Mah

Bed is goed maar service is slecht

Slechte communicatie niet bereikbaar

Het bedrijf gaat zeer zwak om met opmerkingen en klachten. Bed is geleverd maar daar is alles mee gezegd. Ik zou alleen voor de prijs daar wat kopen maar voor service of de rest nee. Geen aanbeveling

Mijn bestelling compleet en binnen de afgesproken tijd compleet geleverd.

Mijn ervaring: Heel goed. Product: is Goed. Voldoet aan de gestelde eisen..

Super slecht

Niets ontvangen. Geen enkel contact mogelijk. Telefoon nummet van mail klopt niet. Mail geen reactie, contactformulier geen reactie. Ws faillissement of fraude.

Levering duurde heel lang

Levering duurde heel lang en tijdslot was tussen 8 uur sochtends en 10 uur in de avond. De klantenservice heeft via de mail helemaal niet op mij gereageerd.

Slechte levering , onervaren bezorger en zeer slecht te bereiken

.. geen woorden voor

Zeer Zeer zeer slecht

We gaan maar eens even los op alle media kanalen. dit bedrijf moet per direct gesloten worden. Ik wacht al 2 maanden op een bed met levertijd van max. 10 dagen. Contact is op geen enkele wijze mogelijk; Beddenleeuw reageert op geen van de vier mailadressen , ook niet via het klachtenformulier en het antwoordapparaat wat twee verschillende mailadressen geeft verbreekt telkens de verbinding. gelukkig heb ik voor betaling achteraf gekozen maar op een andere review site zie ik dat mensen gewoon worden bestolen

Mooie bed

Mijn kinderen zijn blij me. Ik geef 4 sterren omdat ik 3 dagen voor mijn levering een mail had gekregen dat het tussen 8u-22u zal geleverd worden, daarna niets meer. Dus ik moest de hele dag thuisblijven en ze kwamen om 20.00 uur aan. Ze nemen niet op als je belt.

Waarschuwing: niet hier bestellen mensen!!!

Had ik de reviews maar eerder gelezen. Ruim een maand geleden een matras besteld, nooit geleverd! Geen contact mogelijk, op mail en annulering krijg je geen reactie. Oplichters!! Wel geld innen, maar leveren ho maar

Teleurstellend

29 december 2022 een bestelling geplaatst. Nog steeds niet ontvangen.. ik wil het bed zelf niet meer! Gewoon een terugbetaling zou fijn zijn maar ik krijg geen reactie op mijn mails.

Bed verkeerd aangekomen, binnen de week had ik de juiste.

2 maand gewacht op het bed, geannuleerd, nog steeds wachtend tot ze de annulering verwerken

Twee maanden gewacht, mijn oude bed weggegooid voor de dag dat ze zouden bezorgen. Ze hebben 's ochtends afgezegd. Ik heb de bestelling geannuleerd, maar ik kreeg een automatische bevestiging van hen dat ik de bestelling heb ontvangen... Ik wacht nog steeds tot ze de annulering daadwerkelijk in hun systeem hebben verwerkt. Kan ze telefonisch niet bereiken, zeer weinig reactie op e-mail.... Het zou me verbazen als het bedrijf over 6 maanden nog steeds draait.

Zeer slecht

Niks van communicatie. Mails worden niet beantwoord behalve 1 keer en dan nog met 2 datums waaruit ik mocht kiezen maar toen ik antwoordde geen antwoord meer op. En bed niet gezien. 1 keer telefonisch kunnen contacteren op 100 telefoontjes die ik gepleegd heb maar nadien ook niks meer. Hoeveel geduld moet een mens nog hebben. En ondertussen maar op de grond slapen...

Product verkeerd montage instructie

Slecht contact krijg ze niet te pakken heb een e-mail gestuurd met de klacht dat de hooofdbord niet past om de dat het in 1 centimeter verschild van de bord telefoon bijna nooit te bereiken nooit meer een e-mail terug ontvangen

Goede snelle service. En een heel goed liggend bed

Fijn bed!

Heel fijn bed voor een super prijs. Ik slaap er echt heerlijk op. De levering was vrij snel, makkelijk in elkaar te zetten.

Even wachten op de afleverdag, maar resultaat mag er zijn!

Bestelprocedure werkte prima: na bestelling van het bed voorkeur afleverdagen opgegeven. En bevestiging dat bed op een van die dagen zou worden afgeleverd. Jammer (nou ja, eigenlijk niet van deze tijd, daarom maar 4 sterren als beoordeling) dat het bed tussen 7 en 22 uur afgeleverd zou worden. Dat is natuurlijk geen tijdblok voor de consument. Bed werd uiteindelijk om 21.30 uur afgeleverd. Petje af voor de chauffeur voor zulke dagen en dan met zo’n positieve insteek en hulp!

Nooit zaken doen met dit bedrijf

Ik heb een bestelling in december geplaats, wat al raar is, dat je een mail krijgt met voorkeur voor in ontvangst nemen van product, ik heb dat mailtje niet beantwoord, pas na 2 weken vond ik het raar dat het zo lang duurde, ik heb toch het mailtje beantwoord, er stond in max 10 dagen. Na 3 weken verder nog niks gehoord, een annulering verstuurd at ik het niet hoef. Hier reageren ze ook niet op. Een paar weken later kreeg ik een amiltje dat het product maandag verstuurd zou worden, terwijk ik het geannuleerd heb, ik heb het pakketje geweigerd en de volgende dag kreeg ik de bevestiging dat het bedrag en annulering gecorrigeerd is.

Nooit meer

Besteld half december, zou binnen 10 dagen geleverd worden. Niets, na 20 keer en bellen mailen zonder enige reactie terug zelf naar de winkel gereden. Bleek de bedoeling niet eens te zijn opgenomen. Uiteindelijk na 8 weken mijn bed ontvangen. Zijn telefonisch niet bereikbaar en reageren niet op mail

Echt super service

Op een maandag besteld de maandag daarna al bezorgd! Bed ligt prima kwaliteit/prijs zeer goed en goede bezorg service.

Slecht

Bezorgers spraken geen Nederlands, toen het bed stond mocht ik kijken en tekenen… dit moest snel en weg waren de bezorgers.. Wanneer de heren weg waren en ik op dit bed ging liggen kwam ik erachter dat de poten los zitten!!! Nu al 3 keer gemaild over de losse poten en geen antwoord van beddenleeuw of nieuwe poten bezorgd..

Goedemorgen, ze zijn de best. ik heb alles van slaapkamer tot woonkamer. Alles van kwaliteit ik ben zeer tevreden

Slecht

Bedden werden 2 maanden te laat bezorgd met telkens een nieuw excuus. Uitiendelijk bezorgd zonder een tijdstip aan te geven. Buitenlandse chauffeur die het 2e bed bijna vergat neer te zetten. Als we niks hadden gezegd dan was hij weg gereden. Verder prima bed, mooie korting. Bezorging was zo slecht en de communicatie ook dat het niet meer dan 1 ster verdiend. We hebben zelfs 2 uur heen en 2 uur terug gereden naar het bedrijfspand om te zeggen dat onze levering nog niet in aangekomen.

heerlijk

een goed en hard bed had hem eerde moeten kopen.

Goed bed, contact met bedrijf slecht

Het bed bevalt heel goed en ligt erg lekker. Alleen het contact met het bedrijf is waardeloos. Ik kreeg de verzenddatum door en een tijdslot van 8.00 tot 22.00 binnen, al eigelijk niet te doen natuurlijk. Onverwachts moest ik naar het ziekenhuis en vroeg een specifiekere tijd, na 20 keer gebeld en 4 keer gemaild te hebben kreeg ik nog geen reactie.

Dwarsweg 7

5301 KB Zaltbommel

Over Beddenleeuw B.V.

Iedereen moet de optie hebben om betaalbaar en comfortabel te kunnen slapen, dat is wat ons drijft. Met meer dan 10 jaar ervaring in het produceren van Boxsprings, leveren we nu direct aan de klant. Zonder tussenkomst van groothandelaren en winkels kunnen wij u daarom altijd de beste prijzen bieden. Omdat wij al onze boxsprings zelf maken, biedt dat een aantal voordelen voor u: – Snelle levering – Personalisatie mogelijkheden – De beste prijs - Oer Hollands product. Tot slot hebben we er voor gezorgd dat onze Boxsprings in een handomdraai in elkaar gezet kunnen worden. Bij Beddenleeuw geloven wij in lokale productie. We hebben ruim 10 jaar ervaring met het produceren van hoge kwaliteit producten voor een eerlijke prijs, gewoon hier, in Nederland.