Tevreden

Alles ging goed, behalve de dag dat de levering was. Hij was bezorgd op een dag die ik niet had aangegeven.

Waardeloos bedrijf

10 weken gewacht op mijn bed, slechte klantenservice en 2 pootjes van het bed passen niet. Klantenservice reageert niet op mijn mailtjes. Dus hier zal ik nooit meer wat kopen.

Slechte service

Ik heb 2 dagen op de band moeten slapen, omdat de bezorger had afgemeld, ik had 2 keer een mail gestuurd tot op heden geen reactie. Uiteindelijk werd de bed op een zondag geleverd! Ik vond het erg jammer dat het zo gegaan is.

Veel onduidelijkheid en niet bereikbaar

Half december bestelling geplaatst en vervolgens hoor je niks meer. Mailen, bellen en chatten heeft geen zin want ze reageren nergens op. Uit het niets krijg je een mail dat ze een bepaalde dag komen tussen 8.00 en 22.00. Op dezelfde dag kregen we in de middag een mail dat ze het niet gaan halen en een dag later tussen 8.00 en 22.00 komen. Uiteindelijk kwam de chauffeur en had hij het matras niet bij maar die zou hij de volgende dag komen brengen. Tijd wist hij niet. Dag erna niemand te zien en kregen we een mail dat het matras 1,5 later zou komen. Ook dit werd weer een dag verplaatst maar uiteindelijk hadden we toch ons bed, eindelijk. Als ik in de toekomst nog een bed ga bestellen dan ga ik zeker niet naar Beddenleeuw. Echt verschrikkelijk

Goed product, maar een onbereikbaar bedrijf

Bestelling was snel gemaakt, maar verder was er geen contact te maken met het bedrijf. Op de datums die je kon invullen komen ze niet. Dan krijg je een datum van hun. (Via de mail) Dan niet je de heledag thuis zijn anders kost het je je 75 euro. Kortom het product is goed en goedkoop, maar wij bestellen de volgende keer wel ergens anders.

Helemaal kut

Duurde veelste lang en koste me een rit naar de showroom om ze wakker te maken

Komen afspraken niet na, zijn niet bereikbaar

Onze boxspring is niet geleverd in de dagen die wij als voorkeur hebben aangegeven waardoor wij 2 maanden op de grond hebben moeten slapen. Zijn gewoon niet bereikbaar. Telefoon wordt niet opgenomen en de mail wordt niet beantwoordt. Na 2 maanden (op een woensdag) eindelijk iemand te pakken gekregen, gevraagd wanneer ons bed geleverd zou worden. Dit wisten zij nog niet. Wij besloten het bed die zelfde woensdag zelf op te halen. Zo gezegd, zo gedaan. Worden wij de dag erna donderdag gebeld dat wij op de planning staan om het bed te laten laten bezorgen!!! Terwijl wij het bed al thuis hadden.

Ijskoude douche voor de Beddenleeuw

De Beddenleeuw...waarmee zal ik eens beginnen...dat ze ontzettend slecht bereikbaar zijn. Overdreef ik maar met te zeggen dat ik zeker 80x heb gebeld en dat er niet 1x werd opgenomen. Ik heb mazzel gehad dat ik uiteindelijk toch nog 4x iemand gesproken heb. 1x om 3 weken na de bestelling, nog geen bed, een bezorgafspraak te maken. 1x om te vragen waarom ik een dag vantevoren een belachelijk bezorg tijdvak kreeg met een tijd van 0800 tot 2130. Die werd verkort naar 0900 tot 1500. De bewuste afgsproken dag kreeg ik n mail met t bericht dat t bed niet vandaag zou komen, maar morgen. Ik had hier speciaal vrij voor genomen, zaterdag s zou ik er niet zijn. Ik kreeg zowaar weer iemand aan de lijn na 15x bellen, ik heb t bed geannuleerd, ik was t nu zat. Zaterdag werd ik door de bezorger gebeld...uw bed is er met n half uur. Ik heb gezegd dat t bed geannuleerd was. Na iets van 10x bellen kreeg ik iemand aan de lijn, die zou spoed zetten op t annuleerformulier voor de administratie. Week erna krijg ik n bericht van Klarna dat ik moet betalen, die wisten niks van t annuleren. Beddenleeuw zeker 80 gebeld, maar ik krijg nooit meer iemand te pakken. Ik ga niet voor n bed betalen die ik niet heb! Ik heb Klarna gebeld, alles uitgelegd en hun gaan t nu verder uitzoeken en regelen. Beddenleeuw is n klantonvriendelijk bedrijf, alles wat mis kan gaan gaat ook mis en daar kan je helemaal niets aan doen, want je krijgt nooit meer iemand aan de lijn. Kortom...n Ijskoude douche voor de Beddenleeuw

Mooi bed, aflevering kan beter

We hebben het bed besteld in december met de vraag of dit in januari geleverd kon worden. Na 1 mailtje kregen we binnen 3 uur een afleverdatum. Helaas was er iets gebeurd op dag van aflevering waardoor het op zondag geleverd zou worden. Geen enkel contact mogelijk. Maandag stonden ze opeens voor de deur en de vergeten toppen werd binnen 2 uur nageleverd.

Bedrijf is niet heel klantvriendelijk maar bed is geweldig !

Prachtig bed ! Heel blij mee Alleen jammer dat het hoofdbord bekleed is met mooie stof aan de voorkant , en niet aan de achterkant . Maar allang blij dat ons al betaalde bed toch geleverd is . Half december n bed besteld voor iets over de 500,- T zou binnen 10 dagen geleverd maar we hoorde maar niks . Na t sturen van n mailtje , kregen we gelukkig reactie ( want per telefoon word er niet opgenomen of gereageerd ) T bed had vertraging en zou 14 febr geleverd . 15 febr kregen we zonder enig over leg n mailtje dat 16 febr het bed geleverd zou worden tussen 10.00 en 22.00 Dus de hele dag thuis gebleven , helemaal geen reactie of telefoontje …. En geen bed . Krijgen we vanochtend ( 17 febr ) n telefoontje of we vandaag thuis waren , dan zouden ze m brengen tussen 16.00 en 17.00 iets fijner tijdsslot om rekening mee te houden . En yes daar was ons bed dan eindelijk . Hij werd geleverd door n hele aardige bezorger die geen woord Nederlands of engels kon , dus das beetje onhandig als je vragen hebt . Maar na t lezen van de vele reviews erg blij dat t bed geleverd is . We hebben de maat 120 bij 220 besteld , en we kregen de onderbouw in 2 delen van 60 bij 220 heel handig met t naar boven tillen , maar omdat wij geen voetbord besteld hebben schuiven ze iets uit elkaar ( alleen t hoofdbord houd ze bij elkaar . Wij hebben nu de poten bij t voeteneind vast gezet met tyraps… maar daar hadden ze wel even mooier mogen doen ! Bv met n schuifdysteem zoals bij t hoofdbord , alleen dan tussen de bedbodems . En t hoofdbord is aan de achterkant zwart … waardoor we t bed andersom hebben moetem zetten . Matras en toppen zijn mooie kwaliteit. En de stof van t bed is prachtig !

Geld kwijt

Betaald data gekozen en dan komen ze wanneer het hun past en dus niemand thuis is. Resultaat geen bed en geld kwijt want hier reageert niemand meer.

Zeer slechte ervaribg en teleurstellend

31 december een bed besteld en daarbij van de mogelijkheid gebruik gemaakt om in 3 termijnen te betalen. Termijn 1 heb ik betaald, termijn 2 en 3 nog niet, aangezien ik nog geen bed geleverd heb gekregen en op geen enkele manier in contact kom met hen. Vervolgens heb ik hen de mogelijkheid geboden om binnen 2 weken alsnog een bed te leveren per mail en aangetekende brief. Wederom geen enkele reactie. Vandaag heb ik hen ook weer per mail en aangetekende brief medegedeeld dat ik gebruik maak van mijn herroepingsrecht en de koop ontbind. Tevens heb ik heb verzocht mij de eerste betaling te retourneren. Komt er nog een 2e probleem bij dat IN3 , de organisatie die het mogelijk maakt om in 3 termijnen te kunnen betalen, mij houdt aan alle termijnen. Daarnaast geven ze mij het advies om deze aankoop te annuleren en een nieuwe bestelling te plaatsen met achteraf betalen. Hoe annuleer ik een aankoop als de verkoper geen thuis geeft? Dat ik die 300 euro kwijt ben, jammer dan. Het feit dat een Beddenleeuw niet reageert en IN3 totaal niet mee wil denken en inhoudelijk niet ingaat op mijn issue. Ik sta echt met mijn rug tegen de muur en ik ben enorm teleurgesteld en boos. Ik gun niemand dit. Hoe kunnen mensen zo zijn?

Jullie zijn oplichters

Geen bezorging. Geen refund. Geen communicatie. Alles gaat mis hier. Bestel nooit van beddenleeuw.

Ik probeer al 3 weken nu contact te krijgen.

Ik probeer al sinds ik het bed heb contact te krijgen ja nu miss al 2 a 3 weken en krijg geen gehoor erop tot die tijd betaal ik niet. Want ik ben niet tevreden ik krijg 1 pootje niet in 1 box gedraait omdat die draai mechanisme scheef in die box zit daarfoor kan ik het pootje er niet in draaien. Plus mijn hoofdbord is gewoon 2 tinten donkerder dan het matras en de boxen zelf dus wil dat dat opgelost word.

Dramatisch

Van bestelling tot aflevering liep alles volgens plan vervolgens was 1 van de velen onderdelen niet goed en daar begon de drama.. Na tal telefoontjes, mailtjes, online berichtjes en inmiddels 5 weken later geen enkel reactie gevolg... Extra Kosten voor mij want boxspring zou eigenlijk 4 weken geleden verscheept worden naar het buitenland. Kortom schandalig hoe beddenleeuw met zijn klanten omgaat en ik kan mij niet voorstellen dat zij een excuus hiervoor hebben...

Pure Oplichting.

1 ster is nog teveel. 3 keer de leverdatum veranderd en hiervoor vrij moeten nemen en uiteindelijk het bed niet bezorgd. Mailtjes worden niet beantwoord en telefonisch onbereikbaar. Inmiddels een klacht gestuurd naar thuiswinkel waarborgfonds en via hun site. Met 1 dag ultimatum. Bij het niet reageren ga ik de rechtsbijstand verzekering erop zetten en aangifte doen wegens fraude en oplichtinhspraktijken. Nooit kopen hier want ze komen hun afspraken niet na en je geld ben je kwijt.

Niks mis mee. Alles keurig geleverd.

Je leest weleens iet negatiefs.( waar niet ) Prettige ervaring bij Beddenleeuw. Aardige dane aan de telefoon. Reageren op mails binnen 2 dagen. Spullen stipt geleverd. Kortom: Prima wat mij betreft. Geen negatieven ervaring.

zo erg teleur gesteld

ik heb na heel lang sparen eindelijk een bed besteld (dacht ik) ik ben tot twee keer toe naar het kantoor gegaan om het op te lossen en hun zeggen dan ja mevrouw en meneer we hebben het heel erg druk met alles bij houden van de bestelling waar op ik zei dat begrijp ik maar waarom neem je dan niet meer mensen aan om de zaken op orde te stellen zeggen ja ja dat doen we niet zo maar dus zeg oke maar waarom zetten jullie dan niet de site plat tot dat je alles op orde heb nee we kunnen het wel aan maar ja we lopen achter ook betreft corona tijd oke dan bij deze wil ik het dan annuleren want als ik dit had geweten was ik ergens anders een bed gaan bestellen ja mevrouw gaan we doen dan krijg u de annulering via u mail wat krijg ik een nieuw factuur met een ander bedrag gelukkig ben ik slim genoeg om het via klarna te doen inplaats van meteen betalen dus nu onderzoek via klarna zegt klarna ja maar mevrouw u moet echt zelf met beddenleeuw in contact komen dus bij deze wil ik kijken of we iets kunnen doen hier aan het lost niet op ik zie elke dag mensen opnieuw die in de problemen komen met beddenleeuw zijn er meer mensen die met klarna besteld hebben neem AUB contact met klarna zo dat hun zien wat voor onprofecioneel bedrijf dit is

Slapeloze nachten

Boxspring besteld en betaald. Vervolgens wekenlang geen enkel teken van leven. Het bedrijf is volledig onbereikbaar, op welke manier dan ook. Naar Zaltbommel gereden, daar is een leverdatum afgesproken. Een dag na de afgesproken leverdatum wordt het bed bezorgd, echter zonder het voetbord t.w.v. €120. Dit bedrag zou terug gestort worden, maar dat is nooit gebeurd.

Superslecht, zo lijken het wel oplichters

Het bed staat bij u thuis was dat maar waar, na drie keer een afspraak heb ik afgelopen maandag de 13-02-2023 het bed geannuleerd en wacht ik tot het geld op mijn rekening wordt terug gestort, heb een mail gestuurd naar beddenleeuw dat ik ze nog 48 uur geef om het geld terug te storten anders ga ik starten om andere stappen te gaan ondernemen, wat een vreselijke bedrijfsvoering THUISWINKEL WAARBORG trek dit keurmerk aub in.

Uiteindelijk alles perfect!!!

Na de bestelling leveren was 3 keer verplaatst, maar uiteindelijk ik heb mijn bed gekregen! Goede kwaliteit, ik ben tevreden!!!

Kut bedrijf

Oplichters leugenaars nemen nooit telefoon op o antwoorden op mail. Levertijd wordt steeds veranderd nu al maanden.

Veel te lange levertijd

Slecht bereikbaar, uiteindelijk bestelling wel ontvangen en matras ligt heerlijk

Niet bereikbaar

27-1-23 bed wordt geleverd.tussen 8.00 en 22.00 uur:.heel vervelend . 16.00 mailtje “u bed kom niet komt morgen….. 28-1-2023 bed niet gekomen geen bericht gehad. Heel vervelend allerergste is nog niemand bereikbaar opmaat voor manier ook. Daarna op nieuw mail aanmelden transport. Wachten wachten mail 6 februari toen weer mail bed komt 7-2-2023. En ja hoor bed geleverd. 4x vrij geregeld bij de mijn werk. Is je toch nog een heeeel duur bed geworden

Belabberde service

Niet bereikbaar, niet op komen dagen bij levering

Dwarsweg 7

5301 KB Zaltbommel

Over Beddenleeuw B.V.

Iedereen moet de optie hebben om betaalbaar en comfortabel te kunnen slapen, dat is wat ons drijft. Met meer dan 10 jaar ervaring in het produceren van Boxsprings, leveren we nu direct aan de klant. Zonder tussenkomst van groothandelaren en winkels kunnen wij u daarom altijd de beste prijzen bieden. Omdat wij al onze boxsprings zelf maken, biedt dat een aantal voordelen voor u: – Snelle levering – Personalisatie mogelijkheden – De beste prijs - Oer Hollands product. Tot slot hebben we er voor gezorgd dat onze Boxsprings in een handomdraai in elkaar gezet kunnen worden. Bij Beddenleeuw geloven wij in lokale productie. We hebben ruim 10 jaar ervaring met het produceren van hoge kwaliteit producten voor een eerlijke prijs, gewoon hier, in Nederland.