Bed ligt prima maar ik heb al heel wat mailtjes gestuurd omdat ons hoofdbord nog na geleverd zou worden en niet is gebeurt. Hierbij hadden wij ook natte plekken in de matrassen waar ik ook foto’s van heb gestuurd. Ik wou hier een oplossing voor, en heb gezegt dat we of het 3de termijn niet betalen of 2 nieuwe matrassen. Ik hebb hier nog steeds geen reactie op. We zijn nu bijna 3 weken verder, en ook nog steeds geen hoofdbord. Dit maakt mij een beetje pissig. Met vriendelijke groet.

Na lang wachten toch het bed

Na lang wachten langs gaan bij het bedrijf. Afspraak daar gemaakt. Kwam het bed. Helaas niet compleet en waren de 2 monteurs die geen Engels of Nederlandse kon erg onhandig en sloopte de motor van het bed. Via de mobiel van de monteur contact gezocht met de eigenaar deze heeft het uit eindelijk opgelost. Het bed slaapt fantastisch

Prima bed, nalevering kan beter

Ik ben heel tevreden over mijn bed Isabella. Ik slaap als een roosje! Geleverd 2 weken na bestelling, maar hoofdbord ontbrak. Bezorger wist niet wanneer dat nageleverd zou worden. Ik kreeg helaas geen reactie op mijn mailtjes en Beddenleeuw is telefonisch niet bereikbaar. Ik ben naar de showroom in Zaltbommel gegaan en toen is de nalevering meteen geregeld. Hoofdbord op afgesproken datum ontvangen.

Waardeloos

Slechtste ervaring ooit met een online winkel. Of dat met opstartproblemen te maken had of met wat anders kan ik niet oordelen. Speciaal een boxspring gekocht voor logees uit het buitenland die met kerst 2022 kwamen. Vlak voor kerst krijg je een tijdslot van levering: tussen 08.00 - 22.00 uur met een eventuele uitloop van 1 uur(noem ik geen tijdslot) tot half twaalf in de avond gewacht maar niets gezien. Bellen lukt ook niet....er wordt gewoon niet opgenomen. Gasten zijn gekomen en weer teruggevlogen naar hun huis maar geen bed te bekennen. Na Tientallen emails en telefoontjes (zonder reactie) een halve dag vrijgenomen en naar Beddenleeuw gereden en toezegging gehad dat het na 3 weken ongeveer geleverd zou worden (geen excuses, dat kon er niet van af). Voor de nieuwe datum, medio jan 2023, weer een noreplay email voor tijdstip van levering. . . jawel, weer van 08.00 - 22.00 uur . . . weer hele dag vrij moeten nemen en weer zijn ze niet komen opdagen...geen bericht niets. De volgende dag (een zaterdag) komen wij van boodschappen doen zeggen de buren 'er worden dingen in de voortuin gezet'. We zouden net gaan uiteten. Meerdere keren contact gezocht per email en telefoon...geen respons. Na 2,5 maanden ontvang ik een email dat mijn bed over 3 dagen geleverd gaat worden met de bekende tijdslot. Emailen en bellen helpt niet...geregeld om van thuis te werken (gaat lastig met patiënten) en zonder aan te bellen wordt in de middag weer een complete bed in de voortuin gezet )eerst uitladen dan aanbellen). Meegedeeld dat alles weer retour kon. Factuur was in dec 2022 al betaald en door hun mismanagement zou ik de bestelling kunnen houden maar dat zou niet ethisch zijn. Men wou de bed niet weer meenemen, in het geval van meenemen zouden wij een extra factuur van 75 euro kunnen krijgen. Ben geen voorstander van het schrijven van negatieve reviews maar voor Beddenleeuw heb ik een uitzondering gemaakt. Nooit/never een excuus per mail of telefoon.

De bedden zijn super jammer genoeg zijn de hoofdbord nog niet geleverd

Goed bed maar lange levertijd

Boxspring Isabella is een goed en compleet bed voor deze prijs. De levertijd duurde 60 dagen ipv 10. Ze zijn niet bereikbaar telefonisch en per mail niet. Dat was wel frustrerend, maar vandaar kunnen ze waarschijnlijk deze lage prijzen hanteren, door daarop te bezuinigen, uiteindelijk zijn we heel blij met de boxspring. Maar je moet even geduld en vertrouwen hebben ;)

Doen wat ze beloven

Bedden besteld met de disclaimer dat de levertijd wegens enorme vraag wat langer kon zijn. Na vier weken keurige bezorgafspraak. Bezorgers waren op tijd en hebben alles netjes afgeleverd. Prima bedden en service. Waar voor je geld.

Geen contact mee te krijgen, geen levering.

Na 5 potentiële leverdatum opgegeven te hebben kregen we een dag door. Tijdvak volgde later. Tijdvak van 8:00 tot 22:00 ! Na 14 uur wachten niet gebeld, geen levering. Telefonisch contact niet mogelijk. Later twee keer bericht gestuurd om de order te annuleren en gevraagd om bevestiging hiervan. Niet ontvangen. Bijna een maand later werden we gebeld om een nieuwe afspraak te maken. Kortom, zeer slecht georganiseerd. Hier zullen wij nooit meer bestellen.

Uitstekende service

Ik heb het bed op 22-03 besteld. Na het lezen van de recensies was ik voorbereid op een teleurstelling, maar een week later werd het bed op de afgesproken bezorg datum geleverd. De bezorger was heel vriendelijk en bood zelfs nog aan om het bed naar boven te brengen (terwijl ik geen montagekosten heb betaald). Voordat de bezorger er van door ging samen nog bekeken of alle onderdelen erbij zaten. Alles was dik in orde. Goede service!

Mega slechte klantenservice

Jammer dat je niet minder dan een halve ster kan geven, want dit bedrijf verdiend dit nog niet eens..... Bed besteld, niet compleet. Meerdere malen gemaild. Geen reactie. Meerdere malen op de chat op de website gezeten. Ook geen reactie. Alom, fantastisch bedrijf. Als ze mij nu gewoon even toesturen wat er nog ontbreekt, kan ik mijn bed in elkaar zetten en kan ik erop gaan slapen. Dank je wel alvast!! mvg, Douwe Grootendorst

Mooi en goed bed

Het bestellen en de levering gingen vlot. Alleen zaten er verkeerde poten bij. Nu ruim 6 weken verder ben ik nog steeds niet terug gebeld of gemailt en heb ik nog steeds niet de goede poten voor het bed ontvangen. Dus dat vind ik echt een slechte service.

Zeer slecht communicatie maar prachtig bed

Bij bestellen krijg je direct een mail.met mogelijk bezorgdatums. Geeft goed gevoel maar helaas niks gehoord over alle datums. Toch maar eens bellen... geen contact, vele tijdstippen en verschillende dagen. Bij bellen krijg je dierct een bandje vanwege drukte kan er niet worden opgenomen. Dan maar mail en contactformulier invullen.... 0 reactie... Na een iets wat boze aangetekende brief a helaas 10 euro werd ik gebeld met excuus en een datum van levering. Tijdstip van leveren van beetje bizar tussen 8:00 en 22:00. Maar heb een prachtig comfortable bed helemaal naar wens!!! Dus blij met eindresultaat maar de weg ernaar toe had zo veel makkelijker gekund met beter communiceren. En beetje nedeerlands kunnen spreken voor de chauffeurs zou wel fijn zijn.

Waardeloos!

Nooit mijn bed gekregen, niet bereikbaar en nu nog steeds aan het wachten op mijn geld.

Hele slechte service en komen afspraken niet na!

Gemaakte afspraken via e-mail en telefoon worden niet nagekomen en het is vrijwel onmogelijk om contact met jullie te leggen.

Vreselijk

2 jan bed besteld en niks meer gehoord geen reactie op mail telefoon en wordt nooit opgenomen.. dus ik dacht dat ik was opgelicht en me geld kwijt was. 2 maanden gingen voorbij toen is me zusje (die daar dichterbij woont) naar de showroom gereden en bezorgdatum geregeld, toen pas kreeg ik een bericht met bezorgdatum en tijdslot over de hele dag dus 7 maart kwamen ze het bed leveren. Heerlijk bed maar vreselijke service dit is een nooit meer voor mij.

Degelijk bed voor correcte prijs

Boxspring juist geleverd in belgie. Stevig matras en goede kwaliteit

2 Boxspring besteld binnen 1 week geleverd . Vriendelijke chauffeur. Mooie bed. Gratis dekbedovertrek. 1 waren ze vergeten binnen 2 week netjes geleverd . Ik ga zeker nog een boxspring bestellen . Bedankt voor de service

Geen klantenservice.

Ik heb mijn bestelling geplaatst op 7 december 2022 en het bed ontvangen op 3 maart 2023. Tijdens het wachten heb ik meerdere keren gevraagd naar de bezorgdatum, e-mails en chats bleven onbeantwoord en de telefoon nam niet op. Maar ik moet zeggen dat de kwaliteit van het bed goed was en dat we er allemaal erg blij mee waren. Ik zal hier waarschijnlijk weer een bed kopen, maar ik zal genoeg tijd moeten nemen om te wachten.

Tav de bedden weinig op aan te merken

Zeer slechte communicatie Per mail of telefonisch niet bereikbaar. Binnen 10 dagen bezorging wordt mee geadverteerd echter was het bij ons op 1 bed 3 maanden. Matras korter dan de topper hoort gelijk te zijn.

Hoofdbord ontbreekt

We hebben heel lang moeten wachten vooraleer we een afspraak kregen. Na een paar mails (bellen is zinloos, want je geraakt niet binnen), toch een afspraak gekregen. Bed werd geleverd op afgesproken datum, maar.... geen hoofdbord. Geen reactie op mails. Deal afgehandeld volgens Beddenleeuw. Centen binnen, trek uw plan.

Zeer tevreden van bed en levering maar over de service nadat je betaalde niet te spreken. Reageerden

Als je klanten in de steek laat en maanden na aankoop geen respons geeft dan is dit geen veilig gevoel....

Schandalig bedrijf!

Heb een topper besteld en betaald met iDeal. Het product is nooit geleverd. Men is telefonisch niet bereikbaar en men reageert niet op meerdere mails naar verschillende e-mail adressen. Het is dat het me al veel te veel tijd en moeite heeft gekost om te proberen om iemand te pakken te krijgen maar anders nam ik nog de moeite om aangifte te doen van diefstal. Want dat is het als je wel je bedrag betaalt en geen product geleverd krijgt. Ik ben regelrecht bestolen! Wat een schandalig slecht bedrijf!!!!!!!!

Prima boxspring waar je wel op moet wachten

Het wordt vooraf duidelijk aangegeven maar het wachten zonder enige update duurt lang. Als het er eenmaal is, is het heerlijk slapen!

Bed veel te laat geleverd en geen contact met bedrijf te krijgen. Tel en mail wordt niet beantwoord. Bed is uiteindelijk gekomen, maar wij dachten dat we ons geld kwijt zouden zijn. We hoorden helemaal niets en de klantenservice neemt nooit op. Uiteindelijk is er wel geleverd, maar veel later. Het bed is gelukkig wel fijn. Waardeloze service, onbetrouwbaar. Ik zou er nooit meer aan beginnen.

Mooie bedden aan een heel voordelige prijs

Boxspring besteld, zelf samengesteld en alles is thuis netjes op de afgesproken datum afgeleverd ! Mooie kwaliteit, ligt goed kortom ik ben super blij met mijn nieuwe bed !

Dwarsweg 7

5301 KB Zaltbommel

Over Beddenleeuw B.V.

Iedereen moet de optie hebben om betaalbaar en comfortabel te kunnen slapen, dat is wat ons drijft. Met meer dan 10 jaar ervaring in het produceren van Boxsprings, leveren we nu direct aan de klant. Zonder tussenkomst van groothandelaren en winkels kunnen wij u daarom altijd de beste prijzen bieden. Omdat wij al onze boxsprings zelf maken, biedt dat een aantal voordelen voor u: – Snelle levering – Personalisatie mogelijkheden – De beste prijs - Oer Hollands product. Tot slot hebben we er voor gezorgd dat onze Boxsprings in een handomdraai in elkaar gezet kunnen worden. Bij Beddenleeuw geloven wij in lokale productie. We hebben ruim 10 jaar ervaring met het produceren van hoge kwaliteit producten voor een eerlijke prijs, gewoon hier, in Nederland.