbodig want je leest de verhalen al in veel eerdere reviews: ze plannen een bezorgdatum in, komen niet opdagen en staan vervolgens onaangekondigd voor de deur. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar, dus er valt ook niet te overleggen over deze strapatsen. Het bed ligt wel lekker. Vandaar een 3.

Goede prijs en kwaliteit maar lange levertijd

Prachtig solide bed met mooie topmatras en mooie prijs/kwaliteit verhouding. Helaas wel een lange levertijd en bedrijf moeilijk bereikbaar. Hopelijk werkt Beddenleeuw hieraan. Ook tijdens de levering wordt je op de hoogte gehouden waar de chauffeur is, wel zo handig. Netjes bezorgd, vriendelijke bezorger.

Bed werd netjes geleverd.

Jammer dat er tussendoor niet gemaakt werd over vertraging van de levering. Daardoor werd ik onzeker of ik niet opgelicht was. Maar nette leve ering en bed is super!

Totaal geen communicatie

Bij beddenleeuw konden we voor de bezorging 4 voorkeursdagen voor de aflevering invullen. Beddenleeuw had een dag van aflevering met ons geprikt met een tijdslot erbij van 08.00 uur tot 20.00 uur. Volgens mij kun je dan beter niet met een tijdslot gaan werken. Vervolgens werd ineens die dag gecanceld en zouden ze op een dag komen dat wij niet thuis zouden zijn tenzij ze na een bepaalde tijd konden komen leveren. We hebben gemaild, meerdere keren gebeld maar wordt niet opgenomen, gesprek gestart via de site waaraan ze aangaven dat er niet direct gereageerd kon worden nou ze doen het helemaal niet. Dus ons bed werd op de door hun besloten datum geleverd en gelukkig waren we thuis. Mijn advies als je een prettige bestelling wil plaatsen om het niet bij beddenleeuw te doen. Het erge is dat ik te laat de reviews had gelezen want daar kwam dezelfde klacht meerdere malen terug. Dus ze leren er ook nog eens niets van.

Zeer laattijdige levering en onbereikbare klantendienst

Slechte online shop ervaring ooit. Besteld in december (met belofte tot levering binnen 10 werkdag), uiteindelijk pas geleverd eind maart zonder enige vorm van communicatie. In al die maanden nooit iemand telefonisch kunnen bereiken en ook geen antwoord op e-mails. Hoofdbord van het bed past ook niet.

Levering zoals besteld

Geleverde bed is volgens beschrijving geleverd Goede prijs/kwaliteit verhouding Het zou prettig zijn wanneer bij levering, de pakbon even wordt doorgenomen, met de geleverde materialen. Nu werd er alleen maar om een handtekening gevraagd.

prima bed,

Achteraf prima

Alleen contact kan beter Telefonisch niet bereikbaar Info mail wordt niet beantwoord

Uiteindelijk kunnen annuleren

2 bezorgdagen thuis gewacht en niks is geleverd. Wel krijg je een mail met afronding van de bestelling. Verdere communicatie is er niet daar ze nergens op reageren. Met geluk en veelvuldig bellen krijg je telefonisch contact. Bestelling uiteindelijk kunnen annuleren maar raad het zeker niet aan om hier te bestellen tot dat zij de zaken weer op orde hebben.

Lang moeten wachten maar bed maakt alles goed!

Ik heb in december 2022 een bed besteld dat normaal midden januari zou moeten geleverd zijn, maar dit was niet zo, ook zonder enige mail of telefoontje. Als je de winkel probeerde te bellen namen ze niet op, via mail antwoorde ze niet. Tot begin mei heb ik dan opeen mail gekregen dat ze het bed kwamen leveren. Dit ook gewoon de dag ervoor laten weten, en dat je wel degelijk aanwezig moet zijn of ze leveren niet. Maar eens dat het bed er is maakt dit veel goed! Ligt zalig gewoon!!!

Fijne bedden

Fijne bedden. Topper schuift alleen erg weg, die ga ik met klittenband vastzetten. Levering was niet fijn. Kwam op de dag die ik niet had aangegeven, niet bereikbaar. Werd geleverd door een Engels sprekende jongen en moest ik daardoor zelf helpen sjouwen. Dat kan echt beter. Maar de bedden staan en slapen heerlijk.

Te slecht voor woorden

Niets ontvangen en contact onmogelijk

Zenuwslopende ervaring

De wachttijden kloppen niet met de omschrijving op hun site. levering was drie keer ingepland en drie keer verzet, tot grote frustratie. twee keer verlof moeten opnemen en de uren ben ik helaas kwijt. Hier heb ik compensatie voor gevraagd via de mail echter er is niet meer op gereageerd. er is geen telefonisch contact mogelijk wat mij een grote onzekerheid heeft gebracht. Het bed is uiteindelijk drie en een halve maand later gearriveerd en het product is goed.

Prima !

Goed ! Alles volgens wens , tuurlijk gingen er dingen verkeerd , maar werden gelijk opgelost en naar volle tevredenheid afgehandeld .

Heb nog geen eens een bed binnen

Slechte ervaring. Heb bed besteld krijg niks binnen de mail wordt niet beantwoord en telefoon niet opgenomen.

slechte sevice

Niet zo goed, niet tevreden over de matras en en er zit geen slaap garantie op.ben nu genoodzaakt een nieuwe te kopen werd mij verteld bij beddenleeuw.

Bed prima , contact onmogelijk

Zoals zoveel andere na de bestelling voorkeursdagen opgegeven en na het verstrijken van alle data geen bericht. 2 maanden erna leveringsbericht en nog hoopvol dat in de mail stond morgen krijg u een bezorgblok. Het bezorgblok was bleek nog tussen 8.00 en 22:00. ( bezorgen ze misschien ook tussen 22:00 en 8:00) chauffeur was er om 16:00. Hij was alleen! In de sneeuw, sprak geen Nederlands of Engels maar samen t bed getild. Lieve bezorger dat wel ! Bed lig prima voor mij. Achterwand past niet helemaal maar staat klem tegen een muur dus ach….. ik lig weer in een bed!

Wij hebben ons bed nog steeds niet gekregen na 3 maanden

We krijgen geen contact met jullie via zowel mail als telefoon. We zijn fysiek op kantoor geweest, daar is een nieuwe afspraak gemaakt. Vervolgens krijgen we last minute een bericht dat de afspraak niet door kon gaan. Nu hebben we nog steeds geen contact en geen bed!!!!

Mooi bed tegen goede prijs

Na het bestellen twijfels of dat het geleverd zou worden, maar optijd kwamen ze leveren. Helaas verkeerde kleur, maar dezelfde dag nog contact gehad over een nieuwe leverdatum. Dit netjes nagekomen. Erg blij met het bed

Geen complete levering

Ik heb een boxspring besteld en zou gratis dekbed en kussen krijgen. Deze zaten niet bij mijn bestelling. Achteraf gebeld en mail gestuurd, tot op heden geen reactie ontvangen.

Zeer slecht!

Product is prima geleverd, maar herhaaldelijk contact geprobeerd te leggen via chat, mail, telefoon. En heb nergens antwoord op gekregen, begrijp daar helemaal niets van.

Super tevreden

Alle lof voor de beddenleeuw. Online besteld nog telefonisch contact gehad over de levering werdt prima geholpen en zeer vriendelijk. De bezorging was ook prima vriendelijk personeel. Bedden zijn ook super hebben er prima in geslapen. We zijn er super blij mee. Bedankt Mvg nicole hoes

Dwarsweg 7

5301 KB Zaltbommel

Over Beddenleeuw B.V.

Iedereen moet de optie hebben om betaalbaar en comfortabel te kunnen slapen, dat is wat ons drijft. Met meer dan 10 jaar ervaring in het produceren van Boxsprings, leveren we nu direct aan de klant. Zonder tussenkomst van groothandelaren en winkels kunnen wij u daarom altijd de beste prijzen bieden. Omdat wij al onze boxsprings zelf maken, biedt dat een aantal voordelen voor u: – Snelle levering – Personalisatie mogelijkheden – De beste prijs - Oer Hollands product. Tot slot hebben we er voor gezorgd dat onze Boxsprings in een handomdraai in elkaar gezet kunnen worden. Bij Beddenleeuw geloven wij in lokale productie. We hebben ruim 10 jaar ervaring met het produceren van hoge kwaliteit producten voor een eerlijke prijs, gewoon hier, in Nederland.