Bedden zijn prima, klantenservice niet

Eind januari 2 bedden besteld, deze zouden 1 februari geleverd worden. Top! Lekker snel heel fijn. Woensdag 1 februari is 1 bed compleet geleverd, het andere bed was niet compleet. Volgende dag ben ik gebeld om een afspraak te maken voor de nalevering, maar helaas is op de afgesproken datum niemand komen opdagen. Gebeld, gemaild maar geen gehoor en tot op heden ook het missende onderdeel niet ontvangen. Zo jammer want de bedden zijn echt prima en zien er heel leuk en netjes uit!

Slechte service

We hadden een probleem met een bed van Beddenleeuw, de stukken pasten niet bij elkaar. Meerdere keren gebeld en gemaild, maar we kregen geen reactie. Uiteindelijk hebben we dit bij de Geschillencommissie aangekaart en het was alleen via deze manier dat ze op onze verzoeken hebben gereageerd en het probleem hebben opgelost. Het is niet normaal dat zo een procedure nodig is om een reactie van de klantenservice te krijgen. We zijn hier erg veel tijd aan kwijt. Ik zou niemand Beddenleeuw aanraden.

Teleurstellend

Geen contact met de firma te krijgen. Geen antwoord op (diverse) mails, messenger of telefoon (antwoordapparaat). Bed is uiteindelijk wel gekomen, na 3 dagen van 08.00 tot 22.00 gewacht te hebben. En dan onverwachts komen leveren. (Wel vriendelijke bezorger die kan er ook niets aan doen). Heel fijn dat het bed er is, maar de topper is nog steeds niet gearriveerd.... Zo kun je deze wel gratis aanbieden. Toen het bed kwam lag de wagen vol met bedden, maar 0 toppers. Terwijl je die volgens mij bij iedere combi gratis kreeg. Dus echt mijn slechtste online aankoop ervaring en ik raad het niemand aan. Ik wilde geen recensie plaatsen, maar aangezien jullie mij bestoken met de vraag dit wel te doen. Bij deze. 0 punten. Maar die optie had ik niet.

Te lang wachten en bijna niet te bereiken!

Ik had op 31-12-2022 een bed besteld. Beddenleeuw geeft aan dat er een gemiddelde levertijd van 10 dagen is, wat kan uitlopen tot 20 dagen. Bij mij heeft het 30 dagen geduurd!! En elke keer als ik belde werd er niet opgenomen, ongelofelijk slecht! Slecht bereikbaar betekent niet, niet bereikbaar! Afijn, na 25 dagen krijg ik toch een keer het bericht dat mij bed op 31-01 wordt geleverd. Krijg ik op 01-02 een mailtje waarin staat ''het bed kan door omstandigheden niet op de gezegde datum worden geleverd, deze wordt verplaatst naar 03-02. Toen ik in een mail aangaf dat ik nogal boos was i.v.m. de lange wachttijd en gebrek aan contact kreeg ik een onbeschofte reactie terug: ''Ja, wij kunnen er ook niks aan doen. Uw bed komt op 03-02 u wacht maar af'' Ik voelde mij zo respectloos behandeld!!! En op 03-02 werd mijn bed WEDEROM NIET geleverd! Ik ben toen naar hun hoofdkantoor gereden en ben verhaal gaan halen bij een van de medewerkers, zij gaf aan dat er te weinig chauffeurs zijn en dat mijn bed de komende week definitief werd geleverd. Dit is toen ook gebeurd en het bed zelf is prima, niks over te klagen. Maar wil je hier een bed bestellen??? Denk dan vooral 2x na

Levering niet zoals afgesproken

Heel jammer dat de levertijden niet waren nagekomen, vrijdag 3febr. zou het bed geleverd worden is niet gebeurd, pas zondag is het bed geleverd. In de tussentijd heb ik geen telefoontje gekregen dat het bed later wordt geleverd, en aangezien je van het bedrijf de hele dag thuis moest blijven, vond ik dit heel jammer, bedrijf is in de weekend niet bereikbaar. Het is dat de boxspring heel fijn en mooi is dat ik een ruim voldoende heb gegeven.

3 boxsprings besteld,gewoon meer werken aan levering en contact!

Heb 3 boxsprings besteld, Bestelling werd op de afgesproken datum niet geleverd,3 dagen later werd er zonder verwittiging toch geleverd…uiteindelijk toch blij met mijn aankoop.

Slechte service

Slechte service klantenservice is bijna tot niet te bereiken. Levertijd is veel langer dan word gezegd. Maar het ergste is dat je niet word geïnformeerd hoe het zit met je levering van je bed tot de laatste dag. Dan word het nog eens uitgesteld dat je wel verwittigd word. Maar het word ook nog eens uitgesteld dat niet verwittigd word. Vervolgens komt er iemand leveren die geen enkel woord Nederlands kan. Iets dat niet geleverd was is wel netjes achteraf geleverd

Een grote ellende

Eigenlijk een lang verhaal maar in het kort, niet te bereiken, slechte communicatie, komen geen afspraken na en luisteren niet naar wensen van klant. Echt een grote ellende. Ik zou hier nooit meer iets bestellen.

Nooit meer

Er is geen contact te krijgen, als je betaald hebt, geeft t stres dat je je geld kwijt bent. Tijdslot van volledige dag en komen niet opdagen. Bij 3e tijdslot kwamen ze wel. Zijn de bedden super. Maar ik bestel NOOIT meer bij hun. De levering duurd veel langer dan gezegd word.

erg lange levertijd. Werd niet bezorgt op de afgesproken dag maar en dag later

geen reactie op diverse mails

zeer zeer slecht

zeer zeer slecht. meerdere data gekregen voor levering. 2 dagen vrij genomen. Nooit iemand gezien. Nooit geen product gehad. Na twee maanden alles maar gecanceled. Nooit meer zal ik bij jullie bestellen en nooit zal ik mensen naar jullie doorverwijzen. zo slecht allemaal.

Prima bed

Prima bed en correcte levering Bereikbaarheid is slecht

Helaas geen contact tussen Beddenleeuw en transport

Hier een bed besteld en aantal datums voor levering doorgegeven. Echter niets weer over gehoord dus maar gebeld. Nu 25 telefoontjes contact. Uw bed wordt 2 febr geleverd, mail ontvangen dat ze van 8:00-22:00 uur komen leveren, dus thuis gebleven, echter om 19:36 uur bericht ontvangen. Helaas lukt het vandaag niet we komen morgen. Volgende dag gewoon gaan werken, en einde dag helaas nog geen bed. Volgende dag met auto en aanhanger vanuit Twente 2 uur heen gereden om het bed op te halen . Helaas niet mogelijk, verder heel de showroom vol met klachtende klanten. Verder order geannuleerd en ‘s middags thuis klaar om te gaan sporten gaat de bel tegen 16:15 uur van het transportbedrijf om het bed af te leveren. Jammer dat er geen communicatie tussen Beddenleeuw en transportbedrijf. Verder ligt het bed wel heel goed .

Slechte service

De klanten service is heel slecht bereikbaar. De communicatie naar de klant mag zorgvuldiger zijn, zodat de bezorging geen problemen gaat opleveren. Klanten wachten liever langer op hun bestelling dan dat ze er 3 dagen voor vrij moeten nemen,omdat het steeds verzet word. Een stukje goede service zorgt dat klanten terug komen. Voor mij geen beddenleeuw meer. Bezorger was vriendelijk

Ik was voorbereid, maar toch drama…

Ik heb voor het bestellen bepaalde reviews gelezen waardoor het me verstandig leek met Klarna te betalen. Beste keus was niet hier bestellen maar goed, dat deed ik toch. Besteld op 31-12-22, toen was de levertijd volgens de website 20 ipv 10 werkdagen. Goed, het duurde iets langer; 5 weken. Daar heb ik 23x voor gebeld. 2x kwam ik erdoor door volharding. Bellen; bandje; verbinding verbroken. Als je het lang genoeg vol houdt kom je er uiteindelijk door. Hoewel de datum verplaatst werd 2 dagen voor levering naar een aantal dagen later kwam het bed die dag wel. De 2 niet-Nederlands sprekende mannen deden hun best. Maar goed, lastig met een taalbarriere. Na het neerzetten van het bed (€90 montagekosten betaald!) lieten ze alle rommel (papier en plastic) achter en vertrokken. Ik moest snel nog even ergens krabbelen. Ik voel mij snel geïntimideerd als minder valide persoon dus heb getekend zonder te lezen. Dom. Want hiermee tekende ik voor een juiste aflevering zonder beschadigingen. ‘S avonds op bed liep het aan alle kanten aan. De bovenste matras bleef hangen op het ophangsysteem van het hoofdbord. 2 mannen hebben het hele bed uit elkaar gehaald de dag erna en opnieuw (uitgemeten) neergezet. Als die mannen dag zelf hadden gedaan was er niks aan de hand maar ik denk oprecht dat ze zelf ook niet weten hoe dat moest. Door hun slechte montage is veel verbogen en stof beschadigd. Tot op heden is de betaling via Klarna gepauzeerd want ondanks 4 mailtjes met foto’s hierover ontvang ik inmiddels bijna 4 weken geen reactie van Beddenleeuw. Het bed ligt nu overigens prima, beetje hard en erg wennen maar daar kan Beddenleeuw niks aan doen als je via internet een bed ongezien koopt. Ik ben benieuwd wat er gaat gebeuren komende weken nu Klarna een onderzoek gestart heeft en probeerde Beddenleeuw aan de veren te krijgen. Ik heb nog nooit zo’n lange en eerlijke review geschreven. Ik hoop op een compensatie van Beddenleeuw.

Verschrikkelijk

Ik heb de reviews eerst gelezen en die waren niet best! Ik heb meerdere malen geprobeerd te bellen om te vragen of ze een tv lift hadden in de showroom maar zoals de meeste al aangaven is dat het filliaal telefonisch niet bereikbaar is. Ik ben daarom maar naar de showroom gereden. Ik heb daar mijn bestelling gedaan en via klarna betaald om op safe te spelen. Er werd duidelijk gezegd dat de tvlift er zaterdag zou zijn om het op te halen. Je raad het al!! Ik kom daar en die tvlift is nergens te vinden. Het bleek dat de tvlift nog in de loods zat in Tilburg! Ter compensatie kon ik kiezen tusse 2 kussens of een dekbedovertrek. Ik snap niet dat de levering voor het ophalen op ene specifieke dag niet als eerst wordt vervoerd naar de showroom! Ik heb maar besloten om naar Tilburg te rijden om het daar te halen! Dus ik was in totaal wel 4 uur onderweg! Ben blij dat de tv NOG niks mankeerd maar de service is diep triest. Ohja ik kon ook kiezen voor 'montage' als compensatie, maar dat was voor mijn geval niet mogelijk want hun 'montage' betekend leveren tot aan de deur... geen instalatie van de tvlift of tv hoor! Snap niet waarom ze het montage noemen dit is heel misleidend!

Zeer slecht, en zo jammer

Ten eerste beweren jullie dat het bed is geleverd, maar wij liggen al ruim een maand op de grond, geen bed. Telefonisch niet te bereiken, tenzij je dus heel volhoudend bent, en een eindeloos geduld hebt. 1 x een vrije dag genomen, voor de levering, voor niks, de 2de keer een hele zaterdag thuis gezeten voor een niet gebrachte levering, dus weer niks. Overweeg een keuze Beddenleeuw, of trek de stekker uit deze onderneming, en zo niet, pak de boel echt 180 graden de andere kant op aan!

Mijn bestelling is er naar een maand nog steeds niet

Ik krijg een mail dat mijn product is afgeleverd maar ik heb nog niets ontvangen of vernomen van zowel bezorger als de klantenservice. Oplichterij

Goede service snelle levering

Heb een prachtig boxspring besteld werd netjes op tijd gemaild over de levering ben blij

Levering niet compleet en geen enkel reactie.

Wat een schijt bedrijf. Afspraken worden gemaakt en worden totaal niet nagekomen. Ik wacht nog op een all season dekbed, 2 kussens, 2 hokkers, en een 4 cm koudschuim topper. Ik wacht er nu al 4 maand op maar ze zijn niet meer te bereiken. Wanneer ik tijd over heb ga ik er met een knuppel heen op mijn spullen op te halen. Ik ben er helemaal klaar mee met dit kut volk. Geloof niet dat praten nog enkele zin heeft.

Zeer slechte service

Mijn ervaring met beddenleeuw is zeer slecht. Op aangegeven voorkeursdagen is niet geleverd, op email wordt niet gereageerd, telefonisch zeer slecht bereikbaar. Na ca. een maand pas gelukt om contact te leggen. Zeer inflexibel in leveringsmogelijkheden. Tijdblok tussen 8.00 en 22.00 uur. Na een hele dag wachten om 21.00 uur een email krijgen dat het toch niet lukt om die dag te leveren. En vervolgens alleen de mededeling dat er de volgende dag geleverd wordt ( zonder tijdindicatie). Kortom, ik ga nooit meer naar beddenleeuw.

Tevreden

Ik ben tevreden. Bed kwam binnen 10 dagen op een van de 5 dagen die ik had gekozen. De initiële leverdatum ging niet door, kreeg savonds een mail dat ze het niet gingen redden en dat het de volgende dag werd geleverd. Tijd niet aangegeven dus je moet wel de hele dag thuis zijn. Kreeg geen antwoord op de mail toen ik vroeg hoe laat ongeveer. Chauffeur vriendelijk. Heb meteen reserve poten gekregen en dat was wel nodig! Want 3 van de originele poten kreeg ik er niet op gedraaid (misschien fabrieksfout maar komt blijkbaar vaak voor) scheelde dat ik niet op nieuwe poten hoefde te wachten. Bed voor die prijs prima! Tevreden

Kutbedrijf

Echt een kut bedrijf, beloven veel maar doen niets. Telefonisch niet bereikbaar, op mail wordt niet gereageerd. Nog niet zo'n Kut bedrijf tegen gekomen.

Stroef maar opgelost

Wij hadden in nov een bed en 2 extra toppers besteld voor de kids. Na de bestelling ontvingen wij een e-mail met ideale bezorgmomenten maar kort daarna kwam een e-mail met de melding van vertraging. Daarna werd het oorverdovend stil. Op e-mail werd niet gereageerd en telefoon stond op een bandje. Wij zijn naar de winkel gegaan en werden door een jonge medewerker prettig te woord gestaan. De order werd doorgezet. Er was een fout in het systeem waardoor na vertraging de orders niet automatisch doorgezet werden. Alle producten ( met nog 1 extra dag vertraging) zijn keurig afgeleverd. Vermoedelijk wegens enorme drukte is veel spaak gelopen. Verder prima producten, kids zijn dik tevreden.

Niet goed

Zijn niet bereikbaar . Komen niet op afgesproken dag 2 keer voor niets vrij gepakt van mijn werk Ik hen nog geld van ze tegoed ikheb het bed retour gestuurd was te groot . Ik betaalde termijn in voren met pay in 3 hun hebben niet doorgegeven dat het bed retour is aan pay in 3 . Albij al een grote ellende

Dwarsweg 7

5301 KB Zaltbommel

Over Beddenleeuw B.V.

Iedereen moet de optie hebben om betaalbaar en comfortabel te kunnen slapen, dat is wat ons drijft. Met meer dan 10 jaar ervaring in het produceren van Boxsprings, leveren we nu direct aan de klant. Zonder tussenkomst van groothandelaren en winkels kunnen wij u daarom altijd de beste prijzen bieden. Omdat wij al onze boxsprings zelf maken, biedt dat een aantal voordelen voor u: – Snelle levering – Personalisatie mogelijkheden – De beste prijs - Oer Hollands product. Tot slot hebben we er voor gezorgd dat onze Boxsprings in een handomdraai in elkaar gezet kunnen worden. Bij Beddenleeuw geloven wij in lokale productie. We hebben ruim 10 jaar ervaring met het produceren van hoge kwaliteit producten voor een eerlijke prijs, gewoon hier, in Nederland.