Goed bed, slechte afhandeling

Bed besteld op 10 januari, geleverd op 6 februari om 19.30 's avonds. Beloofde levertijd klopt niet. Eerste leverdatum stond op 31 januari, dat werd verplaatst naar 3 februari. Zonder bericht kwam het bed dus op maandag 6 februari. De chauffeur belde ons op met een Oekraïne telefoonnummer. We hadden een vlindertopper besteld van 8 cm dik; we kregen een splittopper van 4 cm dik. We hadden een dekbed en 2 kussen erbij gekocht, alleen de kussens zijn geleverd. Er wordt niet gereageerd op onze klachtenmail, telefonisch en via de chat is De Beddenleeuw niet bereikbaar. Het bed zelf bevalt goed. De Beddenleeuw krijgt 2 sterren voor het bed zelf, over de rest zijn wij erg ontevreden. Daardoor geen aanrader.

Uiteindelijk goed

Er was wat vertraging en mailtjes kwamen soms niet binnen, waardoor ik telkens moest bellen om te weten wat er aan de hand was, maar uiteindelijk werd het bed geleverd. De bezorger kon het adres ook eerst niet vinden en had het al bijna bij iemand anders binnen gezet, maar ook daarmee gebeld en toen ging het goed. Het bed is wel erg hard, maar dat kan ook aan mij liggen.

KOOP GEEN BED HIER

Bed besteld op 30-01-2023. Daarop terugkoppeling van de bestelling + dat ik bezorgdatum door moest geven. Ik heb alles gedaan en ingevuld. Nadat ik een mail had gestuurd ivm de bezorgdatum al bekend was kreeg ik een datum door 21 februari 2023. Ik heb akkoord gegeven dat de bestelling door kon gaan en bezorgd kon worden op 21 februari 2023. Dit bed zal bezorgd worden door beddentransport. Ik heb op de bezorging dag van 21 februari geen boxspring ontvangen. Ik heb diverse mails gestuurd en diverse malen gebeld maar kreeg geen contact. Ik heb nu diverse mails gestuurd met de koopontbinding en dat ik mijn aanbetaling die ik via payin3 terugvorder. Ik ga morgen op 23 februari een aangetekende brief sturen en als ze daar ook niet op reageren, dan ga ik naar een advocaat toe. Ik ga dan ook aangifte doen bij de politie bij geen gehoor vanuit bedden-leeuwen. Dat dit bedrijf een keurmerk heeft van thuis winkel. IK WIL MIJN GELD TERUG!!!

Tsjonge jonge wat een pipo's

Eerst verplaatsen ze de afgesproken bezorgdag de avond van te voren, maar komen vervolgens niet opdagen op de afgesproken dag. Dan staan ze ineens voor de deur op een dag die je niet als optie op hebt gegeven, gelukkig kon mijn schoonmoeder nog snel naar ons om het bed aan te nemen. Zijn ze de topper vergeten, het dekbed vergeten, en zitten er geen beugels aan het bed om het hoofdbord te bevestigen. Komen ze apart terug, met de verkeerde topper en zonder beugels.... ondertussen heb ik nog niet 1x contact kunnen leggen met ze. Ze hebben me 1x proberen te bellen, maar hingen meteen op waardoor ik te laat was, direct terug gebeld, maar nemen weer niet op. Nog altijd geen topmatras en een losliggend hoofdbord, gelukkig hebben we gekozen voor contant betalen bij levering, maar manmanman wat een bedrijf. Voor alle leveringen moet ik thuis blijven van werk, en als ik ook nog naar Zaltbommel moet rijden breng ik het ze echt in rekening.

Best prima

Bed is goed levertijd was binnen aangegeven tijd met de aangekondigde vertraging. Wel jammer dat het tijdsblok een hele dag was dus daar heb je niks aan en jammer dat we de dag dat het geleverd zou worden om 18 uur bericht kregen dat het toch de volgende dag zou zijn. Verder nette vriendelijke levering.

Oncomfortabel

Bestellen en uitzoeken was super! Netjes bevestigd via de mail. Binnen de lever tijd die was aangegeven kreeg ik mijn bezorgmoment. Tussen 8:00 en 22:00. Om 17:00 kreeg ik een mail dat het niet ging lukken de dag zelf en kreeg ik niet de aangegeven optie op welke dag anders, maar de dag ern( geen voorkeur aangegeven) na proberen te bellen en te mailen waarbij ik geen contact kreeg. De telefoon was 2 dagen druk en kon niet worden opgenomen. Kwamen ze gewoon de volgende dag. Slechte communicatie en het was hopen dat het maar goed ging.

Levering maakt het product waardeloos

Er is niemand die op mails antwoord, niemand pakt de telefoon op, bed komt pas na 3 maanden. Qualiteit is ook niet geweldig. Ik kwam pas in contact met iemand nadat ik in de KVK het nummer van de eigenaar opgezocht had. Mijn bed kwam veelste laat en het was een slechte ervaring om met deze zaak zaken te doen

Doen alleen als 20 dagen geduld hebt

Levertijd is 20 dagen. Wat anders dan op de site en op het antwoord apparaat gezegd word. Bed is voor de rest oke. Levering is voor de rest goed gegaan. Reageren niet op mailtjes en belletjes

Dit bedrijf heeft z'n zaakjes niet goed op orde

Mooi bed besteld voor een hele leuke prijs door goede actie. Hierna radiostilte. Bedrijf is telefonisch en per mail niet te bereiken. Toen ik langsging na een maand om mijn bestelling te controleren, zat de wachtruimte vol met mensen die hetzelfde probleem hadden. Gelukkig had ik mijn bed nog niet betaald en konden er nog afspraken gemaakt worden. Wel heel vriendelijk geholpen door een jongeman. Vrij genomen op de dag dat het bed geleverd zou worden. In de middag een mail ontvangen dat de levering die dag niet ging lukken, maar dat zij de volgende dag zouden komen. Dit is wel gebeurd. Uiteindelijk een fijn bed gekregen. Ligt lekker. Topmatras zat wel een doordringende geur aan. Dit duurde even voordat het eruit was. Topper verschuift wel en moet elke dag goedgelegd worden.

Super, niks te klagen

slechtste online ervaring van mijn leven, koop hier niet

Ik heb een dag na kerstmis een bed besteld en kreeg het pas vandaag geleverd. De klantenservice is vreselijk, niemand reageert op telefoontjes of op de online chatoptie. Ik kon ze pas via e-mail bereiken toen ik ze boos begon te spammen en zelfs toen werd mijn bezorgdatum 3 keer verzet. Ik heb ze uiteindelijk een e-mail gestuurd (meerdere keren opnieuw) en eiste een terugbetaling en ze antwoordden ongeveer een week later dat het hen spijt en dat ze me binnen 4-14 dagen zullen terugbetalen (wtf?). Ik wacht nog steeds op mijn terugbetaling.

Kwaliteit van het bed waanzinnig Bezorging onhandig

De bestelling verliep vlot en het bed is snel geleverd De verwachting voor levering staat op de site aangeduid als 20 dagen. Ik heb het ben met +/- 12 dagen ontvangen. Echter helaas niet op de afgesproken dag geleverd. Gelukkig heb ik een baan naast de deur en kon ik tijdens werktijd naar huis om het bed in ontvangst te nemen. De kleur van het bed is verkeerd. Zwart ipv bruin. Verder prima bed en zeer tevreden mee.

Waardeloos

Bed besteld en het zou binnen 10 werkdagen geleverd worden. Na bijna 2 maand nog geen bed, en de klantenservice amper te bereiken. 1 keer bereikt en een nieuwe afspraak gemaakt thuis gebleven, maar zonder bericht of mail niemand op komen dagen. Uiteindelijk het bed dan toch geleverd en 2 kussen ter compensatie gekregen.. Bed is okay, topper waardeloos en slap en voor bed met verstelbare bodem. Kortom ik bestel hier nooit meer.

Mooi bed

Bed makkelijk op te zetten , alleen de bezorging was waardeloos.

Al ruim 2 maand besteld. Nog niets ontvangen en krijg geen gehoor

Besteld op 27/12. Ze garanderen 10 werkdagen voor levering in uiterste drukte 20 werkdagen. Tot op vandaag 21/02 nog steeds niets ontvangen. Na meerdere mails en telefoontjes krijg je daar niemand te pakken via de chat ook geen reactie alwok niet via messanger. Dus alle kanalen geprobeerd maar geen enkel gehoor. Ik geef ze nog even de tijd en dan ga ik verdere stappen ondernemen

Zeer goed bed heel blij mee en goed geleverd!

Zeer slechte service

Op 5 januari een bed besteld, op 12 januari door omstandigheden herroepen. En dan krijg je dit, ik heb dat bed dus niet. Klarna zit mij ook al te stalken, dus ben wel klaar met de firma Beddenleeuw.

Ronduit slecht

Beloofde levertijd op site wordt ver overschreden, geen contact mogelijk per telefoon, op mail wordt niet gereageerd en uit het niets ontvang je een mail dat ze een paar dagen later komen leveren met daarin als tijdslot de hele dag. Op de aangegeven dag ‘s middags om 17.00 uur bericht dat het niet lukt en dat ze de volgende dag zullen komen. Op mijn mail of ik een tijdsindicatie kon krijgen werd niet gereageerd. Uiteindelijk is het geleverd en voldoet het bed. Maar ellendig is het zeker, ik kies niet meer voor een bed van Beddenleeuw.

Eens maar nooit meer

Bed volgens beddenleeuw binnen 10dagen geleverd, na bestelling bijna direct een mail dat het langer gaat duren maar Max 20 dagen. Na 20 dagen maar eens gaan bellen, mailen en geprobeerd te chatten. Echt op niets wordt gereageerd. Na enige maanden ineens een mail dat het bed geleverd gaat worden op maandag. Snel geregeld om dag vrij te nemen. Bed komt tussen 8.00 en 22.00 uur. Om 16.30 uur mail dat het vandaag niet gaat lukken, wordt morgen?nog vrij moeten nemen. Schandelijke praktijk. Volgende dag bed geleverd door 2 aardige heren die geen woord Engels of Nederlands kunnen uitspreken. Voor ons geen 2e keer bij dit bedrijf.

Hier zeker niet bestellen! Er is geen enkele communicatie

Hier zeker niet te.bestellen! Bed zou geleverd worden de dag zelf een mail dat ze niet kunnen komen, de hele hap geannuleerd na alle slechte reviews. Je krijgt niemand te pakken want het nummer dat je belt word direct afgelegd. Op mails word niet geantwoord. Ik had gelukkig via Klarna betalen gekozen en alles kunnen annuleren, voor degenen die zo betaald hebben hoop ik dat ze hun geld wel terug kregen als het op dezelfde manier verlooen is! Jullie sturen mij 100mails met reclame en voor te beoordelen maar antwoorden op mails datl ukt niet??! Bestel hier niet!

Bezorging is slecht

Er word niet op de afgesproken data geleverd( je kan voorkeur opgeven) maar op een willekeurige dag! Ik heb twee keer vrijgekomen van mijn werk voor niks en steeds werd het of net voor de tijd dat het bed zou komen of gewoon later per mail verzet. Het bed is uiteindelijk wel geleverd. Maar kostte mij dus extra vrije dagen! Die ik ook nog eens gedwongen thuis moest door brengen......voor dat geld had ik dus een duurder bed ergens anders kunnen kopen. Ze reageren niet op de mail trouwens( ik wil compensatie voor de vrije dagen, zij rekenen ook geld als je er niet bent. Tijdvak is tussen 8-22.00 dus zorg dat je niet weg hoeft! Ik heb een melding bij het thuiswinkel waarborg gedaan, daar let ik op als ik ergens bestel, deze hoort hier niet te staan vind ik! En dat alleen door de bezorging!! Bed is prima.

Slecht bereikbaar

Het bed is fantastisch, maar wat een slecht bedrijf qua contact maken, afspraken na komen. Bed zou geleverd worden, op de geplande afspraak dagen niks gehoord. Tot ik een slechte Review plaatste. Toen kreeg ik meteen een mail wanneer ze als nog konden komen, geef je dat door, krijg je een mail dat ze een hele andere dag komen, een belachelijk tijdslot van 8-22:00 krijg je om 17:00 een mail dat ze niet komen, maar de volgende dag. Vervolgens is er op geen 1 manier contact te krijgen met het bedrijf. Uiteindelijk het bed ontvangen en die is heel gaaf!

Niet bestellen

Bestelling geplaatst 01.12.2022 en meteen betaald binnen 10 werkdagen zou het bed geleverd worden echter 2 maanden moeten wachten. Geprobeerd contact te leggen dit was niet mogelijk. Bed is ook nog eens niet compleet, poten en voetbord mis ik nog steeds. Gemaild en weer gebeld maar niemand bereikbaar. Bed is prima service BAGGER!!

Zeer slecht

In december een mooi bed besteld vol elektrisch met een tv lift in het voeten eind. Moet je 5 dagen in vullen dat je de hele dag er voor thuis moet zijn anders als je ze mist kost het je nog €75,- om opnieuw te bezorgen. Uiteindelijk gaan die 5 voorkeur dagen ruimschoots voorbij zonder maar enig bericht wanneer je bed geleverd gaat worden! En krijg hun klantenservice TOTAAL niet te pakken! Ook op de mail wordt niet gereageerd. Uiteindelijk wordt het bed bezorgd en is het niet compleet (miste de bed motoren en de tv lift beugels) deze worden later toe gestuurd, deze kwamen een aantal dagen later beschadigd aan!! En de verkeerde beugels voor de tv lift.. ik heb hier echt geen woorden voor wat een super slechte zaak dit is en zal nooit meer wat bestellen bij ze!

Keurig geleverd duurde alleen door drukte wat langer

Keurig geleverd en netje 20 minuten voor hij er was een telefoontje gehad goede service

Dwarsweg 7

5301 KB Zaltbommel

Over Beddenleeuw B.V.

Iedereen moet de optie hebben om betaalbaar en comfortabel te kunnen slapen, dat is wat ons drijft. Met meer dan 10 jaar ervaring in het produceren van Boxsprings, leveren we nu direct aan de klant. Zonder tussenkomst van groothandelaren en winkels kunnen wij u daarom altijd de beste prijzen bieden. Omdat wij al onze boxsprings zelf maken, biedt dat een aantal voordelen voor u: – Snelle levering – Personalisatie mogelijkheden – De beste prijs - Oer Hollands product. Tot slot hebben we er voor gezorgd dat onze Boxsprings in een handomdraai in elkaar gezet kunnen worden. Bij Beddenleeuw geloven wij in lokale productie. We hebben ruim 10 jaar ervaring met het produceren van hoge kwaliteit producten voor een eerlijke prijs, gewoon hier, in Nederland.