Communicatie naar de klant ondermaats en levering onvolledig

Ik verwijs graag door naar de verschillende e-mails die ik (dochter) heb gestuurd en de review die ik heb geschreven op Google. Vind het schandalig dat jullie deze enquête durven uitsturen, nadat we al 3 weken contact met jullie proberen opnemen omwille van een onvolledige levering. Kort samengevat: - levering vond plaats op andere dag dan afgesproken - ontbrekende artikels bij levering (en nog steeds niet ontvangen): 6 poten, elektrisch systeem van boxspring, matrasbeschermer. - er was ook geen installatie gids bij, wat je wel verwacht als je als klant kan kiezen voor een eigen installatie. Dus kort samengevat hebben we betaald voor delen van een bed, maar niet voor een volwaardige boxspring.

Boxspring ok. Klantservice nul

Wel 1 maand en half gewacht voor mijn bed : dat geeft niet. Maar 3 mails opgestuurd zonder reactie. Levering te vlug gebeurd en niet direct gezien dat de topper niet de onze besteld was. Ik heb één gekregen van 160cm van 4cm dik terwijl ik één van 140 CM en 8cm dikte besteld had. Geen reactie na 2 mails van klacht.... Dus niet tevreden van de service.

Allerslechtste service ooit

Bed meerdere malen incompleet geleverd, bedrijf onbereikbaar (nemen nooit telefoon op en beantwoorden nauwelijks mail). Bed is uiteindelijk prima, maar heel vervelende ervaring. Kostte heel veel tijd en negatieve energie. Levering door monteurs die alleen bulgaars spreken, dus communicatie bijna niet mogelijk. Echt dramatische service.

Lang wachten

Na ongeveer 8 weken gewacht te hebben hebben ze toch de bedden geleverd alleen niet de gratis aangegeven dekbedden en kussen beetje jammer .

Communicatie…wat is dat??

Via de website een bed besteld en hier zou volgens hun zeggen 10 dagen levertijd op zitten. Na 10 dagen geen enkel bericht en ook op geen enkele manier bereikbaar. Telefonisch niet bereikbaar, op mail wordt niet geantwoord en ook via de website. Bedrijf is gewoonweg niet bereikbaar. Na 2 maanden begin je toch te denken dat het een oplichtersbedrijf is en ook gedacht aan aangifte tot ik een mail kreeg dat de dag erna het bed geleverd zou worden tussen 8:00 en 22:00!! Maargoed, toch maar hele dag gewacht. Einde van de dag bericht dat aflevering niet doorging en opnieuw werd ingepland. Dit was dan de zaterdag erna met wederom een slottijd van 8:00 tot 22:00 uur en dus weer een hele dag zitten wachten. Weer hele dag niks en ‘s avonds zwaar sacherijnig en in alle staten TOT om 21:30 de deurbel ging en er een bed werd uitgeladen. Vol ongeloof deed ik de deur open. Aflevering ging verder uiterst netjes en ook het bed is van goede kwaliteit voor de prijs. Het is geen Auping, maar is dan ook bij lange na geen Auping prijs. Dus voor communicatie krijgt dit bedrijf een 1, de aflevering krijgt een 2 ivm de lange levertijd. Voor de prijs/kwaliteitverhouding een 4.

Slecht contact

Na bestelling wat vrij vlot ging na een tijdje 1 ste levering gehad waarop ze verkeerde bed kwa maat hadden geleverd . Alles terug en 2 weken later opnieuw het bestelde product binnen alleen was de topper verkeerde maat. Na 3 weken en 4 x achter elkaar bellen eindelijk iemand aan de lijn, niet erg vriendelijk maar als goed is word morgen goede geleverd . Kreeg verkeerde poten voor het bed mee die niet op de website stonden ook erg lastig om zwarte te krijgen in plaats van de zilveren die aangeboden werden. Kortom , ik zal hier niet meer bestellen. Kwaliteit bed boxspring nina, is mechanisme niet denderend ,

Slechte bereikbaarheid communicatie niet optimaal

Telefonisch niet bereikbaar Lang moeten achten / geen antwoordt op mail. Bezorgtijd tussen 8.00-22.00 wel erg ruim. Op datum bezorgen werd ik om 17.00 u gebeld dat de bezorging Niet doorgaat vanwege gebrek aan chauffeurs !!! Wel erg laat om dit door te geven Het kostte mij wel een vrije dag .

Bezorging en communicatie is zeer slecht

Bed is prima. Alleen nog steeds niet compleet. Bij bezorging kunnen ze geen tijdvak geven. Dus hele dag thuis blijven. Eind van de dag van levering een mailtje krijgen dat het niet daar gaat en dat ze morgen leveren ( tussen 8 en 22) dus weer een dag vrij nemen. Bij leveren blijkt bestelling niet compleet. Paar dagen later een nieuwe afspraak coor het leveren van de rest. Dus weer een dag vrij. Op dag van levering staan ze voor de deur maar zonder mijn bestelling! Inmiddels weer een week verder en nog steeds niks gehoord. Ik zou hier niks meer bestellen.

Goed maar super lang wachten

De boxspring is van goede kwaliteit en wordt met zorg geleverd. Maar ik heb er super lang moeten op wachten 2maanden en ze beloven in 10 werkdagen . Na vele mailtjes en telefoontjes amper antwoord. Daarmee de lage score

Bestelling voldoet niet aan verwachting en krijg geen antwoord op mijn mails

Meerdere malen gemaild met verzoek om contact aangezien ik hun telefonisch niet kon bereiken. Krijg geen antwoord. Mijn bestelling voldoet niet aan de verwachting.

Niet best

Op 4 januari een bed besteld,die uiteindelijk pas 2 maanden later werd geleverd. In de tussentijd 8 mails 2 aangetekende brieven verstuurd en tig keer gebeld en nergens een reactie op gekregen. Uiteindelijk werd het bed incompleet geleverd. Wederom geen contact te krijgen met het bedrijf,tot ergernis aan toe ruim 1,5 uur moeten rijden om het bedrijf op te zoeken en verhaal te halen,de vrouw die hielp was vriendelijk,ondanks dat er zeker 5 andere klanten met dezelfde klachten stonden. Er werd beloofd dat het op vrijdag nageleverd zou worden,een uur van te voren zou ik gebeld worden,wederom voor thuis gebleven en helaas niet gebeld en geen nalevering! Diezelfde dag kreeg ik wel een mail dat de nalevering op zondag zou zijn tussen 8 en 22 uur werkelijk schandalige gang van zaken. De spullen zijn nageleverd maar nog mis ik een onderdeel,het bedrijf is wederom niet te bereiken. Hoewel het bed prachtig is zou ik nooit maar dan ook nooit meer kiezen voor dit bedrijf! Geen compensatie geen excuus niks gekregen van dit bedrijf

Bed kwam niet aan, totaal geen contact

Bed kwam niet aan op de afgesproken afleverdatum (heeft me een werkdag gekost) en vervolgens totaal geen contact. Later een nieuwe afleverdatum afgesproken. Toen zijn ze ook niet op komen dagen. Toen hebben ze me 2 weken genegeerd toen ik vroeg waar mijn bed of geld is. Uiteindelijk ben ik op een willekeurig moment opgebeld en kreeg ik mijn geld terug. Echt net niet complete oplichters dus.

heel lang moeten wachten

Heel lang moeten wachten geen contact kunnen krijgen toen ik ongerust was of mijn bestelling wel geleverd zou worden. Uiteindelijk na lang wachten is de bestelling geleverd Toen de bestelling geleverd werd, bleek de molton niet te passen een verkeerde maat bellen heeft geen zin want ik krijg jullie niet te pakken. Ik heb er en mail over gestuurd helaas nooit iets over gehoord. Slechte bereikbaarheid en nu zit ik met een molton die niet past

Alles goed gegaan

Na het lezen van de revieuws werd ik erg nerveus maar gelukkig is bij onze bestelling alles goed gegaan! Netjes bezorgd op afgesproken dag, geen beschadigingen… Nadeel; klachten service niet bereikbaar!

Goed product en service, maar onbereikbare organisatie

Ik lees veel reacties van boze mensen, maar bij mij was het allemaal goed gegaan. Een heel fijn bed en was snel in elkaar gezet. Ook in m'n eentje. Bed met de topper is wel iets harder dan ik gedacht had. Een paar werkdagen na mijn bestelling, kreeg ik een telefoontje dat er wat onderdelen nog ontbraken en of het bezorgmoment wat later kon. Dit was geen probleem en juist fijn dat ze belde. Een nieuw bezorgmoment was uitgekozen. Uiteindelijk stonden ze toch nog met het bed op de stoep op de oude datum, zonder aankondiging. Gelukkig was ik thuis, maar ik was er niet op ingesteld. Eenmaal alles binnen (de bezorger hielp alles een verdieping omhoog te tillen), ging ik aan de slag met het in elkaar zetten. Echter miste wel de handleiding. Daardoor heb ik zelf maar op gevoel het bed in elkaar gezet en dat is gelukt. De klantenservice is zowel telefonisch als via de chat niet bereikbaar. Ik heb ongeveer 10 keer gebeld met vragen over de levering, maar 0 keer iemand aan de telefoon gekregen. Ook toen ik een handleiding wilde, kreeg ik dit niet voor elkaar. Dat is wel frustrerend. Ik denk dat de gehele service heel goed is. Het product is ook erg goed. Maar hun communicatie en klantenservice moet wel echt verbeteren.

ze waren me vergeten

ik had 27 oktober besteld, begin maart had m pas m’n bed

Jammer

Na dat het bed geleverd was kwam ik er achter dat er een verkeerde topper bij zat(2,2 meter ipv. 2 meter. En het bed is geleverd met een verkeerde achterwand. 2x een mail gestuurd, geen reactie. Aan de telefoon is het al helemaal niet te doen. Je staat uren in de wacht

Vriendelijk snel en een top klantenservice

Ik heb hier een bed besteld deze werd snel geleverd en de kwaliteit is top, ook was er een aanbieding voor een gratis topper. Ik had deze niet aangevinkt maar na een telefoontje werd deze toch nog gratis geleverd wat heel fijn is. Vriendelijke bezorger en vriendelijke klanten service!

Goed materiaal, slechte service!

Er was een extreem slechte communicatie over het product, levering en ontzettend moeilijk te bereiken. Over het bed zelf zijn we wel tevreden.

Heerlijk bed met super service

De ontvangst in de showroom was vriendelijk en spontaan. We kregen een rondleiding en op basis van onze wensen en eisen een deskundig advies. Het bestelproces werd direct afgehandeld en voor ons in logische en overzichtelijke stappen uitgevoerd. De levering werd punctueel uitgevoerd door vriendelijke en behulpzame medewerkers van het transportbedrijf. Na montage bleek dat er een cosmetisch foutje zat in één van de matrassen. Na melding hiervan werd dit direct en voortvarend opgelost. Kortom een heerlijk bed met super service.

Goed bed. Levering Okee. Bereikbaarheid slecht

Prima bed voor mooie prijs. Bij vragen helaas telefonisch niet te bereiken.

Dacht dat ik opgelicht was

Heb maanden gewacht op m'n bestelling, kon met geen mogelijkheid contact krijgen met het bedrijf. Ik dacht op een gegeven moment dacht ik echt dat ik opgelicht was. Na een hele tijd wachten kwam die toch..

De levering duurt erg lang

Jammer dat de levering zo lang duurt

Avoid at all cost.

I order a bed in February and it was not delivered. I sent emails, tried to call. All with no answer and no reply.

Dwarsweg 7

5301 KB Zaltbommel

Over Beddenleeuw B.V.

Iedereen moet de optie hebben om betaalbaar en comfortabel te kunnen slapen, dat is wat ons drijft. Met meer dan 10 jaar ervaring in het produceren van Boxsprings, leveren we nu direct aan de klant. Zonder tussenkomst van groothandelaren en winkels kunnen wij u daarom altijd de beste prijzen bieden. Omdat wij al onze boxsprings zelf maken, biedt dat een aantal voordelen voor u: – Snelle levering – Personalisatie mogelijkheden – De beste prijs - Oer Hollands product. Tot slot hebben we er voor gezorgd dat onze Boxsprings in een handomdraai in elkaar gezet kunnen worden. Bij Beddenleeuw geloven wij in lokale productie. We hebben ruim 10 jaar ervaring met het produceren van hoge kwaliteit producten voor een eerlijke prijs, gewoon hier, in Nederland.